- 26 Temmuz 2019
- 2.571
- 7.217
- 88
- 43
- Konu Sahibi CilliSardunya
10 gün yazıştığınız biri için yanmayın benceKesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum ve bir kaç arkadaşımda. Yada unutamadığı biri. Bu hikaye de yanan ben oldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 gün yazıştığınız biri için yanmayın benceKesinlikle bende aynı şeyi düşünüyorum ve bir kaç arkadaşımda. Yada unutamadığı biri. Bu hikaye de yanan ben oldum![]()
Tek başıma yaşamadım bunları ondan hareket görmesem bu davranışları görmesem bende konuşmazdimBende hizli oldugunu düşünüyorum herseyin evlilik dusunme vs. Bu yuzden ayrilmak istemiş olabilir
O işin şakası10 gün yazıştığınız biri için yanmayın bence![]()
23 yas ve evlilik fikri??Merhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gün konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gücümüz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat geç ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha sonra bende elini tuttum parmaklarını yani. Sonra hızlı olduğunu düşündü. Mesajda öpücük kalp vs atınca bende samimi buldum Hoşlantida olmuştu içimden geldi yaptım. Sonra da kendime kızdım neden yaptım keşke biraz daha ağırdan alsaydım diye düşündüm..
Sonuç olarak 20 gün sürdü ve bitti. Bitişi bu yüzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
Ee evlilik vs konuş mesajda sonra öpücük kalp at bunları yaparken bisey yok ben öyle yaptım diye mi kötü oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.
Ha bu arada her şey çok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi açtı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gösterdi. Kendi kendime gelin güvey olmadım. Anlamadim yani.
İyi kurtulmuşsun bu zihniyetten diyorum sadece. Kadın ağır olur erkek kovalar kafasındaysa zaten zindan ederdi hayatı. Ha bi de bahanesi bu sakın ciddi ciddi ayrılmasının nedeninin bu olduğunu düşünmeMerhabalar. Ben bi arkadaşım aracılığıyla biri ile tanıştım 10 gün konuştuk ciddi olarak başladık ve hemen evlilik olayı konuşuldu ne seversin ne sevmezsin vs. 23 yasindayiz bu arada işimiz gücümüz var. Daha sonra buluştuk bi iki saat geç ben başımı omzuna koydum elini attı oda omzuma daha sonra bende elini tuttum parmaklarını yani. Sonra hızlı olduğunu düşündü. Mesajda öpücük kalp vs atınca bende samimi buldum Hoşlantida olmuştu içimden geldi yaptım. Sonra da kendime kızdım neden yaptım keşke biraz daha ağırdan alsaydım diye düşündüm..
Sonuç olarak 20 gün sürdü ve bitti. Bitişi bu yüzden değildi ama bununda etkisi varmış. İlk buluşmada el tutan kız .. o daha ağır birini bekliyormuş.
Ee evlilik vs konuş mesajda sonra öpücük kalp at bunları yaparken bisey yok ben öyle yaptım diye mi kötü oldum? Anlamadim yani.. sonrasında her şey normal gitti iyiydi bi anda bitti.
Ha bu arada her şey çok hızlı gitti dedi sanki ben istedim ben yaptım.. kendi açtı ailesini tanıttı fotoğraflarını falan gösterdi. Kendi kendime gelin güvey olmadım. Anlamadim yani.
Kesinlikle öyle. Ben kendimi şu konuda da sucluyorum daha yeni tanıştık evlilik konusuna girildi dur desem kendimi de kontrol edemedim. 20 gün içinde her şey çok hızlı yaşandı ve bitti23 yas ve evlilik fikri??
ilk buluşmada el tutan kiz ne demek hem. 3. buluşmada mi olmalı illa.
bunun kıstası o anki hislerdir. kendinizi niye suçluyorsunuz ki..
Bencede öyle. Ağırlık nedir bilmiyorum ama hayatım boyunca onun zihniyetine göre ağır olamadım. Hissettim ve yaptım. Yüzde 40 bu etkiliymis diğeri his yokmuş. Arkadaşıma da diyor ki çok trip atiyormuşumİyi kurtulmuşsun bu zihniyetten diyorum sadece. Kadın ağır olur erkek kovalar kafasındaysa zaten zindan ederdi hayatı. Ha bi de bahanesi bu sakın ciddi ciddi ayrılmasının nedeninin bu olduğunu düşünme
ezbere dayalı kurallar onlar bence.Kesinlikle öyle. Ben kendimi şu konuda da sucluyorum daha yeni tanıştık evlilik konusuna girildi dur desem kendimi de kontrol edemedim. 20 gün içinde her şey çok hızlı yaşandı ve bitti
Boşver. Onun ağırlık olarak adlandırdığı şey cahillik. Çok biliyo olsaydı o da hiç yanaşmazdı. Bu tarz insanlar aileden görme namusu kadına yükleyen insanlr ve inan bu görünen kısımları bi de ailelerini tanısan kafayı yerdinBencede öyle. Ağırlık nedir bilmiyorum ama hayatım boyunca onun zihniyetine göre ağır olamadım. Hissettim ve yaptım. Yüzde 40 bu etkiliymis diğeri his yokmuş. Arkadaşıma da diyor ki çok trip atiyormuşumama yinede çok hızlı ilerlemiş gibi hissediyorum
Omzuna başını koyman değil de el tutman mı olmamış bnce bahane üretmiş gibi geldiPeki ilk buluşmada benim başımı omzuna koymam falan ?
Bende anlamadım yada trip atmam sorundu..Omzuna başını koyman değil de el tutman mı olmamış bnce bahane üretmiş gibi geldi
Ya orası öyleymiş ama işte bende gereksiz trip falan attım bunlarda etken olmuştur diye düşünüyorumO kafa ile mutlu olamazdin zaten.
Iyi ki bitmis.
Kizim hayir ya..Ya orası öyleymiş ama işte bende gereksiz trip falan attım bunlarda etken olmuştur diye düşünüyorum
Haha tamam tamam teşekkür ediyorumKizim hayir ya..
Onun baska biri vardi demek aklinda..
Kendinde bulma sucu.
Allah kurtardi de.
Hic umursama hakkında hayırlısı buymuş de gecBende anlamadım yada trip atmam sorundu..