- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Tuzladan otağtepe zor olur diye düşünüyorum: ) Bence üsküdara gidebilirsiniz fethipaşa korusuna yürürsünüz Üsküdardan. Hem koruda yürüyüş yapın hem de cafe var oturup çay kahve yemek falan yiyebilirsiniz. Fiyatlar da çok uygundur,belediye tesisi. Sonra ordan çengelköy olabilir :) Çınaraltı, erbâb, çikolata kahve çengelköy favori mekanlarımdan:)burayı ilk defa duyuyorum az önce baska bir arkadaş daha tavsiye etti . Nasıl bir yer , araçsız ulaşımı zor mudur ?
Aynı fikirleri sunuyorum bende :))))Üsküdar'da Fethipaşa Korusu olabilir. Hem sosyal tesisler var orada. Yemekleri lezzetli, fiyatları uygun, manzarası çok güzel. Önce yemeğinizi yer, üstüne yürüyüşünüzü yaparsınız koruda. Koru harika zaten. Yukarıda köprülü bir seyir alanı var, yürüyüş yolunda, çok çok güzel. Sonra da sahile iner birkaç durak ötede Çengelköy'e geçersiniz. Tatlınızı yer, çayınızı kahvenizi içer, muhabbete devam edersiniz. Çınaraltı, Çikolata Kahve İstanbul, Hatr-ı Kahve veya Kemal Usta Waffle'a gidebilirsiniz. Mekanlara internetten bakın, hepsi çok güzel. Benim favorim Çikolata Kahve :)
Biz eşimle önceden de hep buraları gezerdik. Çok güzel yerler, hala tatillerde filan gideriz
merhaba kızlar, buraya uzun süredir üyeyim . birçok konuyu burada ki arkadaslarımın tavsiyesi sayesinde çözdüm. Yardımınıza ihtiyacım var :)
yaklaşık 2 yıldır kimseyle görüşmüyorum. En son evlenme hayalleriyle kandırılıp aldatıldıktan sonra kimseye güvenim kalmadı. herneyse yaklaşık bir kaç haftadır birisiyle konuşuyorum.. Kensidiyle ortak bir ark. vasıtasıyla tesadüfen tanıştım.. Tanısıklıgımız nerdeyse 5 yıla dayanıyor. Ama hep normal arkadastık öyle foto beğenmeden naberden öteye gitmeyen bir arkadaslık :)
kendisiyle birkaç haftadır sürekli konuşuyoruz, bana karşı birşeyler hissediyor söyledi de ( yüzyüze hiç görüşmedik ) bnde birşeyler hissediyorum, yani ilgisi falan hoşuma gidiyor. Bu pazar yüzyüze görüşücez kısmetse. İzmitte oturuyor ( Mersin'deydi İzmit'e yeni taşındı.) demem o ki buraları pek bilmiyor. Şimdi ev sahibi modunda kaldımİstanbul Anadolu yakasında oturuyorum. Sizce nerelere götürebilirim . ilk görüşme olduğu için haldır haldır gezmek istemiyorum, sakin bir yerde oturup bişeyler içip sohbet etmek tercihim..
Amacım benden hoşlanmasını falan sağlamak değil , o kadar çok önemsemiyorum.. Sadece döndüğünde geldiğine değmiş olmasını istiyorum.. İlgilenmedi gibi olmasın. Güzel bir gün olsun istiyorum ..
Tavsiye ettiğiniz birşeyler var mıbenim beynim durmuş durumda
şimdiden teşekkürler
Tuzladaymışsınız zaten,hafta sonu tuzladan kadıköy yada üsküdara gidilmez o trafik yer bitirir insanı,pendik daha makulortaköy ' e falan geçsek bütün günümüz yolda geçer , arkadaslarla bu dediğiniz turu yaptıgımızda eve pert dönmüştük :) bu kadar gezdırmeyı planlamıyorum.. oturup konuşmak birbirimizi tanımak maksadıyla daha sakin kafa dinleyebileceğim bir yer arayışındayım.. ama ileri görüşmelerimiz olursa bu dediğiniz turu yapabilirim :) teşekkür ederim
Pendik te ineceği için aklıma orası geldi.. Hem çok ta yormamış olurum zaten İzmitten gelicek.. Marinada otururuz ilk başta , zaten konusacak anlatıcak çok şeyimiz var .. frekans tutarsa tabi :)evet mesela pendik marina çok uygun, ordaki kafelerden birine oturun rahat rahat sohbet edin, önce bir tanıyın birbirinizi, gezme işini sonraki buluşmalara bırakırsınız.
en tedirgin olduğum sey suskunluk zaten :)Ben Kadıköy'ü tercih ederdim
Tuzla'da yaşadığınızı belirtmişsiniz ulaşımda kolay olur
Üstelik Kadıköy kalabalık ve hareketli bir semt
İlk buluşmalarda yaşanan uzun suskunluklar, sıkıcı sohbet ya da ileri giden sohbet gibi şeyleri dert etmenize gerek kalmaz (ne olur ne olmaz)
Hem de birkaç tarihi yapı da görmüş olur bu vesileyle
Pendik te ineceği için aklıma orası geldi.. Hem çok ta yormamış olurum zaten İzmitten gelicek.. Marinada otururuz ilk başta , zaten konusacak anlatıcak çok şeyimiz var .. frekans tutarsa tabi :)
ordan gecebileceğimiz alternatif yerlerde var zaten .. sahilden otobüs falan ulaşımı kolay olur .
otağtepe yi eledim .. Hiç gitmediğim bir yer beraber kaybolmayalım.. ama kendi görmem gereken yerler arasına ekledim , çok söylendi merak ettim :)Tuzladan otağtepe zor olur diye düşünüyorum: ) Bence üsküdara gidebilirsiniz fethipaşa korusuna yürürsünüz Üsküdardan. Hem koruda yürüyüş yapın hem de cafe var oturup çay kahve yemek falan yiyebilirsiniz. Fiyatlar da çok uygundur,belediye tesisi. Sonra ordan çengelköy olabilir :) Çınaraltı, erbâb, çikolata kahve çengelköy favori mekanlarımdan:)
Aynı fikirleri sunuyorum bende :))))
kız o zaman uzak kalır yollarda heba olmayın marinada takılın siz orasıda güzeltuzlada oturuyorum.
akvaryum falan açıldı mı uzun bir süredir pendik marinaya gitmiyorum.. çok iyimiş buay hiç trafiğe girmeyin viasea açıldı orda, akvaryum, temapark vs vs gayet dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. roller coastera binin gitmişken
çocuk yollarda per perişan oluyomuşama fethipaşa korusuda olabilir fiyatları uygun koruyu gezerseniz
kız o zaman uzak kalır yollarda heba olmayın marinada takılın siz orasıda güzel
en tedirgin olduğum sey suskunluk zaten :)
Normalde çok konuşkan bir yapım var , konuya direk dalar açılırım daama tabi karşımdakinin tepkilerine göre de değişir normalde telde konuşmamız hiç tıkanmıyor , yine de yüz yüze herşey farklı olur diye düşünüyorum .
akvaryum falan açıldı mı uzun bir süredir pendik marinaya gitmiyorum.. çok iyimiş bu
siz de gelin pazar günü :)) hep beraber marinada toplanalım :)açıldı biz akvaryuma girmedik ama temaparka gittik beklediğimden küçük ama eğlenceli, özellikle sohbet tıkanırsa keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer.
Osmanlı kahvecisi ne tarafta .. Pendik e sık sık gelirim ama gözüme çarpmadıBen de Pendik'te oturuyorum, trenle gelecek demişsiniz tam merkeze gelecek o zaman. Benim önerimde uzak bir yerlere gitmemeniz, öyle hatayı bir kere yaptım sırf yolda geçti tüm zaman :) Trafiği çok olduğundan tabii ki, hem özel araç yok dediniz hem de Pazar günü her yer ana baba günü oluyor. Pendik marina çok hoş olur bence, Bayramefendi Osmanlı kahvecisi Pendik'te de var, o mekan da çok hoş dizayn olarak. Orası da olabilir . Semt olarak Maltepe'yi de beğeniyorum, güzel mekanları var, hem yakında. Costa cafe&restaurant var, sahil yoluna yakın, nezih ortamlı bir yer. O tarz yerlerde olabilir, iyi şanslar dilerim gününüz güzel geçsin
umarım yaa gerçekten çok iyi bir insan karakter olarak.. umarım birşeyler hissedebilirimAyy inşallah şu tatlı heyecanına değer bu buluşma
siz de gelin pazar günü :)) hep beraber marinada toplanalım :)
umarım iyi geçer ya çok istiyorum artık güzel birşeylerin olmasını .. Sonra çoluk cocuk hepberaber gideriz :) birden hızlı giriş yaptım galiba cocukla bittihahah ilk buluşmada çocuklu bir aileyle takılmak iyi fikir değil bence
ama umarım ilki güzel geçer de sonraki buluşmalardan birinde çay içeriz
Tuzla marina dan bahsetmiş arkadaş sanırımakvaryum falan açıldı mı uzun bir süredir pendik marinaya gitmiyorum.. çok iyimiş bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?