• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşmada erkek ?

Arven93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
66
13
3
32
Merhaba arkadaşlar dün yıllar önce 5 yıl önce internetten fake hesap konuştuğum kişiyle buluştum pişman oldum içimde keşkeler kaldı onu sevdim diye bu durumları söyledim ilk kez gördük birbirimizi

Kendisiyle buluştuğumda ilk dakika hiç yüzüme bakamadı yüzüme bakmayarak konuştu uzun süre menüye baktı bunun heyecandan olduğunu anladım bi süre konuşurken sağa sola baktı zaman ilerledikçe gözümün içine daha çok baktı ve gözünü ayırmadı sigara çok içti tabiki rahatsız olup olmayacağımı sordu gelecek planlarından ve kendisinden çok bahsetti banada benimle ilgili birkaç soru sordu güldü suratı asık değildi olabilir zamanında yapmışsın zamanı geriye alamayız senide anlıyorum şöyle şöyle yapabilirdin diye baya anlayışlı konuştu hesabı o ödedi ama ben verdim parasını zorla benim içeceğimin yani

İstersen gene konuşabiliriz mesaj atabilirsin hiç farketmez tarzı konuştu vedalaşırken de tokalaşıp görüşürüz dedş mesela

Konuşma sırasında bazı tavırları sıkıldı gibi enerji verirken bazı tavırlarında ilgilendiği mesajını verdi heyecanlandı diye birazdengesiz davranmış olabilir mesela 3 kere sessizlik olunca o bozdu konuşup kalkabilirdikte ve bu şekilde 3 saat konuşmuşuz onunla

Sizce bu erkek ne düşünmüş ne olmuş olabilir ? İnan'ın anlayamadım akşamında mesaj atmadı herhangi bir sosyal medyadan da ekli değiliz hani bi erkeğin karşısındaki kıza kendini bu kadar açması normal mı anlayamadım açıkçası bi beklentim Yok ama merak ettim sırf

Her şeyi düşünmüş olabilir... Sizin için orda 3 saat oturmak büyük bi şeydir, onun için değildir. Kibardır, yapıcak işi yoktur, bi sonraki gideceği yerin saatini bekliyordur vs... Veya gerçekten tanımak istemiştir. Mesela bazı insanlar için aileyle tanışmak evliliğe giden adım demek, bazıları liseden itibaren bütün sevgililerini tanıştırır.

Onun aklından geçenleri bilemezsin. Zamana bırak bence. Olursa olur olmazsa olmaz.

Her şeyi düşünmüş olabilir... Sizin için orda 3 saat oturmak büyük bi şeydir, onun için değildir. Kibardır, yapıcak işi yoktur, bi sonraki gideceği yerin saatini bekliyordur vs... Veya gerçekten tanımak istemiştir. Mesela bazı insanlar için aileyle tanışmak evliliğe giden adım demek, bazıları liseden itibaren bütün sevgililerini tanıştırır.

Onun aklından geçenleri bilemezsin. Zamana bırak bence. Olursa olur olmazsa olmaz.

Şöyle o gün boştu hatta diğer günlerde boşmuş beni şu saatte şurda bulabilirsin mesaj atabilirsin arkadaş olarakta konuşabiliriz ne olacak dedş bende önceden hoşlanıyordum diye bilemem dedim ama instagraödan takip etmiyorum o da şimdilik takip etmiyor hani edecekse o etsin ilk diye ben de ilk etmeyyim dedim sadece kendi mesleğiyle ilgili bi sayfa açtı instagraödan onu baya bi söyledi aracını falan bende o kadar o sayfadan bahsedince beğendim instagraödan oradaki paylaşımlarını beğeniyorum 2 günlük o kadar

Etkilenmiş olsaydı değil seni ,yedi sülaleni sosyal hesaplardan bulur , birkaç mesaj muhakkak atar yada arardı ..bence boş zamanını değerlendirmiş .. sen de öyle düşün ..

Back
X