Kız bence sen yaz bir şeyler :)
1 kere yoklamaktan, hala ilgi duyduğunu göstermekten zarar gelmez:) O zaman da yazmazsa sal ipi gitsin.
Kk da neredeyse gün aşırı hocalarla ilgili konu açılıyor. İnsanların ya okuma yazması muhakeme yeteneği yok bu hocaların her dediğine inanıyorlar, ya da cidden okumuş cehalet diye buna deniliyorŞu tip hocaları şeyinden asip sallandirmak istiyorum ... insanların zihinlerini nasıl bulandirip saçma sapan şeyler dusunduruyorlar ... Sen bi kendi mantığını kullan az çok kuran okuduysan bilgin varsa böyle saçma sapan hoca lafları kale almazsin ... faizi banka çalışanı alıpta kendi cebine koymuyor ... Böyle örümcek beyinlilere inanıpta islami da yanlış tanıyıp yanlış tanıtmayin ... O hoca olacak adamlar böyle totolarindan günah uydurup insanın yuva kurmasını engelliyor en büyük günata budur ... Arkadaşım lütfen hocalara kanıp mutluluğunu elinin tersiyle itme ... gerçi tekrar görüşmek istememis adam ama ne biliyorsun sen istemeden de olsa saçma hurafeler yüzünden sıcaklık gösteremedin adam da senin olumsuz düşündüğünü sanıp tekrar aramadi
Bunu hiç yapmadim yapabilecegimi de sanmıyorum maalesef
Kk da neredeyse gün aşırı hocalarla ilgili konu açılıyor. İnsanların ya okuma yazması muhakeme yeteneği yok bu hocaların her dediğine inanıyorlar, ya da cidden okumuş cehalet diye buna deniliyor
Yılışıkça değil, mesela cuma günü çok güzel vakit geçirdim teşekkür etmek istedim de. Sadece 1 cümle.
Yılışıkça değil, mesela cuma günü çok güzel vakit geçirdim teşekkür etmek istedim de. Sadece 1 cümle.
Hmmmm düşüneyim 1 dk cancagızımKime danisacagiz ne yapacagiz söyle de onu yapalım bari.
Ya hocaya danismaktan niye bu kadar nefret ediyorsunuz ben anlamıyorum.
O zaman günah olmadığına dair bana bi açıklama yapın sizi dinleyeyim. Hadi bekliyorum
Kime danisacagiz ne yapacagiz söyle de onu yapalım bari.
O zaman günah olmadığına dair bana bi açıklama yapın sizi dinleyeyim. Hadi bekliyorum
Ben de bilmiyordum ama bankada çalışmak dini açıdan uygun görünmüyormus. Isterseniz sorabilirsiniz bi hocaya
bıde boyle konu acanlara sormak ıstıyorum :)Kimseye danışma arkadaşım aç kuran oku faiz yemek haram diyor mu tamam haram ozaman de faiz yeme sonra sana banka çalışanıyla evlenmek iyi değil diyen hocanın lafını mantığıda bi süzgeçten geçir düşün faize aracı falan olmuyor bu insanlar bankanın bi kuralı var işlemlerde yada kredide belli faiz oranı belirliyor bunu biz müşteriler bilerek gidip banka memurundan hizmet alıyoruz bu biz müşteriler ve bankanın sahibiyle bankayla sorunumuz... o memur benim boğazına yapısıp zorla hizmet yada kredi vermiyor ...
Tamam dini konularda sizden daha bilgili olduğunu düşündüğünüz insanlardan fikir alırsınız bu normal ama sizinde mantığınız işlemeli biraz ... Bak belkide bu tip hocalar yüzünden mutlu bi yuvayi elinin tersiyle ittin ... burda karşı düşüncede olanlara kızma onlar senin hata yapıp bi fırsatı kaçırmış olabileceğini dusundukleri için sana bu yorumları yapıyorlar
ardarda yaptığın bu görüşmeleri bi erkek olarak ben öğrenseydim, bidaha asla görüşmezdim seninle. çok ahlaklı olmakla ilgili takıntıların var fakat iki kişiyle evlilik niyetiyle dahi olsa aynı dönemde görüşme yapman çok ayıp olmuş. bence ikisiyle de devam etme artıkIyi gunler arkadaşlar. Geçenlerde tanıdık vasıtasıyla iki kişiyle üst üste görüşmek durumunda kaldım bir gün arayla. Ilk görüştüğüm çocuk iyi hostu ama bazı yönlerden uyumsuzduk. Ama bana karşı halini tavrını beğenmiş tim. Uyumsuz olduğu konu ise boy ve bankada yani faizli bir ortamda çalışması idi. ( dini açıdan bankada çalışmak pek uygun görünmüyor). Sonraki gün görüştüğüm çocuk da hiç bu türden sorunlar yok ama bana yaklaşımı biraz soğuk. Ilk görüştüğüm çocuk olmayacak saydigim nedenlerle zaten bir daha görüşme talebinde bulunmadı. Ikinci görüştüğüm çocuk bugün yeniden görüşmek istedi ama (ilkiyle sanırım ister istemez kıyas ettim) hali tavrı ilk görüştüğüm çocuk gibi sıcak değil. Acaba ilk görüşmede ilişkinin seyri anlaşılır mı? Yoksa görüşmeye devam mı etmeliyim?
Kk da neredeyse gün aşırı hocalarla ilgili konu açılıyor. İnsanların ya okuma yazması muhakeme yeteneği yok bu hocaların her dediğine inanıyorlar, ya da cidden okumuş cehalet diye buna deniliyor
Kime danisacagiz ne yapacagiz söyle de onu yapalım bari.
Insanların hassasiyetleri niçin bu kadar rahatsız ediyor sizi anlamıyorum ya?...
Hassasiyet adı üstünde ne kadar kendi 'geniş' düşünceni ifade etsen de o 'sığ' düşünceyi yok edemeyeceksin durma burda git o zaman....
Dini konu açmak tamam yasak ama arkadaşımız konunun içinde öyle bir şey belirtmiş detay olarak. İlla da ona takılacaksınız. Faizin Allah ve Resulune savaş açmak olduğunu (ayetle sabittir) bilen bir insan neden bankada çalışsın neden bankacıyla evlensin. Yeter bi rahat bırakın ya!
bıde boyle konu acanlara sormak ıstıyorum :)
acık senetle alısverıs yapıyorlar belırlı mıktar faızıyle taksıt taksıt oduyorlar ona bakılırsa bunuda yapmamalı...
eş secımı bu kadar kolay olsa keske...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?