İlk buluşma

görüşmeye?

• Gelsin 😍😜

OY: 5 55,6%
  • Gelmesinn 🫣🙄

OY: 4 44,4%

• Ankete Katılan
    9
hissi kablel vuku ben trdeyim, o da yıllardır ilk kez gelmis. tekrar gelme planı yok ben istemezsem

aracılık falan yazmalıydım heralde. aracı akraba yoluyla instadan eklestik aslında o kadar.
Yazdığımdan anladığın görücü mü? Konun türkçe mi ingilizce mi bu dil nedir diyorum fazla mı nudeye maruz kaldın?

Son düzenleme:
asırı zor gelir maalesef kendimi bildigimden hep. zoraki devam ederim öyle olsa bile sanırım (( ve o kendi adına beni sevdiginden anlaşacağımızdan falan cok emin.
ee peki sizin o hikayeniz olumlu bitti mi, gittiginiE degmis miydi?
Fas 800 dolar tr 1800 dolar öyle bi fark var

Hadi hadi. Direkt "soz bakip silicem" vibei aldim ben ahshdh
istemem yan cebime koy daha cok skfjjdjsjjd

O baska biriydi. Bununla hic yüzyüze görüsmedim tamamen baska ülkede
Ben tesadüflere inanmam :)

Ben tesadüflere inanmam :)
Tesadüf olan tek nokta boyları tam okumamıssınız anladıgım kadarıyla, olabilir

Yoo okuduklarım yetti onlada cinsel çekimin gayet yerindeymiş hayır neden yalan söyluyorsun onu anlamadım
siz beni yalancılıkla niye sucluyosunuz anlayamadım? ikisi gayet farklı zamanlarda farklı sekillerde farklı kisilerle yasanan olaylar ve bariz belli. üsendim okumadım deseniz amenna.

ee peki sizin o hikayeniz olumlu bitti mi, gittiginiE degmis miydi?
4. gun ev arkadasina bagladik iliski olarak uyumlu olmadigimizi gorduk ama arkadas olarak eglendik. Gunduz o calisirken ben çıktım gezdim, aksam eve gelirken markete uğrayıp geldi. Mutfaga girdik beraber yemek yaptik. Ben masayi hazirladim, yemek yedik, o topladi. Dizi izledik, o oyuna girdi ben kitap okudum. Sonra film izledik, kucagimda uyuyakaldi. Durtup yataga gecirdim falan. Tam bir on yillik evli hayati yasadik ahdhd beraber gezdik, alisveris yaptik, ben daha euro bozdurmamistim "al yaninda bulunsun" diye nakit verdi (beyimden harclik aldim ahhdd).

Iyi bir insan ama hayat ve iliski anlayisimiz uymadi. Karsilikli olarak baslamamaya karar verdik. Ben guzel bir tatil yapmış oldum. O Turkiye'ye gelene kadar aylarca yazisip yazisip sonunda patlamamis olduk gorduk. Son gunlerde o hasta oldu, ben gittim meyve aldim, soyup onune getirdim falan cok degisik bir anı oldu benim icin

Benim okuma yazmam var da senin ki şüpheli konundanda anladığımız üzere git biraz Türkçe çalış
aynen oturdum hayatım yok burda senaryo yazıyorum cok komiksiniz hem 3 kelime ingilizce yazdım diye saldırıp durdunuz, oradan istediginiz cevabı alamayınca bu sefer de yalancı demeye basladınız. büyügümsünüz yorumlarınızı da sever ve takip ederdim hep. ama yakıstıramadım ve yorumlarınızı kapattım

Hahahah tatlı ve degisik bi durum olmus gercekten
Sanırım ben fas’a yine planladıgım gibi tek gidicem ya, orada hostel camp filan yapmayı planlıyodum zaten. pesime birini takmak istemedigimi fark ettim

Hahahah tatlı ve degisik bi durum olmus gercekten
Sanırım ben fas’a yine planladıgım gibi tek gidicem ya, orada hostel camp filan yapmayı planlıyodum zaten. pesime birini takmak istemedigimi fark ettim
Yani ben direkt onun yanina gidiyor olmasam, normal bir yurtdisi tatilimi tanimadigim biriyle gecirmek istemezdim acikcasi. Adam iyi ciksa bile tatil zevkleriniz uymayabilir. Ben kafama gore takilmayi tercih ediyorum mesela.

Valla cok degisik oldu benim icin. O ulkeye daha once gitmistim ama ikinci gidis, 10 gun kalis, orada yasayan birinin olmasi eklenince bambaska yönlerini gordum ulkenin ama yetti, daha da gitmem
O buradayken daha farklıydı her sey. Tatil moduyla adamin gunluk hayatini gormek farkli oluyor. O donerken biz zor ayrilmistik, zaten 1,5 ay sonra ben gittim yanina. Donerken oooldu memnun oldum hadi gorusuruzzz diye ayrildik ahdhdh

ay hangi ülkeydi orası özel degilse merak ettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…