ilk buluşma ( nereye gidilmeli )

burayı ilk defa duyuyorum az önce baska bir arkadaş daha tavsiye etti . Nasıl bir yer , araçsız ulaşımı zor mudur ?
Tuzladan otağtepe zor olur diye düşünüyorum: ) Bence üsküdara gidebilirsiniz fethipaşa korusuna yürürsünüz Üsküdardan. Hem koruda yürüyüş yapın hem de cafe var oturup çay kahve yemek falan yiyebilirsiniz. Fiyatlar da çok uygundur,belediye tesisi. Sonra ordan çengelköy olabilir :) Çınaraltı, erbâb, çikolata kahve çengelköy favori mekanlarımdan:)
Aynı fikirleri sunuyorum bende :))))

Ben olsam güzel bir bahçesi olan kafe tarzı bir yere gitmek isterdim. Henüz adı konmadığı ve tanışma sürecinde olunduğu için oturup güzel güzel sohbet edilebilir. :) kadıköyde falan çok hoş kafeler var(dı, uzun zamandır gitmedim ama hala vardır diye düşünüyorum) yeşiller içinde.

Tuzladaymışsınız zaten,hafta sonu tuzladan kadıköy yada üsküdara gidilmez o trafik yer bitirir insanı,pendik daha makul

Ben Kadıköy'ü tercih ederdim
Tuzla'da yaşadığınızı belirtmişsiniz ulaşımda kolay olur

Üstelik Kadıköy kalabalık ve hareketli bir semt
İlk buluşmalarda yaşanan uzun suskunluklar, sıkıcı sohbet ya da ileri giden sohbet gibi şeyleri dert etmenize gerek kalmaz (ne olur ne olmaz)

Hem de birkaç tarihi yapı da görmüş olur bu vesileyle

Kartal,Maltepe gibi semtlerde İstanbul'da olduğunu hissedebileceği belli yapılar yok sonuçta

Kadıköy'de bir cafede vakit geçirip rıhtımdan moda sahiline biraz yürümek çok hoş olur

evet mesela pendik marina çok uygun, ordaki kafelerden birine oturun rahat rahat sohbet edin, önce bir tanıyın birbirinizi, gezme işini sonraki buluşmalara bırakırsınız.
Pendik te ineceği için aklıma orası geldi.. Hem çok ta yormamış olurum zaten İzmitten gelicek.. Marinada otururuz ilk başta , zaten konusacak anlatıcak çok şeyimiz var .. frekans tutarsa tabi :)

ordan gecebileceğimiz alternatif yerlerde var zaten .. sahilden otobüs falan ulaşımı kolay olur .

en tedirgin olduğum sey suskunluk zaten :)

Normalde çok konuşkan bir yapım var , konuya direk dalar açılırım da ama tabi karşımdakinin tepkilerine göre de değişir normalde telde konuşmamız hiç tıkanmıyor , yine de yüz yüze herşey farklı olur diye düşünüyorum .

ay hiç trafiğe girmeyin viasea açıldı orda, akvaryum, temapark vs vs gayet dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. roller coastera binin gitmişken

otağtepe yi eledim .. Hiç gitmediğim bir yer beraber kaybolmayalım.. ama kendi görmem gereken yerler arasına ekledim , çok söylendi merak ettim :)

Fethipaşa korusu görsel olarak çok iyi fikir aslında :)

ay hiç trafiğe girmeyin viasea açıldı orda, akvaryum, temapark vs vs gayet dolu dolu bir gün geçirebilirsiniz. roller coastera binin gitmişken
akvaryum falan açıldı mı uzun bir süredir pendik marinaya gitmiyorum.. çok iyimiş bu

Ayy inşallah şu tatlı heyecanına değer bu buluşma

akvaryum falan açıldı mı uzun bir süredir pendik marinaya gitmiyorum.. çok iyimiş bu

açıldı biz akvaryuma girmedik ama temaparka gittik beklediğimden küçük ama eğlenceli, özellikle sohbet tıkanırsa keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer.

Ben de Pendik'te oturuyorum, trenle gelecek demişsiniz tam merkeze gelecek o zaman. Benim önerimde uzak bir yerlere gitmemeniz, öyle hatayı bir kere yaptım sırf yolda geçti tüm zaman :) Trafiği çok olduğundan tabii ki, hem özel araç yok dediniz hem de Pazar günü her yer ana baba günü oluyor. Pendik marina çok hoş olur bence, Bayramefendi Osmanlı kahvecisi Pendik'te de var, o mekan da çok hoş dizayn olarak. Orası da olabilir . Semt olarak Maltepe'yi de beğeniyorum, güzel mekanları var, hem yakında. Costa cafe&restaurant var, sahil yoluna yakın, nezih ortamlı bir yer. O tarz yerlerde olabilir, iyi şanslar dilerim gününüz güzel geçsin

açıldı biz akvaryuma girmedik ama temaparka gittik beklediğimden küçük ama eğlenceli, özellikle sohbet tıkanırsa keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer.
siz de gelin pazar günü :)) hep beraber marinada toplanalım :)

Osmanlı kahvecisi ne tarafta .. Pendik e sık sık gelirim ama gözüme çarpmadı

hahah ilk buluşmada çocuklu bir aileyle takılmak iyi fikir değil bence
ama umarım ilki güzel geçer de sonraki buluşmalardan birinde çay içeriz
umarım iyi geçer ya çok istiyorum artık güzel birşeylerin olmasını .. Sonra çoluk cocuk hepberaber gideriz :) birden hızlı giriş yaptım galiba cocukla bitti

Tuzla marina dan bahsetmiş arkadaş sanırım Tanıdıklar var diyorsun, yoksa mantıklı bir seçenekti size.

Erken gelsin Pendik marina da kahvaltı yaparsınız. Değirmen güzel kahvaltı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…