- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Adam sizin bulundugunuz sehire gelmis. Sizin yemek yiyelim demeniz ve sizin hesabi odemeniz gerekiyordu bence. Ben asla hesap odetmem misafirime. Cimri olan birisi var evet o sizsiniz.
ben adamı misafir yerine koyamadım açıkçası. sonuçta tanışıp görüşmeyi kendisi istemiş ve adam gidene dek bir süre telefonla iletişimleri olmuş. konu sahibi gel ağırlayayım seni dememişse, bile isteye başka şehre giden bir adam var ortada.
keza biriyle ilk kez buluşmak için kalkıp gittiyse o yolu demek ki gerçekten bir umut görmüş bu işte.
benim çok yakın bir arkadaşım da bu şekilde tanıştı. adam izmirden geldi ilk buluşmaya, o zamana dek aynen sadece telefondu iletişimleri.
ama adam gelmeden buluşacakları bölgede oturulabilcek yerleri incelemiş. planını yapmış. çünkü yemek saatinde buluşmuşlardı.
ha onun durumu iyiydi kızı yeşilköyde iyi bi balıkçıya götürdü. ama olay mekanın lükslüğü değil. düşünülmesi.
33 yaşındaki adamda bi zahmet bu kadar nezaket göstersin. daha öncede yazdım, konu sahibi şu an değilde ilişkinin ileriki aylarında adamın bu tutumundan rahatsız olup konu açsa ve ilk buluşmada böyle olmuştu diye anlatsa herkes en başından belliymiş derdi.