Siz rahatsız olduğunuzu belirttikten sonra ara ara yoklamasına takıldım ben. Yetişkin insanız sonuçta karşı tarafın rızası yoksa bu ısrar niye? Bugün bu konuda ısrarcı olan yarın farklı konularda üzerinize gelir baskı kurmaya çalışır dikkatli olun. Ama cinsel çekimi çok iyi diyorsanız da bence bir şans verip haline tavrına bakabilirsiniz tekrar aynı şekilde davranırsa tekmeeeBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Cinsel çekimi çok iyiydi.Ve ciddi anlamda allak bullak oldum.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
Yani aklımı ve kalbimi kurcalasa da şansı hakedip etmediğine karar veremedim.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Numarasını silince hemen fark etmiş.Silme beni .Ara ara selam veririm dedi.
Selamını aldım,yeterli teşekkürler dedim.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Tamam karşı değilim ama biraz daha tanısaydık birbirimizi keşke.
İlk öpücük denemesi normal olabilir ama ısrarla yoklaması yani açıkçası fırsat kollaması hoş gelmedi banailk defa böyle hissettim demesi dısında bi tuhaflık göremedim,öpmek istemesinde sorun yok,demekki fazla yükselmiş sana karşı,illaki niyeti bozuk denemez belkide çok mutlu olacağın birisini sırf seni öpmek istedi diye kaybedeceksin,burada bi sürü konu açılıyor kocam benden kaçıyor,beni öpmüyor vs. diye,sevgi eksikliği yada çekim olmaması daha kötü olurdu,istenmek,beğenilmek güzel bir duygu,sadece bir öpücük kimseyi art niyetli yapmaz,bazen aniden olur,aniden yoğun duygular hissedersiniz,herşeyin bir kuralı sıralaması olamaz bazen spontane gelişir robot değilizki insanız.
ilk görüşte o insan senin için yabancıdır, en ufak temasta dahi izin alınmalı. bence tepkiniz doğru olmuş.Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Onun aracıyla gittik.Balıl tuttuğu bir yer varmış.Allahtan bir sürü araba vardı.
Neyse bu etkilendiğini filan söylerken pat diye dudaklarıma yapıştı.Açıkçası hoşuma gitse de ger çekildim ve kibarca ittim.Bedensel bir temasa hazır olmadığımı söyledim.
Ama yapamazdım.Sonra sohbete devam ettk.Fakat bu kişi ısrarla ara ara yokladı.Ve istemedim.Sonra mekana geri gidip vedalaştık.
ısrarla mesaj atıyor,özür diliyor.İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor bence paşavra geldi.
Ben de ilişki anlayışımızın farklı olduğunu söyledim.Bir daha görüşmeyelim dedim.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
Tavrından dolayı açıkçası kararlıyım ama ilk buluşmada bir erkeğin öpmesi size göre normal mi?
Karşılıklı bir hoşlanma bir çekim varsa gayet normal. Öpüşme ile bir şey olmuyor sonuçta. Hoslandiysaniz neden kesip atiyorsunuz anlamadim. Biraz daha tanima fırsatı vermeniz daha iyi olurdu. Bu olayla asil niyet ogrenilmez bence.Bir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
İlk defa böyle bir şey hissettiğini söylüyor
Başka bu.Her seferinde bir üst levele atlıyorım vallaİlk buluşmada elimi tuttu..
Merhabalar ilk defa buluştuğum,öncesinde mesaj hariç hiç konuşmadığım kişi bir anda elimi tutmaya kalktı.Aslında bir şeyler hisseder gibi oluyordum ama bir anda elimi tutması tuhafıma gitti. Bunu ikinci kez yapmaya çalıştı,kibarca elimi çektim.Acele etmemesini,birbirimize zaman vermemiz...www.kadinlarkulubu.com
İlk buluşmada elinizi tutan kişi mi bu yoksa başkası mı? Eğer aynı kişiyse perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş; yok değilse hep sizi buluyor böyle ilk buluşmadan mıç mıç olmak isteyen adamlar da...
sizde haklısınız tabiki ama bir kadını öpmek yada birlikte olmak istemesi neden fırsat kollamak olsunki,kadın bir eşya değilki erkek faydalansın kadın kullanılsın,bana çok cinsiyetçi geliyor bu tarz tutumlar,zorlasaydı,ısrar edip sıkıştırsaydı o zaman farklı olurdu tabi ama öyle bişey yokmuş,olaylara biraz daha masum bakmakta fayda var,belkide evlenip mutlu olacağı kişiyi sırf bu yüzden red edecek,en başından karar vermemek lazım,zamana yaymak en mantıklısı,sizin dediğiniz gibi kötü niyetliyse anlaşılır bir süre sonra...İlk öpücük denemesi normal olabilir ama ısrarla yoklaması yani açıkçası fırsat kollaması hoş gelmedi bana
Üçüncü kişide artık direk sevişmeyi teklif ederse hiç şaşırmaBaşka bu.Her seferinde bir üst levele atlıyorım valla
Hanımefendi rahatsız olduğunu ve hazır olmadığını söyledikten sonra tekrar denemeye çalışması ve ısrarı hoş gelmedi bana. Tabi bir şans verilip haline tavrına bakmak daha doğru.sizde haklısınız tabiki ama bir kadını öpmek yada birlikte olmak istemesi neden fırsat kollamak olsunki,kadın bir eşya değilki erkek faydalansın kadın kullanılsın,bana çok cinsiyetçi geliyor bu tarz tutumlar,zorlasaydı,ısrar edip sıkıştırsaydı o zaman farklı olurdu tabi ama öyle bişey yokmuş,olaylara biraz daha masum bakmakta fayda var,belkide evlenip mutlu olacağı kişiyi sırf bu yüzden red edecek,en başından karar vermemek lazım,zamana yaymak en mantıklısı,sizin dediğiniz gibi kötü niyetliyse anlaşılır bir süre sonra...
Yuh yani. Bir de istememenizr ragmen yoklamışBir haftalık görüşme süresinden sonra buluşmaya karar verdik.Sohbet muabbet güzel gidiyordu.Hadi biraz yürüyelim dedi.Benim ayakkabılar topuklu olunca arabaya bindik.Ben kendi aracımla o da kendi aracıyla geldi.
Peki dedi.
Silme lütfen dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?