• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk bulusma

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
kizlar ilk bulusma icin nereye gidilir en iyisi??

iki kiside cekingen bu arada tamam mi?

ilk bulusmada ne yapilmali ve nereye gidilmeli??

beynim durmus durumda.. :KK53::KK53:

cok gurultulu olmayan bir mekan olmali, zira konusacaksiniz birbirinizi rahat duyun.
soslu yemek yemeyin, bir kahve cay icilecek mekan olsa iyi olur.

filme gidin, kimse kendini konu acmak zorunlulugunda hissetmez.
filmden sonrada filmi elestirin,
guzel bi baslangic.

Akil verecek en son kisiyim..zira gecen bulusmam iğrenç ötesiydi..
ilk ve sondu :)

Spor salonuna gidin, ağırlık çalışmak istediğini söyle. Dumbılı almak için yere eğildiğinde kıçına bir şaplak at.
Utangaçlık falan kalmaz.

Bukadar heyecana ne gerek var ilkse ilk git sakin guzel bi cafeye otur muhabbetini et bi tanisin ne olacakki buarada benim esimle ilk bulusmam soyle oldu kendisi baska bi sehirden benim oturdugum sehre geldi beni aldi ordanda baska bi sehirde kamp kurmaya gittik delilik tabi boyle seyler akil kari degil siz cafeye gidin :D

Oooofff dalgası bol bi konuşma olmuş.

Güzel kardeşim. Tenhaya gitme. Avm cafelerinden biri olsun. Çay ya da kahve iç köpüklü şeylere bulaşma. Çok fazla konuşma ama ağzından da cımbızla almasın lafı. Rahat ol. Öpmeye falan kalkarsa bas tekmeyi.

Rahat bişeyler giy.. Makyajını çok abartma. Günlük nasılsan kızlarla buluşurken falan aynı öyle ol.

Oooofff dalgası bol bi konuşma olmuş.

Güzel kardeşim. Tenhaya gitme. Avm cafelerinden biri olsun. Çay ya da kahve iç köpüklü şeylere bulaşma. Çok fazla konuşma ama ağzından da cımbızla almasın lafı. Rahat ol. Öpmeye falan kalkarsa bas tekmeyi.

Rahat bişeyler giy.. Makyajını çok abartma. Günlük nasılsan kızlarla buluşurken falan aynı öyle ol.

öpmeye kalkmaz, cekingen bir tip.. ikimizde yengec burcuyuz ve susuyoruz...ne konuscazki..=(

kizlar ilk bulusma icin nereye gidilir en iyisi??

iki kiside cekingen bu arada tamam mi?

ilk bulusmada ne yapilmali ve nereye gidilmeli??

beynim durmus durumda.. :KK53::KK53:
Abartisiz gosterissiz sakin biyer yada cok sevimli ama şık bir pastane olabilir tatli yiyip tatli konusursunuz misal :)

Back
X