• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk bulusma

eğer utangaçsa bence ilk buluşma için onun istediği bir yere gidin hem kendini daha iyi ifade eder hemde mekan seçimi yardımıyla çok az da olsa onu tanıma fırsatın, karakteri hakkında bilgi sahibi olma fırsatın olur .

eğer utangaçsa bence ilk buluşma için onun istediği bir yere gidin hem kendini daha iyi ifade eder hemde mekan seçimi yardımıyla çok az da olsa onu tanıma fırsatın, karakteri hakkında bilgi sahibi olma fırsatın olur .

yaa kendisi yengec burcu, bende öyleylim.. cekingen yani.. =( görüsmek istedini söyledi sadece..senin istedigin bir yer olsun lütfen dedi.. sadece beni alacak evden.. gerisini bana birakmis.. off

yok ya Ciplak Ciplak gezmiyorsun haha:D saunaya fln girmileyecek yani öyle bir sey degil kafamda:D

gerci olmaz yani.. bilemiyorum.. bunu bana tavsiye edenler almandi..cocuga ters olur yani cok sacma olur :KK70:

ben oyle biliyorum iki kisim, tamamen ciplak olanlar ve mayolular diyeyim.
hic tanimadigin biriyle oralara gitmek bence sacma, ayni sey sinemaya gitmek icinde gecerli film zevkini bilmiyorsunuz.

ben oyle biliyorum iki kisim, tamamen ciplak olanlar ve mayolular diyeyim.
hic tanimadigin biriyle oralara gitmek bence sacma, ayni sey sinemaya gitmek icinde gecerli film zevkini bilmiyorsunuz.

ne önerirsin ozaman :D

alman bir arkadasim, özgüvenli oldugunu göstermis olursun öyle biryere Davet edersen Hemde beraber rahatlidiginiz bir gün gecirirsiniz demisti.. o an evet hakli galiba desemde, sonradan cok sacma geldi bu konu bana :D

bence özgüvenli oldugumu düsünmekten cok, bulusmanin altinda baska seyler arayabilir aman diyim :KK70::KK70:

ne önerirsin ozaman :D

alman bir arkadasim, özgüvenli oldugunu göstermis olursun öyle biryere Davet edersen Hemde beraber rahatlidiginiz bir gün gecirirsiniz demisti.. o an evet hakli galiba desemde, sonradan cok sacma geldi bu konu bana :D

bence özgüvenli oldugumu düsünmekten cok, bulusmanin altinda baska seyler arayabilir aman diyim :KK70::KK70:

ozguvenli oldugunuzu gostermek yerine oldugunuz gibi gorunmeyi deneyin.
cafe tarzi yerler ideal geliyor bana size de uygunsa gidersiniz. yaslarinizi, egitim durumlarinizi birde saat kacta bulusacaginizi soylemekte fayda var. Cay saati mi?, yemek saati mi ?

ozguvenli oldugunuzu gostermek yerine oldugunuz gibi gorunmeyi deneyin.
cafe tarzi yerler ideal geliyor bana size de uygunsa gidersiniz. yaslarinizi, egitim durumlarinizi birde saat kacta bulusacaginizi soylemekte fayda var. Cay saati mi?, yemek saati mi ?

ben 23 yasindayim o 24.. ayni gün dogmusuz sadece yil farkli:D

aksama Dogru diye düsündüm..yemek yemek istemiyorum, heycanlanirim..rahat olamam..hani tok olup birseyler icilir ya o saatler diyelim..

o zaman
ben 23 yasindayim o 24.. ayni gün dogmusuz sadece yil farkli:D

aksama Dogru diye düsündüm..yemek yemek istemiyorum, heycanlanirim..rahat olamam..hani tok olup birseyler icilir ya o saatler diyelim..

cafe tarzi yerler tam size gore o zaman, otellerin rooflarina bi goz atin hem sik hem nezih

kizlar ilk bulusma icin nereye gidilir en iyisi??

iki kiside cekingen bu arada tamam mi?

ilk bulusmada ne yapilmali ve nereye gidilmeli??

beynim durmus durumda.. :KK53::KK53:
Hehehehehh :KK70::KK70:Önce birahaneye gidip kafalar güzelleştirilir:KK50: sonra nezih bir cafede sohbete devam edilir, şimdi birahane ne alaka diyeceksin, kafalar güzelleşince herkes niyetini, kişiliğini daha ilk buluşmada masaya yatırır, yani iki taraf da birbirini en baştan tanımış olur :KK50:

Hehehehehh :KK70::KK70:Önce birahaneye gidip kafalar güzelleştirilir:KK50: sonra nezih bir cafede sohbete devam edilir, şimdi birahane ne alaka diyeceksin, kafalar güzelleşince herkes niyetini, kişiliğini daha ilk buluşmada masaya yatırır, yani iki taraf da birbirini en baştan tanımış olur :KK50:

delirdinmi, alkolik sanmasin beni.. hem gercektende bir aralar alkolik olma riskiyle karsi karsiya kalmsitim..her gece icmeden uyuyamiyordum..=(

Ayy ilk buluşma mı? En sevdiğim :))

Kalabalık bi kafeye gidip kahve için. Muhabbet sıkışırsa sağda solda oturanları çekiştirirsiniz :))

Ayy ilk buluşma mı? En sevdiğim :))

Kalabalık bi kafeye gidip kahve için. Muhabbet sıkışırsa sağda solda oturanları çekiştirirsiniz :))

dedikodu yapmayi sevmiyormus beyfendi..birkere is arkadasimi cekistireyim dedim hem muhabbet olur..(telefounda konusurken) bir sorunun varsa kendisiyle halletmelisin, benim elimden birsey gelmez dedi kapadi konuyu.. :KK57::KK57:kaldim bende böyle. hm tamam ok.. gibi birsey söyledim sanirim hahah

Biz sıradan basit bi yere gitmiştik. Ama hiç kimsecikler yoktu Rahat rahat oturduk sohbet ettik sonra baktım ki aşık oluyorum :KK68: o aşık oluş bu aşık oluş 4 yıl olacak odur :KK53: Sakin bir yere gidin gürültülü alış verişler merkezlerindn uzak durun ilk buluşma önemlidir. :KK25:

Back
X