Ilk Buluşmada Nelere Dikkat Edilmeli(tek Cevap)

DEPRESYONDAYIM CNM SANIRIM.ANLATMAK BİLE İSTEMİYORUM.AMA YANLIŞ ANLAMIYON ÇOCUK ÇOK İİ BİRİ BELLİ.Bİ ÇAY İÇTİK 1 SAAT SOHBET ETTİK KAFİ GELDİ.BENİDE BEĞENDİ BENDE BEĞENDİM AMA OLMADI İŞTE.CANIM HİÇ BİŞE NE YAZMAK NE ANLATAMK İSTİO.KENDİMİ ÇOK YALNIZ VE BEHBAT HİSSEDİTYORUM.ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM.BULUŞMAMDAN Bİ SAAT ÖNCEDEN İŞİMDEN AYRILDIM.AİLE SORUNLARIM VAR.VARDA VAR VAR VAR OFFFFFFFFFFFFFsenağlama

hayırlısı olsun Güzelim her işte bir hayır vardır sakın üzülme.
işinde de inşallah daha iyisi olur ve daha güzel istediğin kalitede bir işte çalışırsın Allah sağlık verdikten sonra herşey yoluna girer bunu unutma :teselli:

Kızlaarr ben de bu pazar buluşcam bir arkdaşmla böyle çok abartılı olmamak şartıyla giyinmek istiyorum.Hafif makyaj ya da koyun altına topuklu açık ayakkabı mı tercih etmeliyim. Herhangi bir öneriniz var mı? yardımmhihoyyyt

evet doğal olmalı ama şıklıktanda geri kalmamalı saçlar tırnaklar çanta ve ayakkabı çok önemli maça gider gibi de rahat olunmamalı gelin gibide süzülmemeli

sanırım ilk gün çok abartmamak şartıyla bakımlı ve güzel olmak şart.
evt burdan anladığım kadarıyla çok konuşmamak çok gülmemek hevesli görünmemek lazım.
bir arkadaş olmadı demiş onun için hayırlısı olsun inş.insanda heyecan olması normal değilmi arkadaşlar?

normalde çok süslü giyinen biriyim ama ogün özellikle sade giyindim.

makyajım yok denecek kadar azdı. kıyafetim dar paça kot tunik tarzı bişeydi. dekoltesi yoktu. babet giymeyi tercih ettim. sacımı da saldım yani ekstra bişey yapmadım ve gittim. çok konusmamak gerekiyor. yaptığı şakalara gülmek ara ara fikrini söylemek onu tanımak icin iyi bir fırsat.. zaten o sizden etkilendiyse konu açıyor susmak bilmiyor : )

hem tepkilerini daha iyi anlarsınız, hem de cok hevesli durmamıs olursunuz.

Kızlar şükür cmrtsi günü şu ilk görüşmeyi atlattım. Doğal giyindim ve hafif makyaj yani herzmnki gibiydim. Ztn o gelince daha da rahatladım.Çünkü o da samimi ve sıcak davrandı. Sonra pazar da görüşelim falan dedi. Uçtum tabi sevinçtenkaydirigubbakcemile3 Tabi bilemicem yine umarım gerçekten bşyler hissetmiştir bana karşıbilmiyorumkismile

Back
X