İlk Buluşma Sonrası

pemberuzgargulu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
45
17
3
Herkese merhabalar, ben de bir çoğumuz gibi ara ara forumu okuyan şimdi de bi sorununu sizlerle paylaşmak için yeni üye olan biriyim..
Ben yaklaşık 1 aydır instagram üzerinden tanıştığım birisiyle mesajlaşıyordum, ama kesinlikle gayet normal, okulumuzdan falan bahsediyorduk,ikimiz de ünv okuyoruz. Sonraları da her gün günaydın mesajları, günün nasıl geçiyorlar falan. Başlarda buluşma fikri beni çok korkutsa da cesaretimi toplayıp kalabalık bi mekanda buluştum onunla. Fakat gelin görün ki bi türlü ısınamadım, konuşması, hareketleri, mimikleri çok itici geldi. Oturduğumuz 1 saat süre zarfında hep kendinden bahsetti, hep siyaset konuştı bilmiş bilmiş, susmadı bile anlayacağınız.
Sonuç olarak ben görüşme olumsuz geçtiği için arkadaşlığımı da çok uzatmak hergün mesajlaşmak, konuşmak falan istemiyorum. Şimdi onu kırmadan kibarca anlaşamayacağımızı bu yüzden görüşmek istemediğimi söylemeli miyim?
Yoksa onun mesaj atmasını bekleyip normal arkadaşça konuşmaya devam edip yavaş yavaş mı keseyim?
Açıkçası kimsenin kalbini kırmak da istemiyorum ama ne bileyim beni yanlış anlayıp sürekli araması,rahatsız etmesini de istemiyorum.
Teşekkür ederim :))

Uzatmaya gerek yok bence
Sizden elektrik alamadım diyordum ben böyle kişilere
Mantıklı sebep göstermeye de gerek yok
Hem de kırılmamış oluyorlardı

Dimdik söle.olmadı elektirik alamadım de.

NOT:elektirik alamadım bu iş olmaz dediğim adamla evliyim ve körkütük aşık olarak.

Romantik bir ilişki başlatmak için mi buluştunuz yoksa arkadaşça mı?

Romantik sebeplerse konuşun dürüstçe.

Arkadaşça buluştuysanız gerek yok, insan arkadaşlarını çekici bulmak zorunda değil. Zamanla uzaklaşırsınız zaten kişilikleriniz uyuşmuyorsa. Ama ben senden hoşlanmadım, arkadaş kalmayalım demek komik olur.

1.Bir daha böyle birşeye kalkışma canım internet üzerinden.
2.mesaj atınca çok sonra ve kısa cevap ver.Anlar anlamazsa engelle

Poff ilk gorusmede siyaset ne kadar gereksiz
Geveze adam da hic cekilmez
Isinamadiysan gorusme bitir
aynen zaten siyasetle içli dışlı biri de değili çok bunu da önceden konuşmuştuk. bir de iki de bir sen anlamazsın şimdi tabi ama diye konuya girdi. Neyse inşallah o da anlamıştır sıkıldığımı.

Arkadaşça buluştuysanız gerek yok, insan arkadaşlarını çekici bulmak zorunda değil. Zamanla uzaklaşırsınız zaten kişilikleriniz uyuşmuyorsa. Ama ben senden hoşlanmadım, arkadaş kalmayalım demek komik olur.
Benim de tam anlatmak istediğim buydu. O her ne kadar konuyu romantizme getirmeye çalışsa da ben hep arkadaşça konuşup buluşacağımızı vurguladım. O yüzden de şimdi senden hoşlanmadım demek olmaz, ama bi daha buluşmak falan da isteyebilir bu durumda.

1.Bir daha böyle birşeye kalkışma canım internet üzerinden.
2.mesaj atınca çok sonra ve kısa cevap ver.Anlar anlamazsa engelle
Teşekkür ederim yorumunuz için.. Ben de zaten başlarda çok karşıydım ama düzgün birisi belli o yüzden kalkıp gittim bildiğim yerde buluştum yoksa cesaret edemezdim..
ve evet bi daha da konuşmasını, hareketlerini görmeden tanımadan biriyle bu tarz bi arkadaşlığı ileri götürmem.

Dimdik söle.olmadı elektirik alamadım de.

NOT:elektirik alamadım bu iş olmaz dediğim adamla evliyim ve körkütük aşık olarak.
yaa ne güzel Mutluluğunuz daim olsun.. Ama bi o niyetle buluşmadık internetten arkadaşça konuştuğum biriyle yüz yüze de görüşmek gibiydi. O yüzden şimdi elektrik alamadım diyemem. Zafen elektrik almayı geçtim hani normalde arkadaşça da anlaşamayacağım biri gibi garip biraz:)

aynen katılıyorum. ve arkadaşça bir buluşma olduysa bence siyaset konuşmak itici değil; şu günlerde gündem bundan ibaret.
sizde konuyu değiştirebilirdiniz bence.

benimde mesela arkadaşım var her gün yazışıyoruz. ben bunun altında bişey aramıyorum. ilerde ne olur bilmem tabi.

aynen katılıyorum. ve arkadaşça bir buluşma olduysa bence siyaset konuşmak itici değil; şu günlerde gündem bundan ibaret.
sizde konuyu değiştirebilirdiniz bence.

benimde mesela arkadaşım var her gün yazışıyoruz. ben bunun altında bişey aramıyorum. ilerde ne olur bilmem tabi.
Her ne kadar ''benim açımdan '' arkadaşça bir buluşma olsa da ben sırf siyaset konuşmak için buluşmadım sonuçta. Eğer yüz yüze birbirimize karşı olumlu şeyler hissetseydik arkadaşlıktan öteye gidilebilirdi. Ama gerçekten arkadaş olarak da anlaşamayağım bir tip olduğu için bu sorunları yaşadım.
Teşekkür ederim size de yorumunuz için :)

Back
X