- 20 Kasım 2018
- 14.053
- 53.373
- 598
- 35
- Konu Sahibi metainflux
Hadi hadi. Direkt "soz bakip silicem" vibei aldim ben ahshdhhissi kablel vuku![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hadi. Direkt "soz bakip silicem" vibei aldim ben ahshdhhissi kablel vuku![]()
Yazdığımdan anladığın görücü mü? Konun türkçe mi ingilizce mi bu dil nedir diyorum fazla mı nudeye maruz kaldın?hissi kablel vukuben trdeyim, o da yıllardır ilk kez gelmis. tekrar gelme planı yok ben istemezsem
aracılık falan yazmalıydım heralde. aracı akraba yoluyla instadan eklestik aslında o kadar.![]()
Tabi tabi sadece hissiyattır sanal sex değildir 165 likten de bigHadi hadi. Direkt "soz bakip silicem" vibei aldim ben ahshdh
asırı zor gelir maalesef kendimi bildigimden hep. zoraki devam ederim öyle olsa bile sanırımBen yurtdisinda bulusma riskine girmezdim acikcasi. Kafam uymazsa adami ekmeye calis, baska yer bul, tum programini degistir falan zor benim için (dedi ve adamla gorusmek icin 10 gun yurtdisinda adamda kaldi. Hakikaten yaptigimla soyledigim tutmuyor ahshd). Iyi ki de gitmişim ama. 10 gun ayni evde gecirince cok iyi tanidik birbirimizi.
Yani adam sarmasa programi degistirmek ve bunu ayip olmasin diye yapmaktan kaçırmamak zor gelmiyorsa gorusun gitsin.
Fas'tan once birkac gun Türkiye'ye gelme imkank var mi? Sararsa beraber gecersiniz Fas'a.
istemem yan cebime koy daha cok skfjjdjsjjdHadi hadi. Direkt "soz bakip silicem" vibei aldim ben ahshdh
O baska biriydi. Bununla hic yüzyüze görüsmedim tamamen baska ülkedeE sen bu adamla sevişmişsin zaten hatta ağlarken bile düşünüp mast. Yapmişsın şimdi bu konunun amacı ne hatta senin amacın ne?
Oda 165 haziranda nasıl başka biri yahu bizi mi yiyorsun la havle velaO baska biriydi. Bununla hic yüzyüze görüsmedim tamamen baska ülkede
O baska biriydi. Bununla hic yüzyüze görüsmedim tamamen baska ülkede
Ben tesadüflere inanmam :)geçen yıl yurtdışındayken ilk defa biriyle date app üzerinden tanıştım. çok hoşuma gitmişti ve konum olarak çok yakındık, anlık bi karar verdim ve dışarıda normal görüştük. Sonrasında “hoşuma gittin ama kusura bakma, date app’e de sadece ydışındayım diye meraktan girmiştim. bu tarz ilişkiler benlik değil” dedim. biz de arkadaş oluruz o zaman dedi (tabii ki o iş öyle olmadı). oralı yani yabancı, çok konuşkan dünya tatlısı eğlenceli bi çocuk. aşşırı yakışıklı denemez ama hayatımda ilk ve son defa “bu çocuk %100 benim tipim” dediğim biriydi ki neredeyse aynı boyda (165) olmamıza rağmen. Benim boy takıntısı falan hikaye oldu onun gözlerine bakıp gülüşünü görünce![]()
Ben tesadüflere inanmam :)
Tesadüf olan tek nokta boylarıÖnceki konumda yazmıstım, ben gittigim ülkede biriyle görüstüm hatta dönünce onu unutamamıştım, kimseyle görüşesim gelmiyordu. Ama üstünden 5 ay geçmiş, artık bu düşünceleri bırakmanın zamanı gelmişti. oradaki çocuğa da bir daha yazmamaya karar vermiştim.
Yoo okuduklarım yetti onlada cinsel çekimin gayet yerindeymiş hayır neden yalan söyluyorsun onu anlamadımTesadüf olan tek nokta boylarıtam okumamıssınız anladıgım kadarıyla, olabilir
siz beni yalancılıkla niye sucluyosunuz anlayamadım? ikisi gayet farklı zamanlarda farklı sekillerde farklı kisilerle yasanan olaylar ve bariz belli. üsendim okumadım deseniz amenna.Yoo okuduklarım yetti onlada cinsel çekimin gayet yerindeymiş hayır neden yalan söyluyorsun onu anlamadım
Benim okuma yazmam var da senin ki şüpheli konundanda anladığımız üzere git biraz Türkçe çalışsiz beni yalancılıkla niye sucluyosunuz anlayamadım? ikisi gayet farklı zamanlarda farklı sekillerde farklı kisilerle yasanan olaylar ve bariz belli. üsendim okumadım deseniz amenna.
4. gun ev arkadasina bagladikee peki sizin o hikayeniz olumlu bitti mi, gittiginiE degmis miydi?![]()
aynen oturdum hayatım yok burda senaryo yazıyorumBenim okuma yazmam var da senin ki şüpheli konundanda anladığımız üzere git biraz Türkçe çalış
Hahahah tatlı ve degisik bi durum olmus gercekten4. gun ev arkadasina bagladikiliski olarak uyumlu olmadigimizi gorduk ama arkadas olarak eglendik. Gunduz o calisirken ben çıktım gezdim, aksam eve gelirken markete uğrayıp geldi. Mutfaga girdik beraber yemek yaptik. Ben masayi hazirladim, yemek yedik, o topladi. Dizi izledik, o oyuna girdi ben kitap okudum. Sonra film izledik, kucagimda uyuyakaldi. Durtup yataga gecirdim falan. Tam bir on yillik evli hayati yasadik ahdhd beraber gezdik, alisveris yaptik, ben daha euro bozdurmamistim "al yaninda bulunsun" diye nakit verdi (beyimden harclik aldim ahhdd).
Iyi bir insan ama hayat ve iliski anlayisimiz uymadi. Karsilikli olarak baslamamaya karar verdik. Ben guzel bir tatil yapmış oldum. O Turkiye'ye gelene kadar aylarca yazisip yazisip sonunda patlamamis olduk gorduk. Son gunlerde o hasta oldu, ben gittim meyve aldim, soyup onune getirdim falan cok degisik bir anı oldu benim icin![]()
Yani ben direkt onun yanina gidiyor olmasam, normal bir yurtdisi tatilimi tanimadigim biriyle gecirmek istemezdim acikcasi. Adam iyi ciksa bile tatil zevkleriniz uymayabilir. Ben kafama gore takilmayi tercih ediyorum mesela.Hahahah tatlı ve degisik bi durum olmus gercekten
Sanırım ben fas’a yine planladıgım gibi tek gidicem ya, orada hostel camp filan yapmayı planlıyodum zaten. pesime birini takmak istemedigimi fark ettim
ay hangi ülkeydi orası özel degilse merak ettimmmYani ben direkt onun yanina gidiyor olmasam, normal bir yurtdisi tatilimi tanimadigim biriyle gecirmek istemezdim acikcasi. Adam iyi ciksa bile tatil zevkleriniz uymayabilir. Ben kafama gore takilmayi tercih ediyorum mesela.
Valla cok degisik oldu benim icin. O ulkeye daha once gitmistim ama ikinci gidis, 10 gun kalis, orada yasayan birinin olmasi eklenince bambaska yönlerini gordum ulkenin ama yetti, daha da gitmem
O buradayken daha farklıydı her sey. Tatil moduyla adamin gunluk hayatini gormek farkli oluyor. O donerken biz zor ayrilmistik, zaten 1,5 ay sonra ben gittim yanina. Donerken oooldu memnun oldum hadi gorusuruzzz diye ayrildik ahdhdh
vıyyyBig dick energysi var (sadece enerjisi de değil sfjfjjs)
Romanyaay hangi ülkeydi orası özel degilse merak ettimmm