Tecrübe konuşursa işte böyle konuşur...sırnaşık şey
Buyrun burdan yakın kızlar...jeyyar
katılıyorummm jeyyar:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrübe konuşursa işte böyle konuşur...sırnaşık şey
Buyrun burdan yakın kızlar...jeyyar
Ağırbaşlı ol,sululuğa izin verme derim ben...:1hug:
en kotu yonunu goster dayanırsa senındır dayanmazsa senın degıldır zaten:)) herşeyi sor annesı babasını evını kardeşını para durumunu aklına gelebılecek herşeyı:)) şaka tabi.oldugun gıbı davran ne kasılacaksın altı ustu bır erkek:))ama ben eşimle tanıştıgımda vuruldum desem yalan olmaz bu işler davranışamı, konuşmalaramı tıtızlıgemı baglı bılemıyorum.sorsanız ne etkıledı senı vallahı blmıyorum ılk goruşte hoşlanmamı aşkmı ne dersenız deyın:))hadı sana hayırlı hisler haberını beklıyorum bakalım ne hıssedeceksın ne goreceksın:))
önce ben başlayayım.makyaj ağır olmayacak doğal görüneecek.sadece dış görünüşten değil davranışlardanda bahsedebilriz![]()
ahan da otokritik diye ben buna derim.Manyak olduğunu kabul etmek te bir çeşit erdemdir.Erdemli kurbaa bacağım benim.Elin oğlu öpsün seni e mi?Kurban olsunlar sana ,ne kasıcan kendini.
hadi bakalım kemancı :)
........................................................
olmadı kıslar buda olmadı..yorumlarınız için sağol
neden Canım ya üzüldüm şimdi :çok üzgünüm aramadı mı yoksa olumsuzmu konuştunuz...