İlk buluşmada öpmek istedi

Buradan okuyacaginiz yorumlardan da anlayacaginiz uzere insanlarin bu konudaki hayat gorusu farkli farkli.

Belli ki adamin hayat gorusu ve sizinki ayni degil. Uyumsuzluk var yani. Ileride baska birseyden patlardiniz. Uzulmeyin.

Ben sizi anlamadım karşı değilseniz neden tavır gösterip adamı sildiniz? Hem hoşunuza gittiğini yazmışsınız hem tavır göstermişsiniz. Bize göre normal olup olmaması mı değiştirecek bakış açınızı? Sizin kendi görüşünüz nedir orası anlaşılmıyor zaten çelişkilerle dolu bir konu olmuş.

İlk buluşmada öpüşmek sorun değil siz istemediğinizi söyledikten sonra ısrarcı olması ve numaramı silme ara ara selam veririm demesi sorun. Bence gerek yok.

İlk buluşma için karşıyım.Hazır olmadığım bir durumdu.

Çekim hissetti.Ama her şey anlık gelişti.Bence cinsellik de istedi.

İlk buluşma için karşıyım.Hazır olmadığım bir durumdu.

Kaç yaşındasınız? Karşı değilim yazmışsınız ama. Bunun bir kuralı mı var illa ilk buluşmada öpüşülmez diye? Kim belirliyor bu kuralı? Hazır olmadığınız bir durumdan ziyade bence kendinizi ilk buluşulmada öpüşülmez düşüncesine şartlamışsınız, o yüzden tepki gösterdiğinizi düşünüyorum. Olması gereken şu diye bir şey yok veya benim düşüncem doğru sizinki yanlış diye.

Yeterli etkilenme güven ortamı oluşmuş ise ilk yada 15. buluşma ne fark eder çokta sorun değil bence abartılacak kadar zaten hoşuna da gitmiş neye takıldın ama 2, buluşma da kendin opersin gibi

Yeterli etkilenme güven ortamı oluşmuş ise ilk yada 15. buluşma ne fark eder çokta sorun değil bence abartılacak kadar zaten hoşuna da gitmiş neye takıldın ama 2, buluşma da kendin opersin gibi
Noooo..Ya etkilendim etkilenmesine ama ilk buluşma için çok erken buldum.bir de bayanın tavrına bakarsın işk etapta.Sinyal vermedim hiç.

Noooo..Ya etkilendim etkilenmesine ama ilk buluşma için çok erken buldum.bir de bayanın tavrına bakarsın işk etapta.Sinyal vermedim hiç.

Artık herkesi aynı görüyorsa bilemedim şimdi sadece 1 haftalık mi tanismaysa haklısın öncesin de tanıma varsa sorun değil.

Uzak dur ilk buluşmada öpmek nedir

Ten çekimi bazı durumlarda her iki tarafta da yüksek olursa olabilir ama yinede bu kadar çabuk davranmasi uckursuzluk göstergesi.Birde her kıza ilk defa diyentıp gibi geldi

Ayrılmak değilde yeterli uyarıyı yapıp gereken mesafeyi koymak daha iyi olabilirid

Ya arkadaşlar cinsellik kötü bişey mi ya.Ya da sadece erkekler mi istiyo.Kadinlar istemiyo mu.Hey Allah'ım ya
Tabii ki cinsellik kötü birşey değil. Ama bir taraf istemiyorsa saygı duymadan yoklamak hiç hoş birşey değil bence.
Bu arada herkes bu konuda haklı olarak farklı fikirlere sahip. Bazı arkadaşlar ilk buluşmada sevişmeyi bile normal bulmuş. Saygı duyuyorum ama mesala ben ilk buluşmada öpüşemem bile. O aşamaya gelebilmem için yoğun duygusal hisler beslemem lazım. O seviyeye de ilk buluşmada gelemem. Ama hepimiz birbirimizden farklıyız.
Önemli olan karşımızdaki kişinin bu farklılıklara saygı duyabilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…