Bankacılık dışında her işi yapan namuslu mu oluyor? Onlar müslüman da bankacılar mı eksik müslüman oluyor??Iyi gunler arkadaşlar. Geçenlerde tanıdık vasıtasıyla iki kişiyle üst üste görüşmek durumunda kaldım bir gün arayla. Ilk görüştüğüm çocuk iyi hostu ama bazı yönlerden uyumsuzduk. Ama bana karşı halini tavrını beğenmiş tim. Uyumsuz olduğu konu ise boy ve bankada yani faizli bir ortamda çalışması idi. ( dini açıdan bankada çalışmak pek uygun görünmüyor). Sonraki gün görüştüğüm çocuk da hiç bu türden sorunlar yok ama bana yaklaşımı biraz soğuk. Ilk görüştüğüm çocuk olmayacak saydigim nedenlerle zaten bir daha görüşme talebinde bulunmadı. Ikinci görüştüğüm çocuk bugün yeniden görüşmek istedi ama (ilkiyle sanırım ister istemez kıyas ettim) hali tavrı ilk görüştüğüm çocuk gibi sıcak değil. Acaba ilk görüşmede ilişkinin seyri anlaşılır mı? Yoksa görüşmeye devam mı etmeliyim?
buralar karışır bankacılık faiz haram vuhuuuuu
Bankacılık dışında her işi yapan namuslu mu oluyor? Onlar müslüman da bankacılar mı eksik müslüman oluyor??
Klişe klişe klişe.
Ben derim ki kişi önce kendine bakmalı bunu kıyaslamak için.
Konuna dönecek olursak da ilk görümede izlenimler belli olur. Tekrar görüşme talebi gelmediyse anla ki çocuk beğenmemiş. Geldiyse beğendiği anlamına da gelmez ama bir şans daha verip daha yakından tanımak istiyordur. En azından olumlu bir gelişme diyebiliriz.
Iyyyy bankacilik-dinimiz-haram yorum bile yapmaya gereksizzz
Karpuz secer gibi kiyasla koca secme
Yok begenmedim konuyuda sahibesinide
bence kıyaslayacak başka özellikleri olmalı,
dürüst, güvenilir, çalışkan, vs gibi.
tanıyacaksın, bi kere buluşmakla evlenilmez zaten,Tanımadan nasıl bilecegiz bunları?
canım ben sana ne dedim bu belli bişey daha bu sayfalarcaaaaaaaaaaa sürer gider çok konuşmak rahatlamak isitosan özelden falan mesajlaş birileriyle bu dine saygısızlık değil bu fikir ayrılığında olan milyonlarca insanın aynı çatı altında yaşabileceğinin göstergesidirBu topikte ne zaman dini konularda hassas davrananlara saygı gösterilecek acaba?
Faiz haramdır bankada çalışmak niye haram olsun olayı sen çok yanlış anlamışsın.
tanıyacaksın, bi kere buluşmakla evlenilmez zaten,
birinin işi hoşuna gitmemiş mesela (tartışılır bu kısmı) içine sinmiyosa ele, diğerine bi şans ver
canım ben sana ne dedim bu belli bişey daha bu sayfalarcaaaaaaaaaaa sürer gider çok konuşmak rahatlamak isitosan özelden falan mesajlaş birileriyle bu dine saygısızlık değil bu fikir ayrılığında olan milyonlarca insanın aynı çatı altında yaşabileceğinin göstergesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?