İlk buluşmada nelere dikkat edilmeli? Yardım

19 yaşında birisi nasıl mesleğini eline almış oluyor:1shok:

1 ay sonra sinavim var, meslek ögretim okuyorum ben.
mimari cizimci. 3 sene staj meslek ögretim.
belediyede calisiyorum. ve 1 senelik sözlesme imzalicam simdilik. icsi olucam yani ögrencilikten cikiyorum, meslegimi elime aldim sayilir
almanyada böyle...

Olduğun gibi olunur bence ... Hiç de kasmaya gerek yok!
Her zamankinden biraz daha özenli olsa da , tarzın neyse o şekilde olmalı bir insan... Normalde açık giyiniyorsa açık, salaşsa salaş, kapalıysa kapalı... Neysen o sundur... Beğenen de seni olduğun gibi görmeli ki sonra sorun çıkmasın...
Davranışlara gelince , doğallık ve samimiyet üzerine kurulursa ilk izlenim çok iyi olur...İki taraf da doğal olsun, kimse kendini gizlemesin...
Erkeğin adam gibi adam olduğu zaten her halinden belli olur, kibarlığı , sevecenliği, zekası ... hemen kendini belli eder...

Güzelim bunun formülü yok....söyle ol iyi olur...veya adam böyle yaparsa iyi bir adamdir diyemezsin...:delphin:

Hayalindeki erkek tipi gibi gözükür lakin 3-5 ay sonra buda ne ya dersin...:1no2:

Her erkek ilk tanismada en güzel tarafindan gösterir kendini...sadece sunlara sahsi olarak dikkat ederim ilk tanismalarda

Adam gibi adam dedigin laubali hareketler yapmaz...özelini sormaz...sürekli kendini överek can can konusmaz...hesabi bayana ödetmez...ilgili alakali davranir...icki icmez...cayi demli icmez (yok bu olmadi)fisfisfis

Yaw keskem erkek olsaymisim demisengözlerimebaksanab...hepinzi tavlardim alimallahkaydirigubbakcemile

:roflol::roflol::roflol:arkadaşa katılıyorum.sen doğal ol ama çok sıcak kanlıysan biraz dizginle yanlış anlaşılma olmasın.haricinde naturellikten yanayım her konuda....

canım yanlış anlama ama arkadaşından çok kendin için soruyomuşsun gibi

hani arkadaşını bu kadar düşünmek çok güzel gerçektennnn!!!

her neyse bence plan programa gerek yok olduğu gibi davranması yeterli bencee

hesap konusunda kız mutlaka kendi masrafını kendi ödemeyi teklif etmeli ama öyle yapmacık değil.erkek ise ya hepsini ödmeli ya da sen nasıl rahat ediceksen demeli ama asla 2sinin arasında kalmamalı.

Back
X