İlk Buluşma

Iyi geceler kızlar,

Yarın biriyle randevum var. Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim. Numaramı almış ulaştı bana.

Ben aşırı heyecanlandım şuan. Ve sormak istediğim şeyler var size.

Ilk olarak, ilk buluşmada arabasına binmem gerçekten garip mi olur? Ben bunu sorun yapmam normal şartlarda ama arkadaşlarım buluşma yerine kendin git o almasın seni dedi. (Okuldan alacak)

İkincisi ben normalde pek makyaj yapmayan ve çok da süslü giyinmeyen biriyim. Yarın öyle mi gitsem yoksa süslünaz mı olsam? Bir yanım azıcık özel hissettir diyor diğer yanım ay nasılsan öyle görsün sonra laf etmesin niye yapmıyorsun diye diyor. Napsam?

Çok dert edilir şeyler değil ama kararsız kaldım bu iki konuda. Fikirlerinizi alayım dedim.

Ve biri bana neden heyecan yaptığımı açıklasın lütfen. :KK70:
Oooo tanti konu açmışız :KK53:
Eğer adamın sapık, manyak, tecavüzcü çıkma olasılığı yoksa ki bence yok, arabasına binmende bence bir sıkıntı yok.
Heee eğer adam kadınım şöyle davranmalı, böye davranmalı tipinde bir sığırsa binme ama.
Kendine biraz daha özen. Yani ne bileyim benim günlük kıyafetim, kot, tişört, spor ayakkabı ya da babet falandır ama arkadaşlarımla çıkarken giyindiğim gibi giderim ilk buluşmaya, ama ekstradan bir janjanlı olmam yani.
Hani kendi standartların içinde özenli ol.
Örneğin arkadaşlarınla özel bir yere gidecekken avize küpe takıyorsan :KK53: onunla çıkarken de takabilirsin, sorun değil, bana göre.
Normal, ilk buluşmalar helecanlı olar :D

(Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim) ben bunu düşünüp duruyorum okuduğumdan beri adamı resimden filan gördün dimi tipini biliyosun yani
Evet biliyordum.

Ben biraz rahatsızım o da iyi görünmüyordu yediği bir şey dokunmuş sanırım. Çay içtik yemek yemeden kalktık okula geri bıraktı beni.

Ilk izlenim için güzeldi gayet :)

Okuldan o aldı beni, güzel de olmuştum bence. :KK37:

Ama adam feci dikkatli giyim konusunda onu anladım. Çok uyumlu giymişti ve ayakkabısında bile bi toz dahi yoktu. Işim zor görünüyor.

Evet biliyordum.

Ben biraz rahatsızım o da iyi görünmüyordu yediği bir şey dokunmuş sanırım. Çay içtik yemek yemeden kalktık okula geri bıraktı beni.

Ama adam feci dikkatli giyim konusunda onu anladım. Çok uyumlu giymişti ve ayakkabısında bile bi toz dahi yoktu. Işim zor görünüyor.
Oooo en gıcık cins.
Şinci çok severim kılık kıyafette titiz adamı ama bazısı da illallah dedirtir yani. Ama genel olarak bakımlı erkek iyidir. Ağız kokusu, ter kokusu olmaz. İç çamaşırının günlük değişmesi gereken bir şey olduğunu bilir.
Ama cidden rahatsız olmadığından emin misin? Cimrilik yapmış olabilir mi?
Bir düşün bakalım.

Oooo en gıcık cins.
Şinci çok severim kılık kıyafette titiz adamı ama bazısı da illallah dedirtir yani. Ama genel olarak bakımlı erkek iyidir. Ağız kokusu, ter kokusu olmaz. İç çamaşırının günlük değişmesi gereken bir şey olduğunu bilir.
Ama cidden rahatsız olmadığından emin misin? Cimrilik yapmış olabilir mi?
Bir düşün bakalım.
Yok ya sanmıyorum. Kendisi götürdü beni gayet güzel bi yere, yemek yiyecektik ama ben hastayım canım istemedi. Onun da midesi rahatsızdı zaten. Ben istesem yine zorlar yerdi.
Maddi durumu pek iyi bunu biliyorum zaten. Cimri olmasını gerektiren bi durum yok yani.

Ama kıyafet meselesi cidden problemli ben fazla rahatım ona göre.

Ayyy bende heyecan yaptım şimdi :) Bizde eşimle internette tanışmıştık, ilk buluşmada aynı endişeleri bende yaşadım. İlla gelip alıcam demişti, arabasıyla geldi aldı beni, ben biraz abartmış spor bir elbise falan giymiştim:) evlendik hala "sen ilk buluşmamızda elbise giymiştin neden artık giymiyorsun" diyor :) Bence kendin ol, bakımlı ol ve güzel heyecanlar bunlar tadını çıkart. Hayırlısı olsun ;)

Ayyy bende heyecan yaptım şimdi :) Bizde eşimle internette tanışmıştık, ilk buluşmada aynı endişeleri bende yaşadım. İlla gelip alıcam demişti, arabasıyla geldi aldı beni, ben biraz abartmış spor bir elbise falan giymiştim:) evlendik hala "sen ilk buluşmamızda elbise giymiştin neden artık giymiyorsun" diyor :) Bence kendin ol, bakımlı ol ve güzel heyecanlar bunlar tadını çıkart. Hayırlısı olsun :KK66:
Teşekkür ederimm :)

Yok ya sanmıyorum. Kendisi götürdü beni gayet güzel bi yere, yemek yiyecektik ama ben hastayım canım istemedi. Onun da midesi rahatsızdı zaten. Ben istesem yine zorlar yerdi.
Maddi durumu pek iyi bunu biliyorum zaten. Cimri olmasını gerektiren bi durum yok yani.

Ama kıyafet meselesi cidden problemli ben fazla rahatım ona göre.
Yani rahat olmak özensiz olmak anlamına gelmez ki. Sonuç olarak etraf tıkır tıkır topukların üzerinde gezip de leş gibi ter kokan kadınlarla da dolu.
Önemli olan temiz, bakımlı ve özenli olmak. Kıyafetlerin düzgün, temiz oldukça zaten yanında kötü hissetmen için bir neden yok.
He ben süslüyümdür, severim yani kot tişört giysem de onu sıradan olmaktan çıkarmayı ama sevmeyen de yapacak diye bir kural yok.
Sen temiz ve özenli ol ama rahat giyin yani. Onu ilgilendirmez çok da.

Iyi geceler kızlar,

Yarın biriyle randevum var. Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim. Numaramı almış ulaştı bana.

Ilk olarak, ilk buluşmada arabasına binmem gerçekten garip mi olur? Ben bunu sorun yapmam normal şartlarda ama arkadaşlarım buluşma yerine kendin git o almasın seni dedi. (Okuldan alacak)

İkincisi ben normalde pek makyaj yapmayan ve çok da süslü giyinmeyen biriyim. Yarın öyle mi gitsem yoksa süslünaz mı olsam? Bir yanım azıcık özel hissettir diyor diğer yanım ay nasılsan öyle görsün sonra laf etmesin niye yapmıyorsun diye diyor. Napsam?

Çok dert edilir şeyler değil ama kararsız kaldım bu iki konuda. Fikirlerinizi alayım dedim.

sakın özel bişey yapma. sıradan ol. geçiyodum uğradım havası olsun. çok relax ol kendini boşuna heyecana kapıldırtma. belki tamamen fiyasko ne biliyosun hem. bugün çok hazırlık yapıp da buluştun diyelim ya uyduruktan bi bahaneyle eleman reddederse... o zaman sen daha da üzülürsün bu halimle bile beğenmedi diye. hem de ne gerek var uğraşmaya, kendini al götür başka bişeye gerek yok. organik yaşa rahat takıl! ;)

Evet biliyordum.

Belkide ilk buluşma diye ozenmistir 2.buluşmada ayakkabisina bas:KK53::confused: yanlislikla oldu de tepkisi nasıl olacak. :confused:titiz mi değil mi ogrenirsin:D

Evet biliyordum.

Ayakkabıya bende çok önem veririm ya, ne takıntısıysa bu.
Güzel vakit geçirmene sevindim:KK66:

Belkide ilk buluşma diye ozenmistir 2.buluşmada ayakkabisina bas:KK53::confused: yanlislikla oldu de tepkisi nasıl olacak. :confused:titiz mi değil mi ogrenirsin:KK70:
Ayağım çarptı masadan oturma şeklini değiştirdi hemen. Ve pantolonu sildi. Bence o konuda gayet uyuz.
Yani rahat olmak özensiz olmak anlamına gelmez ki. Sonuç olarak etraf tıkır tıkır topukların üzerinde gezip de leş gibi ter kokan kadınlarla da dolu.
Önemli olan temiz, bakımlı ve özenli olmak. Kıyafetlerin düzgün, temiz oldukça zaten yanında kötü hissetmen için bir neden yok.
He ben süslüyümdür, severim yani kot tişört giysem de onu sıradan olmaktan çıkarmayı ama sevmeyen de yapacak diye bir kural yok.
Sen temiz ve özenli ol ama rahat giyin yani. Onu ilgilendirmez çok da.
Artık beni dümdük biri olarak kabul edecek yapacak bişey yok :KK53: Dediğin gibi temiz ama sade giyinirim ben.

Ayy sevindim iyi geçmesine, hadi bakalım nolcak, merakla izliyoruz :D

Iyi geceler kızlar,

Ne munasebet binme tabi ki. kibar bi şekilde geri cevir teklifi.

Ayağım çarptı masadan oturma şeklini değiştirdi hemen. Ve pantolonu sildi. Bence o konuda gayet uyuz.

Artık beni dümdük biri olarak kabul edecek yapacak bişey yok :KK53: Dediğin gibi temiz ama sade giyinirim ben.
Titiz birisi yani aşırı derecede ise kötü bence herseye karışır temizlik olarak.

Back
X