İlk buluşma sonrası mesaj gelmiyor

Belki aklina yatmadınız.Belki de müsait değildir.Ama her neyse siz yazmayın bekleyin ağırdan alın

Bir ikizler olarak cok alindim.Ya da dur belkide alınmadım sorun degil

Ben olsam yazarım beni neden aramadın diye değil her şey yolunda mı diye hiç sesin çıkmayınca endişelendim iyiysen sorun yok havadan sudan konuşur kapatirdim sanki arkadaşını arıyormuş edasıyla mantıklı bir şey yoksa ortada keyfinden aramiyorsa hemen durum kurtarma operasyonu gibi kankaya baglardim sohbeti ,sonrada bir daha arasada acmazdim ama sorun varsa o yüzden arayamiyorsa istekli görünmeden yapabileceğim şeyleri söyler beklemeye geçerdim

İşi vardır belki yoğundur falan yazılmış ama insan bir mesaj bile olsa vakit ayırır hiç yoktan şu an yoğunum ama seni şu gün arayacağım falan diye yazar.

Wp durumlarını görüyorsa ilgisini çekecek durumlar paylaş. Yada direk msj at, rüyamda seni gördüm nasılsın de?

Bir üyenin de dediği gibi ilgisini ceken cevap verebileceği bir story atın . Cevap verirse verir vermezse msj atmayın bence.
Wp durumlarını görüyorsa ilgisini çekecek durumlar paylaş. Yada direk msj at, rüyamda seni gördüm nasılsın de?
İşi vardır belki yoğundur falan yazılmış ama insan bir mesaj bile olsa vakit ayırır hiç yoktan şu an yoğunum ama seni şu gün arayacağım falan diye yazar.

arkadaşlar zaman ayırıp da yazdığınız için teşekkür ederim.
Zaten yazmaya pek meyyal değildim. Burdaki yorumlarla net yazmamaya karar verdim.
Ama şu önümüzdeki bir kaç gün içerisinde yazmazsa hakkını tümden kaybedecek, keyfi bilir artık:)

Haklısınız. Ama benimki bu durumu aşmış gibiydi, “fazla arkasından konuşmak istemiyorum bitse de 5 yılımı geçirdiğim insana saygım var” diyerek özetledi
Sonra da ben hiç sormadım
Aklının hala onda olduğunu/aşamadığınız düşünmüyorum

Konu belki benimle alakalı. Ama hoşlandığını çok çok net belli etmişti... o sebepten kafam karıştı

Basina bisey gelmistir belki?
Ben olsam sagligini merak ettigimden arardim.
Hemen kestirip atildiginizi dusunmeyin.

ikizler burcu olması mücbir sebep sayılır mı?

şaka bir yana,ben de kafasının karıştığını düşündüm. Bilmiyorum belki de kendini dinlemesi için biraz rahat bırakmalıyım.

Burçlar yoksa bile ikizler burcu diye bir gerçek var İkizler burcu erkeği ise normal. İki aşırı uçta yaşar,maymun iştahlı olurlar. Bir var bir yoklar. Saklambaç oynamayı en çok sevdikleri oyundur.
Bırak dönerse senindir, dönmezse keyfi bilir. Hoşlandığın için durumu önemsemen, merak etmen normal. Ben olsam yazmazdım.

Ciddi ilişki isteyen insanların bunu belirtme ihtiyacı hissetmediklerini, bir erkek üstüne basa basa "ciddi bir beraberlik istiyorum" diye belistiyorsa bunu karşı tarafta güven uyandırmak ve "Bak ben ciddi ilişkilerin adamıyım, güvenilir biriyim" imajı çizmek için yaptıklarını düşünüyorum.

Belki de....
Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz

Genel bir taktikleri var böyle erkeklerin. Amaç ne, kadının onların peşinden koşmasını sağlamak mı, tam bilmiyorum. Ama hoşlansa bile yapabiliyorlar bunu.

Ben de benzerini yaşamıştım. Akşam buluştuk beni eve bıraktı. Sonra tekrar konuştuk. Güzel vakit geçirdiğini ve tekrarlamak istediğini söyledi. “Yarın ne yapıyorsun?” falan bile dedi. Buluşma günü ayarlarken kayboldu. Bir daha da haber alamadım kendisinden

Neeee hahahaha
Ayy kusura bakmayın güldüm ama, çok sinir bozucu
Ben eminim hoşlandığına, gerek vücut dili gerekse sonraki mesajları çok belli etti fakat şimdi piyasada yok beyefendi. Kendimi ikna etmeye çalışıyorum sorun sende değil AnneofGreenGables, onlarda! Diye ama yok yani ben hep bu salak tipleri çektim şimdiye kadar

Benim dediğim tip de baya hoşlanmıştı her hareketiyle belliydi. Biz buluşma planı yaparken ortadan kaybolmasından bir hafta kadar sonra elinde kalpli balonlu bir fotoğrafını gördüm sosyal medya hesabında Yakın bir arkadaşı da “Yine mi üzdüler çeni” şeklinde bir şeyler yazmıştıHoşlandığı başka bir kız ekmiş. Karma mıdır, artık ne denir buna

Sizi yedekte tutmuyorduysa da taktiktir.

Öf neyse ki erkek arkadaşımla ondan hemen sonra görüşmeye başladık da kurtuldum bu yedekçilerden taktikçilerden. Öneririm.

Bilmiyorum kuzum ya
Böyle aniden kayboluyorlar işte
Benim 1.5 senelik bir ilişkim var adam 2 haftadan beri aramıyor düşün
Bitirdi kendi kendine haber bile vermiyor
Seninki 1 günlük adam boşver gitsin hiç yazma bile bir kaybın yok amannn yani
Hoşlanmazsa hoşlanmasın
Kendi çok mu matah birşey sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…