Buluşma sonrası edit:Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim öncelikle hepinize :) Yeni fırsatım olmadı yazmak için kusura bakmayın. Bugün gittik yemeğe,yine gayet keyifli bi yemekti. Yemek bitti,tatlılara geçtik birden konuyu yakın arkadaşının eski sevgilisine getirdi. İşte iyi kurtardık o kızdan falan diye anlatıyor. Kız çocuklayken asla hesap ödemezmiş, çocuğa bişeyler aldırırmış sürekli falan filan . Bi kere iki kere ödersin tamam her defasında da ödenmez dedi resmen . O kadar gereksiz bi muhabbetti ki anlatamam. Neyse bundan sonra tuvalete kalktı bi ara bende o esnada gittim ödedim hesabı . Geldi istedi hesabı ,dedim ödedim ben . Aa gerçekten mi ya falan diye geveledi , sonra kalktık işte.
Sanırım haklıydınız o gün ki hesap dokunmuş adama resmen . Abartıyo muyum bilmiyorum ama bu olaydan sonra soğudum birden ,herşeyde iyi hoştu aslında .

Öyle yani vakit ayırıp yorum yazdığınız için teşekkür ederim hepinize
Merhaba kızlar, yeni biriyle görüşmeyle başladım bi on gündür falan konuşuyoruz ,iyi anlaşıyoruz.
Neyse dün iftara çıktık onun daveti üzerine seni bi yere götürcem dedi gittik.Güzel,romantik sayılabilicek bi yemekti.hesap gelince de açıkcası ben ödiyim diye tutturmam hoş olmaz diye teklif etmedim oda aldı ödedi direk . (Hali vakti baya yerinde bu arada)Neyse kahve içmeye gittik niyetim kahveleri ödemekti aslında ama hesap gelince telefonla konuşuyodum ben oda baktım telefonu eline aldı bişeylere bakıyor bi beş dk bekledi hesap masada . Sonra o ödedi yine kalktık . O esnada benim ödememi mi bekledi acaba? Bu sabahta ilk mesajı bana ne zaman iftar ısmarlıyosun oldu . Yanlış mı anladı beni acaba ,hesaba ortak olmam gerekir miydi çok utanıyorum şu an