• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk buluşmada öpüşmek kadını erkeğin gözünde basit düşürür mü?

Aaa pardon ilişki olmuş aranızda. Yahu öncelikle buna değil nasıl güvenip böyle bir şey yaşadığına ağla. Adam belki hastalık taşıyor. Nasıl hemen güvenip yaptın ki?
Ne hastalığı taşıyacak güney afrika mı burası.😂bu ülkedeki cinsel hastalık paranoyası nereden kaynaklanıyor bir türlü anlayamıyorum.o işler öyle kolay işler değil.şunu bir anlayın.ne geldi başınıza da böyle oldunuz anlamıyorum ki.bu kadar basit olsa insan mı kalırdı dünayada.çok uç noktalar yani.o kadar ince düşünürsen yaşayamazsın hiçbirşey.

Ne hastalığı taşıyacak güney afrika mı burası.😂bu ülkedeki cinsel hastalık paranoyası nereden kaynaklanıyor bir türlü anlayamıyorum.o işler öyle kolay işler değil.şunu bir anlayın.ne geldi başınıza da böyle oldunuz anlamıyorum ki.bu kadar basit olsa insan mı kalırdı dünayada.çok uç noktalar yani.o kadar ince düşünürsen yaşayamazsın hiçbirşey.
Cinsel yolla bulaşan hastalıklar son bulacak belki ama senin gibiler devam etsin istiyor adeta :olamaz:

O kadar yaygın ki cinsel hastalıklar inanamazsınız. Paranoya falan değil yani.

Eğer o sizin için basit olduğunuzu düşünebiliyorsa sizde onun için basit olduğunu düşünebilirsiniz. Böyle düşüneceksiniz bile karşılıklı düşünün. Artık kendinizi erkeğin gözünde hor ve değersiz görmeyi bırakın lütfen. Erkek basit bulur mu? erkek beni istemez mi? Erkek tatmin, mutlu olmaz mı? Erkek bakire olmayanı istemez mi? neden sürekli erkekleri memnun etme çabasında olunur ki? Benim onlar hakkında ne düşündüğüm de çok önemli.

Ülkemizde HIV inanılmaz artış göstermiş. Her gün hpv ile ilgili konu açılıyor. Hafife alınacak bir şey değil. Şu yazdığınız yüzünden biri tedbirsiz davranıp hastalık kapsa bu vebali ödeyemezsiniz. Bilmediğiniz şeyler hakkında sırf marjinal olmak için sallamayın böyle.

Bana niye hiç denk gelmiyor.piyasam da canlı yani.
Fikrim yok ama uyuyan ve 3-5 seneden kendini gösteren cinsel yolla bulaşan hastalıklar da olabilir mi?
Öyle değilse de şanslısınız size denk gelmemiştir ama var sonuçta cinsel yolla bulaşan ve tedavi ile çözülen ve çözülemeyen hastalıklar.
Yok diyemez kimse

Ülkemizde HIV inanılmaz artış göstermiş. Her gün hpv ile ilgili konu açılıyor. Hafife alınacak bir şey değil. Şu yazdığınız yüzünden biri tedbirsiz davranıp hastalık kapsa bu vebali ödeyemezsiniz. Bilmediğiniz şeyler hakkında sırf marjinal olmak için sallamayın böyle.
Ben kendisinde bi şeyler olduğunu ve kasıtlı olarak yaymaya çalıştığını düşünüyorum.

Peki bu durum sizin gözünüzde o adamı basit adam yaptı mı? İkiniz de aynı şeyi yapıyorsunuz, bir taraf sevişirken diğeri vah vah tüh tüh bak nasıl da basit bir insan demedi herhalde.. hiç onaylamadığım olaylar ama hakikat bu..
İmzamı atıyorum bu yoruma. Gerçekten bu ve benzeri konularda en çok üzüldüğüm şey kadınların erkeklerden önce kendini yerin dibinde görmesi. Erkek bakire, el değmemiş gonca istiyor ama kadın nedense her haltı yemiş adamı hiç sorgulamıyor hatta sormuyor bile çünkü erkek yapar zaten... Erkeklerden ziyade kadınlar basitleştiriyor kendisini. Yoksa kimi evlenmeden önce birlikte olmaz ister kimi istemez onun hassas noktasıdır, kuralları vardır bu kişisel bir tercih ikisine de saygım sonsuz ancak bi kadın kendini neden iş yerinde ki patrona başarılı bi personel olarak göstermeye çalışır gibi sevgilisine de böyle görünmek için çabalar hiç anlamıyorum...

İmzamı atıyorum bu yoruma. Gerçekten bu ve benzeri konularda en çok üzüldüğüm şey kadınların erkeklerden önce kendini yerin dibinde görmesi. Erkek bakire, el değmemiş gonca istiyor ama kadın nedense her haltı yemiş adamı hiç sorgulamıyor hatta sormuyor bile çünkü erkek yapar zaten... Erkeklerden ziyade kadınlar basitleştiriyor kendisini. Yoksa kimi evlenmeden önce birlikte olmaz ister kimi istemez onun hassas noktasıdır, kuralları vardır bu kişisel bir tercih ikisine de saygım sonsuz ancak bi kadın kendini neden iş yerinde ki patrona başarılı bi personel olarak göstermeye çalışır gibi sevgilsine de böyle görünmek için çabalar hiç anlamıyorum...
Cinsel deneyimlere halt yemek demeyi kesin.bilinçli yapılmıyor biliyorum aslında.ne kadar anlatmaya çaliştığımız tam tersi olsa da oyle bir işlemişler gibi kodlarımıza çıkmıyor bir türlü.o kadar aydın cümle kuruluyor ondan sonra halt yemek tam bir geçiş kültürü çatışması.

Sana şans eseri bulaşmadıysa kimseye bulaşmayacak diye bir şey yok HIV hpv almış başını gidiyor.
Bu kadar sünepe, kalitesiz erkek kimi buluyor da aldırıp başını götüttürüyor.buradaki konular bile erkek bulamamak üzerine çoğu zaman.kısaca inanmıyorum.bizim ülke gariban partnersiz tiplerin ülkesi.

Back
X