- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Oooo tanti konu açmışızIyi geceler kızlar,
Yarın biriyle randevum var. Ilk kez görüşeceğiz, o beni daha önce bir düğünde görmüş ama ben görmedim. Numaramı almış ulaştı bana.
Ben aşırı heyecanlandım şuan. Ve sormak istediğim şeyler var size.
Ilk olarak, ilk buluşmada arabasına binmem gerçekten garip mi olur? Ben bunu sorun yapmam normal şartlarda ama arkadaşlarım buluşma yerine kendin git o almasın seni dedi. (Okuldan alacak)
İkincisi ben normalde pek makyaj yapmayan ve çok da süslü giyinmeyen biriyim. Yarın öyle mi gitsem yoksa süslünaz mı olsam? Bir yanım azıcık özel hissettir diyor diğer yanım ay nasılsan öyle görsün sonra laf etmesin niye yapmıyorsun diye diyor. Napsam?
Çok dert edilir şeyler değil ama kararsız kaldım bu iki konuda. Fikirlerinizi alayım dedim.
Ve biri bana neden heyecan yaptığımı açıklasın lütfen.![]()

Eğer adamın sapık, manyak, tecavüzcü çıkma olasılığı yoksa ki bence yok, arabasına binmende bence bir sıkıntı yok.
Heee eğer adam kadınım şöyle davranmalı, böye davranmalı tipinde bir sığırsa binme ama.
Kendine biraz daha özen. Yani ne bileyim benim günlük kıyafetim, kot, tişört, spor ayakkabı ya da babet falandır ama arkadaşlarımla çıkarken giyindiğim gibi giderim ilk buluşmaya, ama ekstradan bir janjanlı olmam yani.
Hani kendi standartların içinde özenli ol.
Örneğin arkadaşlarınla özel bir yere gidecekken avize küpe takıyorsan

Normal, ilk buluşmalar helecanlı olar