İlk buluşma..?

Şöyle konuları özlemişim inşallah umduğun gibi olur. Bende bekle biraz diyenlerdenimmmm belki rahatsız etmeyeyim, korkutmayım kafasındadır oda.
 
rahatsiz etmek istememeside bir secenek.ama ben hissime gore yorum.yapayim. hoslanan begenen bir erkek bu mesajla sınırlı kalmazdi.en azindan iyiki bulusmusuz v.s tarzinda bseyler soyleyp niyetini belli ederdi.
yani ben bu durumu bi esimle yasadim ve ondada bulusma sonrasi gece gec saatlere kadar mesajlasmistk.bence ya bi msj at kafandaki sorulardan kurtul.yada umudu kes
 
Daha 19 yaşındaymışsın bu ne hız
 
Sen atmaaaa o atar eger ilgilenirse.. yani ne engelleyebilirki onu eger isterse..
Vay be esimle bizim.halimiz aklima geldi de.. mesaj atmamak.icin kendimk cok zor tutmustum o atmisti sonunda.. sonra da niye atmadin senden mesaj bekledim demisti
Ama o atti yani ,.bence de beklemelisin..
 

senın kriterlerine uyuyorsa biraz sabırlı ol ve bekle
 


Atti mesaj :) Dediginiz gibi oldu neden mesaj atmadin falan muhabbetine girdik :))
 
Bekle derim ben
 
Aceleci olmamak lazım beklemelisin
 
ay kiiiiz ne yazmis onuda yazaydin bari

Toplu cevap olsuunn :)) Napıyosun, neden buluştuktan sonra hic yazmadin dedi. Yanlis anladim konusmak istemiyorsun diye rahatsiz etmeyeyik dedim ama diğer taraftanda kendimi tutamadim yazdi. Konusuyoruz hala :)
 
Toplu cevap olsuunn :)) Napıyosun, neden buluştuktan sonra hic yazmadin dedi. Yanlis anladim konusmak istemiyorsun diye rahatsiz etmeyeyik dedim ama diğer taraftanda kendimi tutamadim yazdi. Konusuyoruz hala :)
 
`