ilk buluşmada bu hareketler normal mi?

Aman neyse bir dahakine internetin ne kadar yanıltıcı olduğunu öğrenmiş bulunduğundan takılmazsın bunlar canım zararın neresinden dönersen kar.:34:

insan ilk bulusmada 2 soru sorar kıza saygı duyar be sapık gibi atlamıs sen itmişsin ısrar etmiş hayvan gibi..senin yanında heyecanlanmalı eli ayagına dolasmalı ne dokunması hele hele ne öpmesi ilk bulusmada..ama sizin sevgli oldugunuzu düşünüyorum sanalda..kırk yılda bir bulusmussanız hızlandırılmıs bulusma yapmıs olabilir bu adam..

şöle düşünüyorum sanırım buluşmadan öncede senle bu konu hakkında konuştu .çünkü sen elim eline değmeyecek demişsin .böle bir aamdan hayır gelmez salla gitsin telini açma bile .insan saygı duyar .ama nasıl zorla öptü anlamadım orasıda ayrı .sen herkese açık bir yerde oturmadın mı .madem netten tanışıyorsun herkesin bildiği bir yerde insanların yoğun olduğu bir yerde buluşsana .ucra bir köşede uluşursan böle olur tabi.

bebeğim erkeklerdede güven sorunu var..inanmamıştır belki bu zamana kadar erkek elinin değmedine...oda seni denemek için ilk günden böyle davranmışta olabilir.yada demiştir yapmadıkları kalmıyo erkek eli değmedi diyolar bizi keriz sanıyolar diye..

Hatta bi tanıdığım kız vardı.kız cidden kimseyle görüşmüyodu bu konuda çok titizdi.ama görünüşü gayet bakımlı alımlı bi hatundu.doktor biriyle duygusal anlamda birbirinden hoşlanmışlar.adam buluşmada kızımızı öpmek istemiş oda daha önce kimseyle böyle bişey olmadı ve olmasınıda istemiyorum diye reddetmiş.evlenceğim kişiden başka kimseyle istemiyorum demiş..
adam s** git kaşar yapmadığınuz b*k kalmasın sonrada gel namusluyum ayakları yap beni evliliğe götür diye küfür etmiş.bu devirde namuslu derrrrt olmasan derttt anlamadım gittiiii

ayy gerizkalı herif almak istediğini alamamış bide küfür ediyor pislik sinir olurum bu tiplere .cidden öyle bende evlenmeden önce ne dil dökmüştüm benimkine inanmıyordu adam olmadı sevgilim diyorum inanmıyor yok olmuştur beni kandırıyorsun diyordu bende bakımlı hoş bir kızdım .yani dediğin gibi namsulu olsan bir dert olmasan bir dert anlamadım ne yapıcak bu kızlar .

şöle düşünüyorum sanırım buluşmadan öncede senle bu konu hakkında konuştu .çünkü sen elim eline değmeyecek demişsin .böle bir aamdan hayır gelmez salla gitsin telini açma bile .insan saygı duyar .ama nasıl zorla öptü anlamadım orasıda ayrı .sen herkese açık bir yerde oturmadın mı .madem netten tanışıyorsun herkesin bildiği bir yerde insanların yoğun olduğu bir yerde buluşsana .ucra bir köşede uluşursan böle olur tabi.

öpmeye çalıştı ben kendimi geri çektim ondan sonra çok özür diledi.ayrıca çok ücra bi köşe de değildi..
kendisi ciddi düşündüğünü öylesine gelmediğini söyledi bende daha iyi tanımak için kabul ettim görüşmeyi.

öpmeye çalıştı ben kendimi geri çektim ondan sonra çok özür diledi.ayrıca çok ücra bi köşe de değildi..
kendisi ciddi düşündüğünü öylesine gelmediğini söyledi bende daha iyi tanımak için kabul ettim görüşmeyi.

hayır ciddi düşündüğünü herkes söyler canım kimse senle takılmak istiyorum demez .öpmeye nasıl çalışıyor diyorum bende o kadar insanın içinde çok saçma yani .sen karşısına oturmadın mı çekip zorla öpmeye mi çalıştı .ilginç geldi bana .

ne zamandır internetten görüşüyosunuz. baya uzun süredir netten görüşüyosanız ondan hoşlandığınızı düşünmüş olabilir. bu yüzden de sizinle biraz zaman geçirdikten sonra müsait bir anda yakınlaşmaya çalışmıştır. yani ilk adımı atmıştır. hep erkekten beklemiyomuyuz zaten ilk adımı. bence gayet normal davranışları.
hem zorla bişey yapmamış sadece denemiş. sizin istemediğinizi görünce de özür dilemiş. bence abartmayın. ilk buluşma olabilir ama uzun süredir tanışıklık var.
ayrıca kendinizi kirlenmiş gibi de hissetmeyin, mutlaka bi gün bunları yaşıcaktınız. yani bi erkekle görüşmeden evlenemzsiniz. tecrübe olmuş oldu işte.

uzaklaş.. hatta koşarak uzaklaş böyle koştuğunda bacakların kalçana değsin tatlım :D başka birşey demiyorum :1::1:

dikkat et arkadaşlık kurduğun kişilere.. böyleleriyle muhattap olma .. sana yazık .. onlar uslanmaz .. o kendi dengini arıyo ..

Son düzenleme:
ne zamandır internetten görüşüyosunuz. baya uzun süredir netten görüşüyosanız ondan hoşlandığınızı düşünmüş olabilir. bu yüzden de sizinle biraz zaman geçirdikten sonra müsait bir anda yakınlaşmaya çalışmıştır. yani ilk adımı atmıştır. hep erkekten beklemiyomuyuz zaten ilk adımı. bence gayet normal davranışları.
hem zorla bişey yapmamış sadece denemiş. sizin istemediğinizi görünce de özür dilemiş. bence abartmayın. ilk buluşma olabilir ama uzun süredir tanışıklık var.
ayrıca kendinizi kirlenmiş gibi de hissetmeyin, mutlaka bi gün bunları yaşıcaktınız. yani bi erkekle görüşmeden evlenemzsiniz. tecrübe olmuş oldu işte.

aynen katılıyorum :)

ben 21 o 26 yaşında

hmm e tamam seni tecrübesiz bulmuş biraz ama belli ki o da çok tecrübeli bir erkek değil baksana gönlünü almak için ne yapacağını şaşırmış, eminim ki sonraki görüşmelerinizde daha dikkatli davranacaktır sana karşı. Ama sonuçta çıkıp sevgili olduktan sonra da gerekli yakınlaşmalar belli bir sınırda yaşanmalı yani liseli aşıklar bile neler yaşıyo, ikiniz de yetişkin insanlarsınız. Bu işlerin de kuralı bu fazla kısıtlama kendini bence ;)

Back
X