İzin verseydim cinsel bir şeyler isterdi gibi geldi.çok masumca gelmedi.Yine de haklı olabilirsiniz.Arada yeterli çekim ve uyum varsa ben bir anormallik görmedim. Kimse kimsenin ilk dakikadan kucağına atlasın demiyorum lakin böyle birşeyden araya mesafe konulmaz bence biraz zorlama ve kasıntı bir hareket oldu gibi.
Aslında şöyle eğer taciz şeklinde bir ısrar ve zorlama yoksa ,siz bir kere uyarmanıza rağmen hala duymamazlıktan gelmiyorsa bence o anın akışına, uyuma çekime libidoya bağlanabilir. Bence bundan sonrasını gözlemleyin. Cidden dersini aldıysa siz hazır olana dek rızanızı bekler yok değilse zaten aynısını tekrar edecektir.İzin verseydim cinsel bir şeyler isterdi gibi geldi.çok masumca gelmedi.Yine de haklı olabilirsiniz.
Valla arabada olduğum için kontrol ondaydı.Ödüm koptu ama korktuğum bir şey olmadı.Olay oraya gitseydi can güvenliğim için sesimi çok da çıkarmazdım herhalde..O kadar çok şey duyuyoruz ki.Zaten canlı konum atmıştım kardeşime.Aslında şöyle eğer taciz şeklinde bir ısrar ve zorlama yoksa ,siz brkaç kere uyarmanıza rağmen hala duymamazlıktan gelmiyorsa bence o anın akışına, uyuma çekime libidoya bağlanabilir. Bence bundan sonrasını gözlemleyin. Cidden dersini aldıysa siz hazır olana dek rızanızı bekler yok değilse zaten aynısını tekrar edecektir.
Ben yanlış bişey göremedim ya, yani siz de yazmışsınız cinsel çekim vardı diye.Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Yani belli bir yaşın üzerinde bir kadınsınız, aklı başında bir insansınız, anlayamadım hem "kadın olduğumu hissettirdi, ona çekildim" diyorsunuz, hem izin vermedim diyorsunuz...açıkçası kadın olduğumu hissettim ona doğru çekildim.
Ama izin vermek istemedim.
Valla arabada olduğum için kontrol ondaydı.Ödüm koptu ama korktuğum bir şey olmadı.Olay oraya gitseydi can güvenliğim için sesimi çok da çıkarmazdım herhalde..O kadar çok şey duyuyoruz ki.Zaten canlı konum atmıştım kardeşime.
Ama yapmadı.
Ki baştan ben ona bu konudaki fikirlerimi söylemiştim bunu bilmesine rağmen böyle davranması beni üzdü.
Sen ne hissettin diye sorarsan açıkçası kadın olduğumu hissettim ona doğru çekildim.
Ama izin vermek istemedim.İlk ve her şey yeni.Bazı şeyler zamanında güzel.
ilk defa böyle hissettim demesi dısında bi tuhaflık göremedim,öpmek istemesinde sorun yok,demekki fazla yükselmiş sana karşı,illaki niyeti bozuk denemez belkide çok mutlu olacağın birisini sırf seni öpmek istedi diye kaybedeceksin,burada bi sürü konu açılıyor kocam benden kaçıyor,beni öpmüyor vs. diye,sevgi eksikliği yada çekim olmaması daha kötü olurdu,istenmek,beğenilmek güzel bir duygu,sadece bir öpücük kimseyi art niyetli yapmaz,bazen aniden olur,aniden yoğun duygular hissedersiniz,herşeyin bir kuralı sıralaması olamaz bazen spontane gelişir robot değilizki insanız.Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Kafe sonrasıİlk buluşma için daha makul seçenekler varken neden balık tuttuğu yere gitmek? Bir cafede restaurantta bunu yapamazdı.
Bana da silme beni diye yalvarması çok ezikçe geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?