Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğim insana demiş. İki günde siz görmeden sevemez herhalde. Ayrıca çok hizlisiniz.daha geçen gün başka birinden ayrıldım diye uzuluyodunuz.Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
adam daha görüşmeden birşeyler yaşayalım diyor. sen de yaşamak istiyorsan git. sonra da beni bir daha aramadı diye konu açarsın biz de yorum yaparız.Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
Neden duygusuz hanımGit rainyy allah için git bak lütfen.
Kız iki üç gün kafa dinleriz bari burdaNeden duygusuz hanım
Sonra ayrıldık diye konu açar. Arkasından yalnızım diye.sonra bu böyle Devam eder giderKız iki üç gün kafa dinleriz bari burda![]()
Onu göze alcaz artık napalım , alıştık nasılsa , belki aşık falan olurlarda birbirlerine yırtarız ya.Sonra ayrıldık diye konu açar. Arkasından yalnızım diye.sonra bu böyle Devam eder gider![]()
Hiç sanmıyorum. Bence Troll :)Onu göze alcaz artık napalım , alıştık nasılsa , belki aşık falan olurlarda birbirlerine yırtarız ya.![]()
E siz onu sevmiyor musunuz? O sizi seviyormuş ya, görmeden hani, bir kaç gün önce tanımışsınız.Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
Ya öylemi düşünüyorsun , bence saf kalpli fazla aylak öylece bir genç kız geliyo gözümün önüne , kim bilir ...Hiç sanmıyorum. Bence Troll :)
Tesekkur ederim :)Ya öylemi düşünüyorsun , bence saf kalpli fazla aylak öylece bir genç kız geliyo gözümün önüne , kim bilir ...
Yani dediğiniz gibi de olabilir ama sanmıyorum :)Ya öylemi düşünüyorsun , bence saf kalpli fazla aylak öylece bir genç kız geliyo gözümün önüne , kim bilir ...