İlk buluşmada öpüşmek kadını erkeğin gözünde basit düşürür mü?

Yine kendini çatlatacak bişe bulmuşsun

Seviştiğinize göre evde falan buluştunuz? Şimdi ayy yobaz ayy nine diyenler olur bana da ama bekar olsaydım bu devirde kimseye güvenip de bi süre tanımadan evine gitmezdim. İlk buluşmada bi kahve falan içer aramızda çekim olursa öpüşebilirdim. Karşımdakinin gözündeki pozisyonumdan çok güvenliğimi düşünürdüm

Kesinlikle bende bu kategorideyim

Yoksa bizim libidomuz mu düşük kız

Sonra konu ona evriliyor ya

Bence az bile.
Direk soyunmalıydı:)
Bi de libidom yüksek diyo.
Öpüşmeyle libido mu olur ayol:))))

Keşke bende sizin gibi olabilseydim yaptığım çok yanlış biliyorum ama kendime hakim olamadım

Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Peki bu durum sizin gözünüzde o adamı basit adam yaptı mı? İkiniz de aynı şeyi yapıyorsunuz, bir taraf sevişirken diğeri vah vah tüh tüh bak nasıl da basit bir insan demedi herhalde.. hiç onaylamadığım olaylar ama hakikat bu..

Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
ILk buluşmada insan daha yakından tanir bir birini konuşur falanda öpuşmek sevişmek direk ne oluyor yahu.
Erkekmi yakınlaşti ilk önce omu niyyetini belli etti ilk buluşmadada niyyetin sevişmek olmaz yani enteresan.

Bi arkadaşım diyor ki yakınlaşmayı bırak bakalım senden ayrılacak mı? Yakınlaşmadan sonra uzak dursam saçma olmaz mı sizce
Vur kaç /Göster ama elletmemi demek istemiş
Walla kendin ol ..diğer türlu hep karşı tarafa göre hareket etmek zorunda kalacaksın ki oda seni yorar
Seni olduğun gibi kabul etsin karşındaki..
Beni böyle sev
Seveceksen
Olduğum gibi göreceksen

Çok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyor

ILk buluşmada insan daha yakından tanir bir birini konuşur falanda öpuşmek sevişmek direk ne oluyor yahu.
Erkekmi yakınlaşti ilk önce omu niyyetini belli etti ilk buluşmadada niyyetin sevişmek olmaz yani enteresan.
Önce sarıldık birbirimize sonra aşırı etkilenme oldu ikimizde dayanamadık öpüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…