Ilk bulusma

Sizin biliceginiz bişey kişiye göre değişir adam demiş ben sarılıp öperim sizde he derseniz koklaşın durun böyle 🙂:KK60:

ya eğer gerçeksen sen yakında başını çok büyük belaya sokucaksın.

Ne kadar yanlış, yakışıksız laflar bunlar böyle.. daha görüşmediğin adamın böyle sözler söylemesine iZin vermek. Pes diyorum..

Bir kac gün önce internetten tanıdığın biri ile hangi ara bu kadar samimi duruma geldin ki sana sarılıp öperim diyebiliyor... Bu kadar basit ve kolay olmamalı... Kolay lokma olarak görüyor seni buluşup istediğini aldiktan sonrada burda yardim diye konu açman büyük ihtimal... Pişman olacağın seyleri yapma...:KK69:

Kiz rainyy sen eninde sonunda başına kocaman işler açacaksın bu İnternet herifler yüzünden. Allah korusun ne diyebilirim :KK43:

Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
Bak işte buna inanmadım. Nerdeyse aldığın nefesi bile konu olarak açarken böyle biri olsaydı mutlaka yazardın.

Kizlar bir kac gun once internetten biriyle tanisitm yarin bulusalim dedik opup sarilcam diyor ben sevdigim insana dokunmak isterim vs diyor. Ben kararsizim ilk sevdigim insanla bir seyler yasamak isterim sizce buluşmaya gidiyim cocugu begendim
Ne kadar cahilsiniz
Pes

Daha dün hiç sevgilim yok diye konu açıyordun. Dünden bugüne buldun heralde :)

Back
X