İlk buluşma

görüşmeye?

• Gelsin 😍😜

OY: 5 55,6%
  • Gelmesinn 🫣🙄

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
Konuya gelecek olursak adam zaten sizin yanınıza gelmeyi teklif etmiş ama siz maddi açıdan dolayı reddetmişsiniz. Sizin düşündüğünüzü zaten eminim o da düşünmüştür ona yük olsa ya da zorlayacak bir miktar olsa gelmeyi teklif etmezdi gerçekten tanımak istiyorsanız keşke o sıra kabul etseydiniz.

Siz bir konunuzda türbanlı olduğunuzu söylememiş miydiniz? Big d*** muhabbetleri, ot içmesi sorun değil demeler falan garip geldi bana. Üslubunuz falan da çok komik yani, 19 yaşındaki Twitter ergenleri gibi konuşuyorsunuz.
Çocuğun sizi çok özlediği falan yok, hazır Türkiye’ye giderken şansımı deneyeyim demiş. Bu sefer de gelme derseniz artık sizin peşinizde koşacağını sanmıyorum. Yani buluşmak istiyorsanız buluşun, istemiyorsanız boyunu falan sorun edecekseniz tatili zehir etmeyin boşuna

Ortak bir ülke bulun artık skskks şaka bir yana ot içiyor alkol alıyor demeniz beni biraz tedirgin etti. Bu yüzden ben sıcak bakmazdım .İyi düşünmeden karar vermeyin kötü alışkanlığı var çünkü

ben olsam ben de öyle yapardim.
kendi nisanlimla da tanistik, sonraki tum bulusmalarimiz baska baska seyahatlerde oldu, türlü aksilikler yasadik çözdük falan birbirimizin sorun cozme bicimini , stres yonetimini ilk zamandan gormus olduk ve pek cok mutlu anı biriktirdik.
geldiginde de eger icine sinmezse yola tek devam edeceğini soylersin. Bu ayip zor birsey degil ki. hatir gönül icin ilgini cekmeyecek biriyle 7 gun gecirecek degilsin. biz de takildigimiz dönemde 5 ay kadar gorusmemistik sonra o 2 haftaligine tatili var diye gelmek istemisti. Ben de gel dedim ama öte yandan düşündüm 5 ay cok uzun bir zaman ya büyü bozulduysa, artik birsey hissetmezsem mecburiyetten iki hafta gecmez diye. soyle bir cozum buldum. geldiginde ilk 3 gun sehirde kalalım, o vakit anlayayim. baktim oluru yok haremden yunanistana kalkan otobusler var biletini alayim yunanistana gitsin tatiline orada devam etsin :) adami g.t gibi ortada birakmayayim diye düşündüm. ciddi ciddi biletleri arastirdim. ama sogumamisim, devam ettik
ayni sekilde eskiden bir tatilde tanistigim sokak müzisyeni bir cocuk vardi, beraber sokak muzigi yapmistik sahilde sabahlamistik falan cok guzeldi. onunla ikinci kere görüşmek icin plan yapmistik, cocuk bir geldi tam bir mal degnegi. meger bi tatil illuzyonuyla onu kaliteli bir sey sanmisim. daha bir gun geçirmeden söyledim yani devam etmek istemeyecegimi, tek devam ettim.
o da mal olmasaymis
bazen kiz arkadaşlarimla da tatil planlayip gerçekten artik zevk almaz sinir olur hale gelince onlardan ayrildigim olmustu gecmiste.
zorla degil ya:) sen de git eglen
baktın olmuyor baybay de sehir degistir:)
"son dakika iptal" secenekli oteller tut nolur nolmaz

Alkol ot içiyor vs dediniz ben olsam görüşmek istemezdim. Boyu da kısa. İkiniz kaç yaşındasınız? Ben olsam rahatımı bozmaz tek başıma tatilin tadını çıkarırdım. Sizi bu kadar çeken cinsel çekim de olabilir. Evlilik olmasa da olur , bir iki cinsellik yaşarız diyorsanız konuşmaya devam bence.

opheliiaaa
artık değilim. Trye zaten gelecekti gibi bi durum yok. gittiginden beri ilk defa gecen yıl gelmis zaten yakını burada yok. Alınmıs bi Bileti de yok.

evet. 26 30. bagımlılık derecesinde gibi durmuyor ama uzaktan tam anlasılmayabılır. söyledigine göre haftada bir falan kullanıyomus.

evet. 26 30. bagımlılık derecesinde gibi durmuyor ama uzaktan tam anlasılmayabılır. söyledigine göre haftada bir falan kullanıyomus.
Uzak mesafedesiniz üstelik öyle anlamak daha zor olur. Bağımlı olduğunu belli etmeyen birçok erkek var ama siz benim için sorun olmaz yazmışsınız konuda. Madem bu kadar merak ediyorsunuz, o halde içinizde kalmasın, gelsin görüşün, gerçekten big dicki var mı bir bakın enerjisi nasıl, bir inceleyip gözlemleyin sonra duruma göre hareket edersiniz. Belki evlilik olmasa bile güzel sevişen bir ikili olursunuz.

Yaaa cok güzel anılar
İcim rahatladı yorumunuzu okuyunca. Ben genelde “ay çok ayıp olur” kafasında bi seyleri kendime zehir eden bi insanımdır eğer cocuktan hoslanmazsam da o kadar yol geldi diye kendimi zorlarım biliyorum. O yüzden karar verememistim. Ama simdi görüsmezsek de baska plan yapabilsek bile aylar sürecek uzaktan mesaja video calla devam filan… o da cazip gelmedi.
O zaman bastan anlasalım uyusamazsak ikimize de zehir olmasın ayrı devam ederiz gibisinden bi konusma yapayım. Cok geriliyorum ya

Ona baktım var gibi ajjsjs boy takıntımızı böyle böyle aşıcaz işte short kingler saolsun. ama bikaç cm uzun olsaydı bari benden

Ona baktım var gibi ajjsjs boy takıntımızı böyle böyle aşıcaz işte short kingler saolsun. ama bikaç cm uzun olsaydı bari benden
Size fotoğraf mı attı yoksa pantolon üzerinden mi baktınız djdjdjdjdh bu konu beni bir yükseltti ya. Flörtümle görüşürken üstüne atlamasam bari. Boy takıntısı sizin için ileride de sıkıntı olur gibi duruyor. O yüzden eğlenmeye bakın gerisini boşverin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…