Ilk Buluşmada Nelere Dikkat Edilmeli(tek Cevap)

en kotu yonunu goster dayanırsa senındır dayanmazsa senın degıldır zaten:)) herşeyi sor annesı babasını evını kardeşını para durumunu aklına gelebılecek herşeyı:)) şaka tabi.oldugun gıbı davran ne kasılacaksın altı ustu bır erkek:))ama ben eşimle tanıştıgımda vuruldum desem yalan olmaz bu işler davranışamı, konuşmalaramı tıtızlıgemı baglı bılemıyorum.sorsanız ne etkıledı senı vallahı blmıyorum ılk goruşte hoşlanmamı aşkmı ne dersenız deyın:))hadı sana hayırlı hisler haberını beklıyorum bakalım ne hıssedeceksın ne goreceksın:))

en kotu yonunu goster dayanırsa senındır dayanmazsa senın degıldır zaten:)) herşeyi sor annesı babasını evını kardeşını para durumunu aklına gelebılecek herşeyı:)) şaka tabi.oldugun gıbı davran ne kasılacaksın altı ustu bır erkek:))ama ben eşimle tanıştıgımda vuruldum desem yalan olmaz bu işler davranışamı, konuşmalaramı tıtızlıgemı baglı bılemıyorum.sorsanız ne etkıledı senı vallahı blmıyorum ılk goruşte hoşlanmamı aşkmı ne dersenız deyın:))hadı sana hayırlı hisler haberını beklıyorum bakalım ne hıssedeceksın ne goreceksın:))

canım benim saolasın.inş hayırlı haberlerle dönerim size..az bişe heyecan var ama bakacam artık bana uygunmu oturaklımı olgunmu.zaten ben içime kapanık biri değilim kolayca atlatabilirm ama cidden buluşacağım kişi çok etkileyici.kim görse etkilenio.eğer olumlu olursa zati resmimizi çekip koyacam buraya.siiz seviyorum:kahve:

önce ben başlayayım.makyaj ağır olmayacak doğal görüneecek.sadece dış görünüşten değil davranışlardanda bahsedebilriz:kahve:

Sade bakımlı ve şık bir şekilde gideceksin ki buda kendi özgüvenini arttırır az ve öz konuşarak da karşı tarafın kendini ifade etmesini sağlayacak ortamı oluşturmuş olacaksın...yerimseniben

ahan da otokritik diye ben buna derim.Manyak olduğunu kabul etmek te bir çeşit erdemdir.Erdemli kurbaa bacağım benim.Elin oğlu öpsün seni e mi?Kurban olsunlar sana ,ne kasıcan kendini.

bana bildigim herşeyi sen öğrettin tulişim sengözlerimebaksanab
bugun manyağım diyosam senin sayendedir tatlicadiarzu

buluştuk herşey iidi ama fazla kalmadık çünkü ben dün işten ayrılmak zorunda kaldım akfam bi tondu resmi çekmeyi unuttuk.bugün ararsa buluşursak çekecem söz.çünkü beni görmeye boludan geldi..inş arar

neden Canım ya üzüldüm şimdi :çok üzgünüm aramadı mı yoksa olumsuzmu konuştunuz...

DEPRESYONDAYIM CNM SANIRIM.ANLATMAK BİLE İSTEMİYORUM.AMA YANLIŞ ANLAMIYON ÇOCUK ÇOK İİ BİRİ BELLİ.Bİ ÇAY İÇTİK 1 SAAT SOHBET ETTİK KAFİ GELDİ.BENİDE BEĞENDİ BENDE BEĞENDİM AMA OLMADI İŞTE.CANIM HİÇ BİŞE NE YAZMAK NE ANLATAMK İSTİO.KENDİMİ ÇOK YALNIZ VE BEHBAT HİSSEDİTYORUM.ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM.BULUŞMAMDAN Bİ SAAT ÖNCEDEN İŞİMDEN AYRILDIM.AİLE SORUNLARIM VAR.VARDA VAR VAR VAR OFFFFFFFFFFFFFsenağlama

Niye kendini harap ediyorsun ki, fazla tanıdıqın biri deqil sonuçta yanlış mı düşünüyorum yoksa..Boşwer kendi düşünsün...

Back
X