Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Art niyetli değilse, belkide nabız yokluyor adam, evine giderse kesinlikle kız hakkında ciddi ileri dönük düşünmez. Bir kaç msja eve çağırdım koşa koşa geldi der. Yada şöyle söyleyim yani art niyetli olmasa evine çağırmaz, işe gidiyorsa bir kafeye de gide bilirler. Pandemi bahane!
Pandemi nedeniyle dışarıda buluşmak istemeyen insanı eve cagirmaktan daha doğal ne olabilir ki?,pandemi nedeniyle de dışarda buluşmak istemedi arkadaşım,
Eror işini tuttumSex Delisi Abaza bir erkekDilerim Çükü Eror verir.... Ben arkadaşının yerinde olsam bir daha asla konuşmam
![]()
Az önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendiniSapik sapik sıcak kanliyim hahaha
Aynı yerde çalışıyorlar, hemde yeni gelmiş huyunu suyunu bilmiyor evine gitmesi cidden hiç mantıklı değil. Birşeyler yaşarlarsa belki hastanede anlatabilir böyle erkekler var malesef gerine yerine bi halt etmiş gibi anlatanAz önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini
Flört durumu varsa arkadaşınızı incelemiş olması ihtimal dahilinde ama baştaki "sıcak kanlıyım" mesajı hiç hoş değilAz önce öğrendiğim bir mesajında da arkadaşım kilosundan rahatsız oldugunu durumlar düzelince spora yazılmaktan Vs bahsetmiş,çocukta fiziğinde bir şey yok hem balık etli olmak güzeldir yazmış :>>>>>>>>> Yani fiziğini incelemiş olmalı ve evet sapık oldugunu düşünüyorum bende ,arkadaşım büyük hayal kırıklığına uğramak üzere sanırım :/ Hayır bir de diğer mesajlaşmaları okuyunca falan çok düzgün biri gibi tanıtmış kendini
Gerçek bu erkeklerin kafası böyle çalışıyor. Kız hoşlanmış çocuktan şuan neyi nasıl yapacağını ayırt edemiyor. Konuya objektif bakıp öyle yorum yaptım.Pandemi sebebiyle dışarıda buluşmak istemeyen taraf konu sahibinin arkadaşı. Kadınları evlenilecek-eğlenilecek şeklinde kategorize etmeniz de hiç hoş olmamış
Ben zaten sıcak kanlıyım, seni sıcacık kanımla hemen ısıtır sıcak sıcak sevişiriz demek istiyor kajfjsjdj.
Çoşkun musun senBen olsam gitmem. Cekici buldugum hoslandigim adamla ev ortamina girsem adamdan once kendime guvenmeyebilirdim.![]()
Burasi biraz sicak olmadi mi, ben uzerime rahat biseyler giyeyim diyip alevli bokserini giyip geliyormussicak kanli ya
![]()
Çoşkun musun sen![]()
Ne var yahu gerci ev ortamimda degilken bile ilk buluşmada öpmüşlüğüm var.Ama tabi muthis cekici gelmiş olmasi lazim.
Hahahah
![]()
![]()
![]()
Yapıştırrrr