- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
Günaydın arkadaşlar, biriyle ciddi bir ilişki için ilk kez buluşacaksak ne konuşulmalı, ne sormalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gorucu usullerde cocugun aılesı daha onemlı bence
cocugun adına karar veren, onun yerıne bırını bulan, cocuga vekalet eden kısılerle baslayacak bırseyler baslayacaksa ...
sunun kızı varmıs aılesıyle konustum fena degıller ıle baslar ...cocuk ben bu kızla tanısmak ıstıyorum deyıp adım atmıyor bakın aılesı cocugu evlendırmek ıcın kız arıyor
gorucu usulu evlılıklere karsı degılım ama ayırımını farkını bılın dıye soyluyorum... arkadas ortamında arkadaaslarınızın aranızı yapması gıbı bırsey degıl ...bı yerde gorup hoslanıp gorusmek ıstemek gıbı degıl ...burada erkegın aılesının bız senı sectık oglumda begenırse hadı bakalım adımıyla gerceklesecek bırsey
sımdıden aslında kaynana sorumlulugu altına gırılecegı bellı anne baskın olur bu durumlarda
o yuzden ona gore konusun aklınıza ne takılırsa sorun ve annesıyle de ayrıca bır kahve ıcın gorucu usulde hıc gelın kaynana adayları bırebır dıyologa gırmıyor buna dıkkat edın sonra uzulursunuz
gorucu usulu bırıyle sızı cay ıcmenız ıcın gorusturecekler sanırım
normal sohbet edeceksınız nasılsın ne yapıyorsun neler yapmak ıstıyorsun nasıl bır hayat ıstıyorsunuz beklentıler ne olmazsa olmaz seyler ne gıbı genel bır sohbet olacak ne dıyelım kı bız sımdı
Görücü usulü mü?
Arkadaşlar görücü usulü mü oluyor ikimizin ortak arkadaşı var tanışacağız aslında. Anneler falan yok işin içinde ama karşımdaki evlilik istiyormuş bunun için ciddi dedim. Ben de bunların farkındayım aslında dediklerinize kesinlikle katılıyorum.gorucu usulu bırıyle sızı cay ıcmenız ıcın gorusturecekler sanırım
normal sohbet edeceksınız nasılsın ne yapıyorsun neler yapmak ıstıyorsun nasıl bır hayat ıstıyorsunuz beklentıler ne olmazsa olmaz seyler ne gıbı genel bır sohbet olacak ne dıyelım kı bız sımdı
arkadas gorucusu oluyor bu bır tık daha ıyıArkadaşlar görücü usulü mü oluyor ikimizin ortak arkadaşı var tanışacağız aslında. Anneler falan yok işin içinde ama karşımdaki evlilik istiyormuş bunun için ciddi dedim. Ben de bunların farkındayım aslında dediklerinize kesinlikle katılıyorum.
İlk buluşmada genellikle okunan okullar, iş hakkında falan konuşulur. Aileden bahsedilir kac kardes yasları falan. Öyle öyle konular acılır. Acımıyorsa ikinciye buluşulmaz.Günaydın arkadaşlar, biriyle ciddi bir ilişki için ilk kez buluşacaksak ne konuşulmalı, ne sormalı?
Sırf ev işleri hallolsun ve düzenli bir cinsel hayatı olsun diye evlenmek isteyenlerden olabilir. İyice tanıyın, bu düşüncede biriyse uzak durun bence.Arkadaşlar görücü usulü mü oluyor ikimizin ortak arkadaşı var tanışacağız aslında. Anneler falan yok işin içinde ama karşımdaki evlilik istiyormuş bunun için ciddi dedim. Ben de bunların farkındayım aslında dediklerinize kesinlikle katılıyorum.
İş görüşmesine gidiyormuş gibi hazırlanıyorsunuz sanki. Böyle giderseniz soracağını şey ;Günaydın arkadaşlar, biriyle ciddi bir ilişki için ilk kez buluşacaksak ne konuşulmalı, ne sormalı?
Tabiki iyice tanımam lazım zaten ben de o korku hep var ya yanlış tanırsam sonra değişirse diyorum bu yüzden hiç düşünmüyordum evlilik falan şimdiye kadarSırf ev işleri hallolsun ve düzenli bir cinsel hayatı olsun diye evlenmek isteyenlerden olabilir. İyice tanıyın, bu düşüncede biriyse uzak durun bence.
Kadın olsun yeter mantığı ile hareket ettiğine eminim ama ispat edememArkadaşlar görücü usulü mü oluyor ikimizin ortak arkadaşı var tanışacağız aslında. Anneler falan yok işin içinde ama karşımdaki evlilik istiyormuş bunun için ciddi dedim. Ben de bunların farkındayım aslında dediklerinize kesinlikle katılıyorum.
İş görüşmesine gidiyormuş gibi hazırlanıyorsunuz sanki. Böyle giderseniz soracağını şey ;
1. Evin var mı?
2. İşin var mı?
3. Paran Var mı?
4. Düğünü kim yapacak?
5. Altınları kim alacak?
6. Kv yakın oturacak mıyım?
7. Eltime alınanlar bana da alınacak mı?
8. Ne kadar altın alacaksınız?
Yaa öyle mi düşünüyorsunuz uzak dururum öyle bir ihtimal bile varsa. Zaten evlilik falan gündemimde yoktu şimdiye kadar rahatım ne acelem var.Kadın olsun yeter mantığı ile hareket ettiğine eminim ama ispat edemem![]()
O zaman sadece arkadaş olun. Ciddi konulara girmeyin. Tanımaya çalışınYaa öyle mi düşünüyorsunuz uzak dururum öyle bir ihtimal bile varsa. Zaten evlilik falan gündemimde yoktu şimdiye kadar rahatım ne acelem var.
Doğru söylüyorsunuz, beni de aynen öyle tedirgin ediyor ve aklımda hep soru işareti oluyor. Tavsiye için çok teşekkür ediyorumO zaman sadece arkadaş olun. Ciddi konulara girmeyin. Tanımaya çalışın
Hemen evlilik düşünüyorum diyen kişiler beni hep tedirgin etmiştir. Bana sadece artık yaşım geldi evleneyim diye düşünen tiplermiş gibi geliyor. Tabi ki herkes öyle değil ama çoğunluğu böyle.
Evlilik sevdiğin insanla yaşlanmayı seçmektir, bu adamın niyeti bambaşka.Kadın olsun yeter mantığı ile hareket ettiğine eminim ama ispat edemem![]()