- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
Çokta yeni bir yer değil aslında, piramit cafe varmış sanırım o mekanın olduğu yerde önceden. Şöyle tarif edebilirim; Mcdonald's, Burger King, Big Big gibi mekanların olduğu sırayı bilirsin, Mcdonald's dan az ilerle çaprazında kalıyor, oradan bile görürsün. Çok hoş bir mekanOsmanlı kahvecisi ne tarafta .. Pendik e sık sık gelirim ama gözüme çarpmadı
evet Tuzla Marina 'da var. ama Pendikte açıldı dedi bir karışıklık mı oldu acabaTuzla marina dan bahsetmiş arkadaş sanırımTanıdıklar var diyorsun, yoksa mantıklı bir seçenekti size.
Erken gelsin Pendik marina da kahvaltı yaparsınız. Değirmen güzel kahvaltı için
Mcdonald's tan tuzla tarafına doğru yürüdüğümde değil mi ?Çokta yeni bir yer değil aslında, piramit cafe varmış sanırım o mekanın olduğu yerde önceden. Şöyle tarif edebilirim; Mcdonald's, Burger King, Big Big gibi mekanların olduğu sırayı bilirsin, Mcdonald's dan az ilerle çaprazında kalıyor, oradan bile görürsün. Çok hoş bir mekan
Yok ya, Pendik te yok öyle şeyler. Küçücük alan zaten, daha cumartesi uğradım.evet Tuzla Marina 'da var. ama Pendikte açıldı dedi bir karışıklık mı oldu acaba
umarım iyi geçer ya çok istiyorum artık güzel birşeylerin olmasını .. Sonra çoluk cocuk hepberaber gideriz :) birden hızlı giriş yaptım galiba cocukla bitti
erken gelir tahminimce cuma günü netleştireceğiz sabahtan bulusur kahvaltı yaparız. sonrasında ilk panik geçince ortak karar veririz..Yok ya, Pendik te yok öyle şeyler. Küçücük alan zaten, daha cumartesi uğradım.
Kaçta gelecek arkadaş, erken trenle gelsin. Garda buluşun, sakin sakin kahvaltınızı yapar, sonra Pendikte takılırsınız bence.
hahaha bende mi gelinlilk giysem
canımm benimm yaaUzun bir zamandan sonra seni böyle cıvıl cıvıl görmek çok güzel :) karşı tarafı bilmediğimden yardımcı olamayacağım ama arkadaşlar çok güzel mekan tavsiyeleri vermiş, ilk buluşma olduğu için, sakin ve dingin bir ortam her zaman daha iyidir, kafa yapınız uyduktan sonra zaten ileri ki zamanlarda kalabalık mekanlara da gidersiniz. Hakkında her şeyin hayırlısı olsun canım.
canımm benimm yaaen zor zamanlarımda yanımda oldun şimdi mutlu anım da da yanımda görmek seni çokkk güzell umarım iyi geçer, dediğin gibi herşeyin hayırlısı artık daha güçlüyüm kolay kolay yıkılmam
tuzlada oturuyorum.. evet şato cafeyi biliyorum.. hiç aklıma gelmemişti .. sahilin karsısında olması avantaj :)
Önerileri beğenmene çok sevindim .pendik'i çok iyi biliyorum. zaten kendisi pendikte inicek trenle gelecekmiş .. ordan marinaya inebiliriz ..
istemezsek sahil den otobüse binip başka bir yere geçebiliriz. şimdilik fikrim bu yönde . Yoldan gelicek otobuslerde sürünmemiş oluruz .. Pendik marinaya gitmek var aklımda.
Ona bırak rahat ol kasma çokaynen zaten amacım istanbulu gezdirmek değil.. Daha önce gelmişliği var zaten.. sakin güzel bi yerde oturup sohbet etmek için güzel bir yer arıyorum sadece .. çok özensiz olmasın , bir planım olsun ki ee napıcaz dediğinde kal gelmesin bana fikrim olsun , ortaklasa da karar verelim..
Belki de hiç planladığım gibi bile olmaz , kendisi ne kadar biliyor burayı pek bilmiyorum.. Kendsi de birşeyler düşünmüş olabilir . ayy uzun süre sonra biriyle görüşüceğim için biraz panikledim sanırım
burayı pek bilmediği için alternatif bulmaya çalıştım .. Diğer türlü burada yaşasa zaten beraber karar verirdik.Ona bırak rahat ol kasma çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?