- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi Papatya129
-
Belki aklina yatmadınız.Belki de müsait değildir.Ama her neyse siz yazmayın bekleyin ağırdan alınKızlar benim 10 senedir ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıdığım fakat oturup da iki kelam etmediğim biri vardı. Ara sıra storylere cevap atardık senelerdir (çok nadir)
Bana mesleğimle ilgili bir şeyler sordu birden konuşmaya başladık, karantina döneminin başından beri konuşuyorduk.
Normalleşme başlayıp cafeler açılınca bi görüşelim dedik.
Buluştuk,, gayet keyifli bi sohbetti ve ben bayağı bi etkilendim.
Ben de araç vardı onu da bıraktım, inmeden eve varınca yaz mutlaka merak ederim dedi, sonra mesaj atmış vardın mı minvalinde.
O gece sabah 4’e kadar konuştuk, beni çok olgun ve çok tatlı bulduğunu söyledi vs, ben de onu beğendiğimi belli eden bi kaç iltifatta bulundum her şey için teşekkür ettik bi daha buluşalım muhabbeti döndü. Hatta benim alerjim var ona uygun bi cafe bulmuş attı falan...
Ama birkaç gündür yazmayı kesti.
Anlamadım niçin
Ben yazmak da istemiyorum hevesli görünmemek için.
Sizce ne yapmalıyım?
Neden yazmaz ki bi adam beğendiyseBu arada öyle takılmalık ilişkileri olmayan biri, en son ilişkisi 5 yıl sürmüş biteli de çok uzun süre olmuş, aklına yatan biri olsa ciddi ilişki düşüneceğini söylemişti
Bir ikizler olarak cok alindim.Ya da dur belkide alınmadım sorun degilİkizler ve yengeç in cook git gelleri olur zaten.Ben buna hicten katlanamam bir toprak elementi burc olarakCok yorar bu insanlar normalde de.Kendi bile bilmez napicagni.Uyumlu degilse ikizler ile burcunuz bi kere daha düşünün.Hayirlisi olsun.
Valla alının diye söylemedim ☺ Benim burcumu yoruyorlardir belki de .Sizler de uyumlu olduklariniza cazip geliyorsunuzdur.O bakimdanBir ikizler olarak cok alindim.Ya da dur belkide alınmadım sorun degil
Bir üyenin de dediği gibi ilgisini ceken cevap verebileceği bir story atın . Cevap verirse verir vermezse msj atmayın bence.
Wp durumlarını görüyorsa ilgisini çekecek durumlar paylaş. Yada direk msj at, rüyamda seni gördüm nasılsın de?
İşi vardır belki yoğundur falan yazılmış ama insan bir mesaj bile olsa vakit ayırır hiç yoktan şu an yoğunum ama seni şu gün arayacağım falan diye yazar.
Darbe alan erkeklerle zor ya
Kendine ve karşısındakine güvenmesi çok zor oluyor
Sen onla mı uğraşıcan
Bozuk piskolojisini düzeltmek için
Hepimiz birşeyler yaşıyoruz
Eşşek kadar adamların kız onu aldattı terk etti diye aylarca hatta yıllarca ağlanmasından nefret ediyorum
Hep ego sorunu işte
Sen seversin değer verirsin o hep o kazık atanı özler merak eder
Bu tip insanlar kendisine saygısı olmayan güçsüz insanlar
Güçlü insan herseyi kabul edip yoluna devam eder
Ne kadar suredir ses yok?
Kızlar benim 10 senedir ortak arkadaşlar vasıtasıyla tanıdığım fakat oturup da iki kelam etmediğim biri vardı. Ara sıra storylere cevap atardık senelerdir (çok nadir)
Bana mesleğimle ilgili bir şeyler sordu birden konuşmaya başladık, karantina döneminin başından beri konuşuyorduk.
Normalleşme başlayıp cafeler açılınca bi görüşelim dedik.
Buluştuk,, gayet keyifli bi sohbetti ve ben bayağı bi etkilendim.
Ben de araç vardı onu da bıraktım, inmeden eve varınca yaz mutlaka merak ederim dedi, sonra mesaj atmış vardın mı minvalinde.
O gece sabah 4’e kadar konuştuk, beni çok olgun ve çok tatlı bulduğunu söyledi vs, ben de onu beğendiğimi belli eden bi kaç iltifatta bulundum her şey için teşekkür ettik bi daha buluşalım muhabbeti döndü. Hatta benim alerjim var ona uygun bi cafe bulmuş attı falan...
Ama birkaç gündür yazmayı kesti.
Anlamadım niçin
Ben yazmak da istemiyorum hevesli görünmemek için.
Sizce ne yapmalıyım?
Neden yazmaz ki bi adam beğendiyseBu arada öyle takılmalık ilişkileri olmayan biri, en son ilişkisi 5 yıl sürmüş biteli de çok uzun süre olmuş, aklına yatan biri olsa ciddi ilişki düşüneceğini söylemişti
ikizler burcu olması mücbir sebep sayılır mı?
şaka bir yana,ben de kafasının karıştığını düşündüm. Bilmiyorum belki de kendini dinlemesi için biraz rahat bırakmalıyım.
Ciddi ilişki isteyen insanların bunu belirtme ihtiyacı hissetmediklerini, bir erkek üstüne basa basa "ciddi bir beraberlik istiyorum" diye belistiyorsa bunu karşı tarafta güven uyandırmak ve "Bak ben ciddi ilişkilerin adamıyım, güvenilir biriyim" imajı çizmek için yaptıklarını düşünüyorum.Ciddi ilişki istiyorum diyen her erkeğe inanmayın
Zaten ciddi ilişki nedir ya?
Adam hoşlandıysa sonra aşık olur ve işler bir süre sonra ciddiye biner yada binmez
Ben böyle oturup pazarlık yapar gibi konuşmayı anlamıyorum daha ilk buluşmada
Soruna gelince ondan bekle
Şu süreçte bir kaç gün ortadan kaybolması ciddi olmadığını gösteriyor zaten
Belki başka konuştuğu kızlarda vardır
Bir erkek daha flörtün başında ortadan kayboluyorsa ondan hayır gelmex
Şu an en heyecanlı dönem olması gerek
Bir hal hatır sor bakalım
Sonra bekle
Cevap verir yine mesafe koyuyorsa istemiyordur gerçekten
Ayrıca şu da var
Böyle ilgisiz adamları sevmiyorum daha başında böyleyse 3-5 ay sonra sürekli arayan msj atan sen olursun ki hiç mutlu etmez beni bu tür bir ilişki !
Ciddi ilişki isteyen insanların bunu belirtme ihtiyacı hissetmediklerini, bir erkek üstüne basa basa "ciddi bir beraberlik istiyorum" diye belistiyorsa bunu karşı tarafta güven uyandırmak ve "Bak ben ciddi ilişkilerin adamıyım, güvenilir biriyim" imajı çizmek için yaptıklarını düşünüyorum.
Genel bir taktikleri var böyle erkeklerin. Amaç ne, kadının onların peşinden koşmasını sağlamak mı, tam bilmiyorum. Ama hoşlansa bile yapabiliyorlar bunu.
Ben de benzerini yaşamıştım. Akşam buluştuk beni eve bıraktı. Sonra tekrar konuştuk. Güzel vakit geçirdiğini ve tekrarlamak istediğini söyledi. “Yarın ne yapıyorsun?” falan bile dedi. Buluşma günü ayarlarken kayboldu. Bir daha da haber alamadım kendisinden
Neeee hahahaha
Ayy kusura bakmayın güldüm ama, çok sinir bozucu
Ben eminim hoşlandığına, gerek vücut dili gerekse sonraki mesajları çok belli etti fakat şimdi piyasada yok beyefendi. Kendimi ikna etmeye çalışıyorum sorun sende değil AnneofGreenGables, onlarda! Diye ama yok yani ben hep bu salak tipleri çektim şimdiye kadar
Bilmiyorum kuzum yaHaklısınız. Ama benimki bu durumu aşmış gibiydi, “fazla arkasından konuşmak istemiyorum bitse de 5 yılımı geçirdiğim insana saygım var” diyerek özetledi
Sonra da ben hiç sormadım
Aklının hala onda olduğunu/aşamadığınız düşünmüyorum
Konu belki benimle alakalı. Ama hoşlandığını çok çok net belli etmişti... o sebepten kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?