İlk buluşma sonrası mesaj gelmiyor

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.473
133
Kızlar benim 10 senedir ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıdığım fakat oturup da iki kelam etmediğim biri vardı. Ara sıra storylere cevap atardık senelerdir (çok nadir)
Bana mesleğimle ilgili bir şeyler sordu birden konuşmaya başladık, karantina döneminin başından beri konuşuyorduk.
Normalleşme başlayıp cafeler açılınca bi görüşelim dedik.
Buluştuk,, gayet keyifli bi sohbetti ve ben bayağı bi etkilendim.
Ben de araç vardı onu da bıraktım, inmeden eve varınca yaz mutlaka merak ederim dedi, sonra mesaj atmış vardın mı minvalinde.
O gece sabah 4’e kadar konuştuk, beni çok olgun ve çok tatlı bulduğunu söyledi vs, ben de onu beğendiğimi belli eden bi kaç iltifatta bulundum her şey için teşekkür ettik bi daha buluşalım muhabbeti döndü. Hatta benim alerjim var ona uygun bi cafe bulmuş attı falan...
Ama birkaç gündür yazmayı kesti.
Anlamadım niçin
Ben yazmak da istemiyorum hevesli görünmemek için.
Sizce ne yapmalıyım?
Neden yazmaz ki bi adam beğendiyse Bu arada öyle takılmalık ilişkileri olmayan biri, en son ilişkisi 5 yıl sürmüş biteli de çok uzun süre olmuş, aklına yatan biri olsa ciddi ilişki düşüneceğini söylemişti

Son düzenleme:
Yani genel olarak erkegin yazmasi dogru şu durumda da ama birdenbire mücbir bir sebep de yoksa yazmamasi ,aramamasi icin ( birilerinden ögrenebilirsiniz bunu) ben olsam beklerdim,adim atmazdim.Kafa karişıklığı yasiyordur büyük ihtimalle.ilk önce cok begenip sonra kendini cekmesi duygu ve görüşlerinden emin olmadigini gösterir ortada bir sebep yoksa .

muhtemelen yedekteydiniz.Sizinle konuştuğu zamanlarda konuştuğu başka biri vardı,ondan beklediği yeşil ışığı görünce ona yönelmiş olabilir.Şu anda yapacağınız en mantıklı şey onun ilgi alanı olan,cevap verebileceği bir story atmak.Zaten ilgileniyorsa ya da başka bir nedenden dolayı yazmadıysa mutlaka bu story'e atlayıp yazar.Yazmazsa unutun,gitsin.Kimsenin yedeği olmayın,ya başrol olmalı ya hiç olmamalı.

ikizler burcu olması mücbir sebep sayılır mı?

şaka bir yana,ben de kafasının karıştığını düşündüm. Bilmiyorum belki de kendini dinlemesi için biraz rahat bırakmalıyım.

Demek ki sevgililige goturecek kadar çok hoslanmamis. Ya da konuşmanizda bazı şeylerden anladı ki aslında aradığı insan böyle birisi değil.
Olur bazen böyle.
Ben de sevgilimle yıldırım aşkına tutulmuştum. tanıştığımiz gün sevgili olmuştuk. Üçüncü gün o memleketine döndü ve aramıza Uzak yollar girdi.. birbirimizden gerçekten çok hoslandigimiz için şartları zorladik,tekrar bir araya geldik.
Allahim, adam aynı adam ama özellikleri kesinlikle aradığım insan özellikleri değil.
Onun için de aynısı. Beraberken yine hahara hihiri ,bir şekilde anlaştık ama adamın değer verdiği ne düşüncesi varsa ben tam tersini düşünürüm. O tüm haftasını planlar- planlı programlı bense sabah kaçta uyanacagimi bile düşünüp alarm kurmam,öylesine hayat sürprizleriyle yasarım...
Hal böyle olunca cocuk döndüğünde de konuşmayı kestik (azalttik diyeyim ya da) - sonra da ayrıldık.
Bunun sebebi artık sevmemek falan değil de - o hayalini kurdugun insanın olmadigini farketmek bence

*Bizim hikaye tekrar dene, tekrar anla/ayril-
tekrar dene-tekrar anla/ayrıl döngüsünde ilerliyor şimdi de ülkesine korona yasağı kalkmasını bekliyor tekrar denemek için. Hayirlisi

Yedek olmak istemiyorum
Bu erkekler neden böyle yaa

Ben yazardım muhtemelen.
Böyle görücü usulü gibi tanışmalarda bence fikirler net olarak belli edilerek durum noktalanmalı. Önce tekrar görüşelim diyip sonra yazmamak hoş değil.

Başka bi yoğunluğu , sıkıntısı olmuş olabilir. Yoksa anlattıklarınıza bakılırsa durup dururken yazmaması için bi sebep göremedim .bence yazabilirsiniz . nasılsın falan diye .Belkide sizin yazmanızı beklıyordur ? Ya da başka bi durum .. Yazmadan biemezsiniz , beklemeye gerek yok bence

Ciddi ilişki istiyorum diyen her erkeğe inanmayın
Zaten ciddi ilişki nedir ya?
Adam hoşlandıysa sonra aşık olur ve işler bir süre sonra ciddiye biner yada binmez
Ben böyle oturup pazarlık yapar gibi konuşmayı anlamıyorum daha ilk buluşmada
Soruna gelince ondan bekle
Şu süreçte bir kaç gün ortadan kaybolması ciddi olmadığını gösteriyor zaten
Belki başka konuştuğu kızlarda vardır
Bir erkek daha flörtün başında ortadan kayboluyorsa ondan hayır gelmex
Şu an en heyecanlı dönem olması gerek
Bir hal hatır sor bakalım
Sonra bekle
Cevap verir yine mesafe koyuyorsa istemiyordur gerçekten
Ayrıca şu da var
Böyle ilgisiz adamları sevmiyorum daha başında böyleyse 3-5 ay sonra sürekli arayan msj atan sen olursun ki hiç mutlu etmez beni bu tür bir ilişki !

Yedek olmak istemiyorum
Bu erkekler neden böyle yaa
Maalesef böyle deneye yanıla doğru kişiyi bulmayı öğreneceğiz belki de hiç bulamayacağız ama olsun yanlış biriyle olmaktansa yanlız kalmak iyidir.

Neden benden bekliyor ki hiç anlamıyorum bu adamları. Daha önce çok “benden bekliyordur” diyip yazdığım ve sonunda üzüldüğüm oldu o yüzden biraz uğraşsın istiyorum. Bu T.C erkekleri biraz salak, illaki avcı konumunda olmak istiyorlar ben de avmış gibi oynamak zorunda kalıyorum

Ben yazardım muhtemelen.
Böyle görücü usulü gibi tanışmalarda bence fikirler net olarak belli edilerek durum noktalanmalı. Önce tekrar görüşelim diyip sonra yazmamak hoş değil.

Görücü usulü değildi ama evet bence de hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…