İlk buluşma sonrası mesaj gelmiyor

yani bi tahmindi . Ama yazmadan bilemezsin . Birsey de kaybetmezsin

Belki başka adaylarda vardır ve birinden daha fazla hoşlanmıştır belki hakikaten ciddi bir sorunu vardır. İlla yazsın diye beklemeyin bence bi kez yazın hem anlamış olursunuz derdi neymiş.

tabii ki oturup satış sözleşmesi yapar gibi buluşmada bunu konuşmadık!
İlişkiler hakkında genel konuşurken laf arasıdna söylendi bu ben sormadim bile asla sormam.
Ve evet beni de asla mutlu etmez, o yüzden yazmıyorum hadi bakalım hodri meydan

yazmama sebebi her şey olabilir, ben olsam yazardım. mesela siz şimdi dolduruşa gelip sizinle ilgilenmediğini düşünürsünüz, sonra o birkaç gün sonra yazar, 'bu benle oynuyo mu ya?' fikrine kapılırsınız. halbuki adamın sadece 1-2 gün işleri yoğundur ve müsait olduğu ilk anda yazmıştır belki. bilemezsiniz. sormaktan zarar gelmez.

Konunuzu beğendim ne kadar tatlı güzel yazmışsınız biriyle tanışmanın heyecanı , gençliğin de etkisiyle daha bi başka tabi arkadaşlar güzel çıkarımlarda bulunmuşlar. Ben de birşeyler yazmak istedim.. demişsiniz ki ...Bu arada öyle takılmalık ilişkileri olmayan biri, en son ilişkisi 5 yıl sürmüş biteli de çok uzun süre olmuş, aklına yatan biri olsa ciddi ilişki düşüneceğini söylemişti... Biraz satır aralarında bir takım önemli bilgiler olabileceğini düşünüyorum. Size böyle diyen bir erkek bence hoppp başka seçeneğm de var nasıl olsa bu cepte, diğerine yoğunlaşsyım biraz demez bence. Yaşadıklarından bir ders çıkarmış belli ki, bana sorarsanız biraz duygusal da biri olabilir

Nasıl sorabilirim ki bunu?? Neden yazmadın diye dan diye soramam

Yazma ya o sana yazar zaten
Sende güzel bir üslupla ben böyle iletişimsizliği sevmiyorum dersin
Bu tarz ilişki bana göre değil
Eleştirme onu sadece bana göre değil dersin
Sen kadınsın ilgi istersin
Adam 5 dakikasını bile ayıramıyorsa gitsin
Ne kadar yoğun olursan ol bir sesini duyarsın zor mu
Garip ya bu tipler gerçekten bende çok karşılaşıyorum neyin kafasındalar

yaa teşekkür ederim
Sizin de çiçek gibi bi uslubunuz var
Bana 2 ay kadar önce eski sevgilisini anlatırken “hayatımın çoğunu bi kadına adadım ve yoruldum” demişti ve bir çok fedakarlık yaptığını aptallık derecesinde olduğunu söyledi.
Sonra biz konuşmaya başladıktan sonra, bu fikri biraz değişir gibi oldu, düzgün biri karşıma çıksa elbette ilişki isterim gibi.. ben de bana gönderme yaptığını hissetmiştim açıkçası.
Dediğiniz gibi duygusal biri, ama ifadeden yoksun

Nasıl sorabilirim ki bunu?? Neden yazmadın diye dan diye soramam

tabi. ben olsam ağız aramak için, 'selam nasılsın, bu ara iş güç/ev işleri vb. çok yoğun bende, senin nasıl gidiyor?' derdim. zaten varsa onda da böyle bir durum hemen belirtir. yok böyle 1-2 kelimelik cevaplar veriyor, laf lafı açmıyorsa he onun da konuşası yok demek der bırakırdım peşini.

Hakikaten ilgiye açım ben, kara kaşa göze değil de ilgiye ince düşünceye düşerim ama ya bu d.ngalaklar taktik yapmaya çalışıyor ya da gerçekten etkilenmiyorlar benden
Anlamadım

Yavaş gel reyiz gerçekler acıdır ama bu kadar da deme be

Yaz gitsin ya bu kadar düşünmeye ne gerek var.açıkça yaz bişey mi oldu yazmıyorsun diye .ağırdan satmak için lise de kaldı artık bence

Darbe alan erkeklerle zor ya
Kendine ve karşısındakine güvenmesi çok zor oluyor
Sen onla mı uğraşıcan
Bozuk piskolojisini düzeltmek için
Hepimiz birşeyler yaşıyoruz
Eşşek kadar adamların kız onu aldattı terk etti diye aylarca hatta yıllarca ağlanmasından nefret ediyorum
Hep ego sorunu işte
Sen seversin değer verirsin o hep o kazık atanı özler merak eder
Bu tip insanlar kendisine saygısı olmayan güçsüz insanlar
Güçlü insan herseyi kabul edip yoluna devam eder

ikizler burcu olması mücbir sebep sayılır mı?

şaka bir yana,ben de kafasının karıştığını düşündüm. Bilmiyorum belki de kendini dinlemesi için biraz rahat bırakmalıyım.
İkizler ve yengeç in cook git gelleri olur zaten.Ben buna hicten katlanamam bir toprak elementi burc olarak Cok yorar bu insanlar normalde de.Kendi bile bilmez napicagni.Uyumlu degilse ikizler ile burcunuz bi kere daha düşünün.Hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…