''ilk buluşma''

benim de zamanında böyle bir şeyim olmuştu.
her gün nasıl giyiniyorsa,ne kadar süsleniyorsa öyle gitsin.
çok laubaliliğe kaçmadan doğal olarak konuşsun.
eğer ilk buluşmaysa aracı olan arkadaşın da buluşmaya katılıp,sonra ayrılması daha iyi olur.
böylece ortama alışacak ve heyecanını yenecek kadar zaman da yaratmış olur.

Çocuk yeni tanıştığı biriyse ilk buluşma da ortak bir arkadaş olması gerekir bence. Kıyafet ve makyajı da abartmasın kendisi olsun, farklı bir tarza bürünmesin yeter
Şimdiden hayırlı olsun arkadaşınıza :80::81:

Kendisi gibi olsun ...
Biraz özen şart tabi o gün için..kıyafet makyaj uyumlu olursa fazla abartmadan güzel olur:)
Kendine güveni olsun ve en önemliside sus pus olmasın yani konuşsun ....

Ben çok utanmıştım ilk buluşmada gülüp durdum rezil oldum inş benim düştüğüm duruma düşmez:)

Son düzenleme:
Çocuk yeni tanıştığı biriyse ilk buluşma da ortak bir arkadaş olması gerekir bence. Kıyafet ve makyajı da abartmasın kendisi olsun, farklı bir tarza bürünmesin yeter
Şimdiden hayırlı olsun arkadaşınıza :80::81:

bi kere ortak arkadaşla tanıştılar şuan ilişkinin adı var buda başbaşa ilk buluşma işte. ortak arkdş malesef ayarlayamadı o yzden tek bşınaa teşekkler iyi dilekler için arkdşmın adına :)

benim de zamanında böyle bir şeyim olmuştu.
her gün nasıl giyiniyorsa,ne kadar süsleniyorsa öyle gitsin.
çok laubaliliğe kaçmadan doğal olarak konuşsun.
eğer ilk buluşmaysa aracı olan arkadaşın da buluşmaya katılıp,sonra ayrılması daha iyi olur.
böylece ortama alışacak ve heyecanını yenecek kadar zaman da yaratmış olur.

malesf ortak ark olamıyo zatn laubali konusma deil normal konusamıcak kdr heyecanlıı teşekkrler :)

Kendisi gibi olsun ...
Biraz özen şart tabi o gün için..kıyafet makyaj uyumlu olursa fazla abartmadan güzel olur:)
Kendine güveni olsun ve en önemliside sus pus olmasın yani konuşsun ....

Ben çok utanmıştım ilk buluşmada gülüp durdum rezil oldum inş benim düştüğüm duruma düşmez:)

kıyafetler fln 2 hafta önceden hazırlandı zaten :9: evet işte aynen gülüp durcak galiba :)) tşkrrler

Rica ederim :)
Bende geceden bayramlık gibi hepsini başucuma koyup yatmıştım ogün ah ahh...
Normalde gülen biriyse eminim gülücektir ama sonradan geçiyo :)

evettttt yüzüne bakıp bakp gülcem heralde diyoodu :1: bakalım napıcakk :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ilişkiye başlandıktan sonraki ilk gün de zordur ama bıraksın biraz yeni erkek arkadaş yönlendirme yapsın,konuşmayı o başlatırsa bir rahatlama olacaktır ve kendisi de konuşmaya başlayacaktır. zaten konuştukça o gülme hissi de gidiverir.

ilişkiye başlandıktan sonraki ilk gün de zordur ama bıraksın biraz yeni erkek arkadaş yönlendirme yapsın,konuşmayı o başlatırsa bir rahatlama olacaktır ve kendisi de konuşmaya başlayacaktır. zaten konuştukça o gülme hissi de gidiverir.

evet çocugun heyecanını anlayıp konusturması lazım ciddi bişy konuşurkende gülcek değil yaa deli derler artıkk

Valla ilk buluşmada bende çok heyecanlanmıştım. Ama heyecan yanına gidene kadar. Onu gördükten sonra zaten hepsi bitiyor :)

Bende de aynı dert varr , aslında dert değil tatlı bir telaşş :):38:
Galiba bende gün boyunca sırıtıcaam ama bu bile çok güzel gelecek ona biliyoruum :69::69::17:

Bende de aynı dert varr , aslında dert değil tatlı bir telaşş :):38:
Galiba bende gün boyunca sırıtıcaam ama bu bile çok güzel gelecek ona biliyoruum :69::69::17:

sanada kolay gelsin o zmn :)) aşkk olduktan sonra hepsi faso fisodaa iştee :)

suan nısanlım ozmankı erkek arkadasım....ılk defa gorucem havaalanına almaya gıdıcem....bende bı heyecan ölüyorummm....suslendım puslendım....cıktım yolaaa..ılk defa gıdıyorum havaalanına....havaalanına dırekt gıden otobusu kacır senn=)) orda basladı maceram =)) bındım gazıemır otobusunee...hıc bılmıomm bı yandan heyecan bı yandan stres....neyse sofor benı ındırdı havaalanı otobusu gecıo dedı korna caldı neyse ındım ben otobusten ...patt bi düştümm =))) ayagım kanıooo=))) bindimm neysee...havaalanına geldimm ....içeri girdim...bekle bekle cıkmıoo...allahım olcem heycandan...en sevmedıgım sey parmak arası terlık gıyen erkeklerdı ta kii....kapı acılıp dısarı cıkann o yakısıklııı adammm allahımmm dedımmm sonraa gozlerım yavasca suzmeye basladıı...allahımm ne goreyımmm parmak arası terlıkk gıymıssss....=))amaannn dedımm bananeee ....yanına gıttım...askımmmmm dedı sarıldıkk...askın gozu kormus hakkattennn =)))

suan nısanlım ozmankı erkek arkadasım....ılk defa gorucem havaalanına almaya gıdıcem....bende bı heyecan ölüyorummm....suslendım puslendım....cıktım yolaaa..ılk defa gıdıyorum havaalanına....havaalanına dırekt gıden otobusu kacır senn=)) orda basladı maceram =)) bındım gazıemır otobusunee...hıc bılmıomm bı yandan heyecan bı yandan stres....neyse sofor benı ındırdı havaalanı otobusu gecıo dedı korna caldı neyse ındım ben otobusten ...patt bi düştümm =))) ayagım kanıooo=))) bindimm neysee...havaalanına geldimm ....içeri girdim...bekle bekle cıkmıoo...allahım olcem heycandan...en sevmedıgım sey parmak arası terlık gıyen erkeklerdı ta kii....kapı acılıp dısarı cıkann o yakısıklııı adammm allahımmm dedımmm sonraa gozlerım yavasca suzmeye basladıı...allahımm ne goreyımmm parmak arası terlıkk gıymıssss....=))amaannn dedımm bananeee ....yanına gıttım...askımmmmm dedı sarıldıkk...askın gozu kormus hakkattennn =)))

hahah ayyy bütün aksiliklerde senii bulmuşşş :)) aşkk işteeee en begenmedigin şeyii bile onda begeniverirsinn :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X