- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Yani genel olarak erkegin yazmasi dogru şu durumda da ama birdenbire mücbir bir sebep de yoksa yazmamasi ,aramamasi icin ( birilerinden ögrenebilirsiniz bunu) ben olsam beklerdim,adim atmazdim.Kafa karişıklığı yasiyordur büyük ihtimalle.ilk önce cok begenip sonra kendini cekmesi duygu ve görüşlerinden emin olmadigini gösterir ortada bir sebep yoksa .
Bir şey gelse arkadaşlarından duyardı bence ortak arkadaşları varmışBir şey bahane edin ve sorun , belki bir şey gelmiştir başına.
Bir erkek mesaj atmayı kestiyse ya başkasıyla görüşmeye başlamış ya da sizi arkadaş olarak sevmiş,muhabbetiniz hoşuna gitmiş ama elektrik alamamış daha çok hoşlanacağım biri çıkar mı acaba derken sizi yedeğe almıştır.
Bir şey gelse arkadaşlarından duyardı bence ortak arkadaşları varmış
Başka bi yoğunluğu , sıkıntısı olmuş olabilir. Yoksa anlattıklarınıza bakılırsa durup dururken yazmaması için bi sebep göremedim .bence yazabilirsiniz . nasılsın falan diye .Belkide sizin yazmanızı beklıyordur ? Ya da başka bi durum .. Yazmadan biemezsiniz , beklemeye gerek yok benceKızlar benim 10 senedir ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıdığım fakat oturup da iki kelam etmediğim biri vardı. Ara sıra storylere cevap atardık senelerdir (çok nadir)
Bana mesleğimle ilgili bir şeyler sordu birden konuşmaya başladık, karantina döneminin başından beri konuşuyorduk.
Normalleşme başlayıp cafeler açılınca bi görüşelim dedik.
Buluştuk,, gayet keyifli bi sohbetti ve ben bayağı bi etkilendim.
Ben de araç vardı onu da bıraktım, inmeden eve varınca yaz mutlaka merak ederim dedi, sonra mesaj atmış vardın mı minvalinde.
O gece sabah 4’e kadar konuştuk, beni çok olgun ve çok tatlı bulduğunu söyledi vs, ben de onu beğendiğimi belli eden bi kaç iltifatta bulundum her şey için teşekkür ettik bi daha buluşalım muhabbeti döndü. Hatta benim alerjim var ona uygun bi cafe bulmuş attı falan...
Ama birkaç gündür yazmayı kesti.
Anlamadım niçin
Ben yazmak da istemiyorum hevesli görünmemek için.
Sizce ne yapmalıyım?
Neden yazmaz ki bi adam beğendiyseBu arada öyle takılmalık ilişkileri olmayan biri, en son ilişkisi 5 yıl sürmüş biteli de çok uzun süre olmuş, aklına yatan biri olsa ciddi ilişki düşüneceğini söylemişti
Maalesef böyle deneye yanıla doğru kişiyi bulmayı öğreneceğiz belki de hiç bulamayacağız ama olsun yanlış biriyle olmaktansa yanlız kalmak iyidir.Yedek olmak istemiyorum
Bu erkekler neden böyle yaa
Başka bi yoğunluğu , sıkıntısı olmuş olabilir. Yoksa anlattıklarınıza bakılırsa durup dururken yazmaması için bi sebep göremedim .bence yazabilirsiniz . nasılsın falan diye .Belkide sizin yazmanızı beklıyordur ? Ya da başka bi durum .. Yazmadan biemezsiniz , beklemeye gerek yok bence
Ben yazardım muhtemelen.
Böyle görücü usulü gibi tanışmalarda bence fikirler net olarak belli edilerek durum noktalanmalı. Önce tekrar görüşelim diyip sonra yazmamak hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?