İlk buluşmada öpmek istedi

Öpmesi normal olmadığı gibi çok da çirkin. Romantik filmde değiliz, düzenli bir ilişkide değiliz. Tacize varan bir davranış ilk buluşmada birden öpmek. Ayrıca silme demiş çünkü seni cepte tutmak istiyor. Üstelik öperken olduğu gibi burada da senin tercihine saygı duymamış, hiçbir ilişkiniz yok ama işine karışıyor. Silme tercihine saygı duymuyor. Belli ki insanlara ve özellikle kadınlara saygı duymayı bilmiyor. Kendini nimetten sanan, çekici sanan hanzo birine benziyor anlattığınız insan. Gereksiz ve görgüsüz herifin teki ile ara sıra selamlaşmaya gerek yok. Cinsel çekim de hiçbir şey ifade etmiyor, sadece buna binaen ilişki kurulmaz. Adam sizi arzuladı diye değerli olmazsınız. İletişimi tümüyle kesin.

Siz rahatsız olduğunuzu belirttikten sonra ara ara yoklamasına takıldım ben. Yetişkin insanız sonuçta karşı tarafın rızası yoksa bu ısrar niye? Bugün bu konuda ısrarcı olan yarın farklı konularda üzerinize gelir baskı kurmaya çalışır dikkatli olun. Ama cinsel çekimi çok iyi diyorsanız da bence bir şans verip haline tavrına bakabilirsiniz tekrar aynı şekilde davranırsa tekmeee

İlk buluşmada elinizi tutan kişi mi bu yoksa başkası mı? Eğer aynı kişiyse perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş; yok değilse hep sizi buluyor böyle ilk buluşmadan mıç mıç olmak isteyen adamlar da...

İlk öpücük denemesi normal olabilir ama ısrarla yoklaması yani açıkçası fırsat kollaması hoş gelmedi bana

ilk görüşte o insan senin için yabancıdır, en ufak temasta dahi izin alınmalı. bence tepkiniz doğru olmuş.

Bu durum biraz kişisel bence. Bende ilk buluşmada bu kadar yakınlaşmayı doğru bulmuyorum ama bazen insan gerçekten öyle bir çekim hissediyor ki karşı tarafa ilk buluşma falan dinlemeden öpmek isteyebiliyor. Ha ama sizin bundan rahatsız olmanız da çok doğal. Sizin rahatsızlığınız üstüne ısrar etmeye devam etmesi itici. Saygı duyması gerekiyordu.
Bir de insan bence hisseder ya sizden beklentisi direk ilk etapta cinsellik miydi yoksa gerçekten size karşı bir çekim hissetti de öpmek mi istedi?

bana öpme garip gelmedi ama siz itiraz ettikten sonra yoklaması, bu sevimsiz. Ayrıca ilk defa böyle hissettim demesi başka bir kırmızı bayrak bence. Ben kendi adıma böyle üfürmeleri sevmiyorum. Bilmiyorum eğer bir süre gözlemlerim kapılmam derseniz, olur ama ben olsa uzatmam.

Karşılıklı bir hoşlanma bir çekim varsa gayet normal. Öpüşme ile bir şey olmuyor sonuçta. Hoslandiysaniz neden kesip atiyorsunuz anlamadim. Biraz daha tanima fırsatı vermeniz daha iyi olurdu. Bu olayla asil niyet ogrenilmez bence.

İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor

Full yalan sıkmış, bir de istemiyorum dedikten sonra yoklaması ise tam bir AÇ hareketi.

Bence ilk buluşmada öpülebilir, ani öpücükler romantik olabilir ama bu şekilde değil ya.
Siz öpseniz tamam da erkek bu kadar cüretkâr olmamalı bana göre bilmiyorum.

Başka bu.Her seferinde bir üst levele atlıyorım valla

İlk öpücük denemesi normal olabilir ama ısrarla yoklaması yani açıkçası fırsat kollaması hoş gelmedi bana
sizde haklısınız tabiki ama bir kadını öpmek yada birlikte olmak istemesi neden fırsat kollamak olsunki,kadın bir eşya değilki erkek faydalansın kadın kullanılsın,bana çok cinsiyetçi geliyor bu tarz tutumlar,zorlasaydı,ısrar edip sıkıştırsaydı o zaman farklı olurdu tabi ama öyle bişey yokmuş,olaylara biraz daha masum bakmakta fayda var,belkide evlenip mutlu olacağı kişiyi sırf bu yüzden red edecek,en başından karar vermemek lazım,zamana yaymak en mantıklısı,sizin dediğiniz gibi kötü niyetliyse anlaşılır bir süre sonra...

Hanımefendi rahatsız olduğunu ve hazır olmadığını söyledikten sonra tekrar denemeye çalışması ve ısrarı hoş gelmedi bana. Tabi bir şans verilip haline tavrına bakmak daha doğru.

Yuh yani. Bir de istememenizr ragmen yoklamış

Sizi yoklamış gibi geldi,eğer izin verseydiniz daha da ileri giderdi.İlk buluşmada bana böyle yaklaşan biri bana güven vermezdi.Numaramı silme derken de sen bir yedekte dur,biraz zaman geçsin ben tekrar sana yazarım demek gibi geldi.Burada önemli olan karşı tarafın samimiyeti ve dürüstlüğü.Anın akışıyla bir anda çekim hissedip öpmüş olabilir.Bunda sıkıntı yok ama yine ara ara sizi yoklaması bana yoklukta bir adamın davranışı gibi geldi.Önemli olan size söylediği özürde gerçekten samimi olup olmadığını hissetmeniz.O hisse göre hareket edin bence,iç sesiniz yalan söylemez.

İlk buluşmada öpüşmek de sevişmek de normal. Ama siz istemediğinizi belli ettikten açıkça söyledikten sonra ısrarcı davranması normal değil hatta direkt taciz sayılır. Asla kendinizi suçlu hissetmeyin siz son derece medenice davranmışsınız sakın devam etmeyin bu tacizciyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…