A ahso Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Haziran 2013 362 65 68 Kocaeli 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #1 Kizlarr cumartesi gunu ilk bulusmamiz gerceklesicek insallah Ama ben heyecandan olmek uzereyim kendimi rahatlatamiyorum onunla bulusacagim ani dusununce bile midem bulaniyoo kalbimin ritmi degisiyoo ben nasil rahatlarim ya gercekten cok kotu hissediyorum uzun zaman sonra hayatima birini aldimm Gidemicem galiba bu bulusmaya nerdeyse hasta oldum yaa
Kizlarr cumartesi gunu ilk bulusmamiz gerceklesicek insallah Ama ben heyecandan olmek uzereyim kendimi rahatlatamiyorum onunla bulusacagim ani dusununce bile midem bulaniyoo kalbimin ritmi degisiyoo ben nasil rahatlarim ya gercekten cok kotu hissediyorum uzun zaman sonra hayatima birini aldimm Gidemicem galiba bu bulusmaya nerdeyse hasta oldum yaa
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.755 448 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #2 nasıl geçti ilk buluşma? gittiniz mi? daha doğrusu gidebildiniz mi?
S SUHAYATTOPRAK Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2012 115 2 68 Ankara 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #3 Bende merak ettim.
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.724 18.889 498 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #4 boşuna sormayın kızlar ahso konu açar cevap vermez hep konuları böyle yarım yamalak abuk:)
adabilge kim bilir belki de oldu.. Kayıtlı Üye 27 Ocak 2014 632 63 43 Balıkesir 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ahso #5 ahso .!.: Kizlarr cumartesi gunu ilk bulusmamiz gerceklesicek insallah Ama ben heyecandan olmek uzereyim kendimi rahatlatamiyorum onunla bulusacagim ani dusununce bile midem bulaniyoo kalbimin ritmi degisiyoo ben nasil rahatlarim ya gercekten cok kotu hissediyorum uzun zaman sonra hayatima birini aldimm Gidemicem galiba bu bulusmaya nerdeyse hasta oldum yaa Genişletmek için tıkla... bir konunuzda gecen bulustuk kahve ictik eve donunce mesajlasiyoduk bana cat diye sana dokunmak istedim kafede otururken arkadas gibi degildin falan dedi...kiminle buluşacaksınız bilmiyorum ama dikkat edin çat diye ikiye ayrılmayın heyecandan
ahso .!.: Kizlarr cumartesi gunu ilk bulusmamiz gerceklesicek insallah Ama ben heyecandan olmek uzereyim kendimi rahatlatamiyorum onunla bulusacagim ani dusununce bile midem bulaniyoo kalbimin ritmi degisiyoo ben nasil rahatlarim ya gercekten cok kotu hissediyorum uzun zaman sonra hayatima birini aldimm Gidemicem galiba bu bulusmaya nerdeyse hasta oldum yaa Genişletmek için tıkla... bir konunuzda gecen bulustuk kahve ictik eve donunce mesajlasiyoduk bana cat diye sana dokunmak istedim kafede otururken arkadas gibi degildin falan dedi...kiminle buluşacaksınız bilmiyorum ama dikkat edin çat diye ikiye ayrılmayın heyecandan