Öyle deme senin gibi kızlar durur durur turnayı gözünden vurur evelalallhjBenim gibi ilk buluşmada şu sınava gir, buraya başvur gibi kariyer koçluğu yapmaktan iyidir.
Boşver ilerlemezse de hoş bir anı olarak kalır.
Çok haklısınız
Yine kendini çatlatacak bişe bulmuşsunMillet ilk buluşmada seks yaptık diye övünüyor artık.şimdi biz eşimle ilk buluşmada seviştik diyen üye doluşur buraya.doluşmasa bile söyleyip duruyorlar zaten hava basmak için.kısaca öyle şeyler çookk eskerde kaldı canım.millet buldu mu affetmiyor artık.sen gerilerde kalmışsın.
Vallahi haklısınızBaşlık öpüşme, içerik sevişme olunca devamında sürtünme yoluyla hamile miyim acabaya doğru gider mi konu ?
Kesinlikle bende bu kategorideyimIlk bulusmada kalkıp dudak vakumlayamam, içim erisin yine de asiri temas etmem... Basitlikte kriter degil bence fakat heyecanın sürekliligi ve kaliteli vakit gecirebilmek icin dogru zamanlamaya cok inaniyorum
Dizginlemekte fayda var libidolu hanim....
Bence az bile.Millet ilk buluşmada seks yaptık diye övünüyor artık.şimdi biz eşimle ilk buluşmada seviştik diyen üye doluşur buraya.doluşmasa bile söyleyip duruyorlar zaten hava basmak için.kısaca öyle şeyler çookk eskerde kaldı canım.millet buldu mu affetmiyor artık.sen gerilerde kalmışsın.
Ah o elektrik yok muBir de elektirik varsa yaparsın yoksa elini bile tutturmazsın o yüzden rahat ol
Keşke bende sizin gibi olabilseydim yaptığım çok yanlış biliyorum ama kendime hakim olamadımIlk bulusmada kalkıp dudak vakumlayamam, içim erisin yine de asiri temas etmem... Basitlikte kriter degil bence fakat heyecanın sürekliligi ve kaliteli vakit gecirebilmek icin dogru zamanlamaya cok inaniyorum
Dizginlemekte fayda var libidolu hanim....
Kesinlikle bende bu kategorideyim
Yoksa bizim libidomuz mu düşük kız
Sonra konu ona evriliyor ya
Peki bu durum sizin gözünüzde o adamı basit adam yaptı mı? İkiniz de aynı şeyi yapıyorsunuz, bir taraf sevişirken diğeri vah vah tüh tüh bak nasıl da basit bir insan demedi herhalde.. hiç onaylamadığım olaylar ama hakikat bu..Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
ILk buluşmada insan daha yakından tanir bir birini konuşur falanda öpuşmek sevişmek direk ne oluyor yahu.Merhaba benim bi ilişkim var biz ilk buluşmada sevişmeye başladık maalesef libidolu biri olduğum için kendime engel olamadım sizce onun gözünde basit kadın durumuna düşmüş müyümdür?
Vur kaç /Göster ama elletmeBi arkadaşım diyor ki yakınlaşmayı bırak bakalım senden ayrılacak mı? Yakınlaşmadan sonra uzak dursam saçma olmaz mı sizce
Çok doğru dediniz ama erkekler bu konularda daha sığ düşünüyorPeki bu durum sizin gözünüzde o adamı basit adam yaptı mı? İkiniz de aynı şeyi yapıyorsunuz, bir taraf sevişirken diğeri vah vah tüh tüh bak nasıl da basit bir insan demedi herhalde.. hiç onaylamadığım olaylar ama hakikat bu..
Önce sarıldık birbirimize sonra aşırı etkilenme oldu ikimizde dayanamadık öpüştükILk buluşmada insan daha yakından tanir bir birini konuşur falanda öpuşmek sevişmek direk ne oluyor yahu.
Erkekmi yakınlaşti ilk önce omu niyyetini belli etti ilk buluşmadada niyyetin sevişmek olmaz yani enteresan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?