İlk buluşmadan geriye kalanlar...

Ya soledigin her iki sekilde berbat nasil daha sorabiliosun ne yapaliym die. Bitirceksin hayatni kurtarcaksin yada devam edip kendi hayatinin icine edeceksim hepsi bu. Buyutme bu kadar!

___dega___

Hangi akıllı bir erkek 'kapalı' bir kızı 'ortam çocuğu' olduğunu söyleyerek etkilemeye çalışır ki? Bu söylediğin sana çelişkili gelmiyor mu?
Sen doğru bakamıyorsun yakışıklı olabilir, okumuş olabilir, iyi birisi olabilir ama sana uymuyorsa uymuyordur. Net yani. Adam dışarıda içki içip, arkadaşlarıyla eğlenirken sen evde yatsı namazını kılacaksın. Allah aşkına, davul bile dengi dengine. Bırak o kendine göre birini bulsun.
Sırf arkadaşın sana o seni 'aşar' dedi diye yapma bu kötülüğü kendine. Neyi aşıyormuş, bence sen ondan daha düzgünsün sen onu aşarsın. Sırf yakışıklı, cool biriyle olmak için, kendine bunu yapma. :20:

18 yasinda, yani lise ogrencisi ya da yeni mezunsunuz.
Lutfen kızmayın, buna tepki gosterecek cok kisi olacaktir ama tamamen sahsi fikrimu söylüyorum.
Bu yasta bir kiza bakacak 25 yaşındaki erkek nazarimda sapiktir.
Sizin flortleriniz su yasta kendi akranlariniz olmalidir.
Gece hayati varmis falan filan, bu adam sizden ileride fiziksel yakinlik isteyecek muhtemelen.
Yani su yastaki bir kiza sen farklisin vs gibi laflari soyleyen koca bir adam benim için masum olamaz.
Gorev yaptigim sehirde (ogretmenim) gecen haftalarda bir lise öğrencisi okul tuvaletindr dogum yapti.
Sizin akliniz basindadir vs ona bir sey diyemem ama bu tip adamlar sizlere uygun degil, yasitlarinizla ve aile yapinizla, kulturunuzle esit erkeklerle ilgilenin.
Nacizane tavsiyem tabiki bunlar.

merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yani :d konusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "canim?" yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. Ilgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. Ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊

arkana dönmeden kaç derim. Bence uygun gıbı gözükmüyorsunuz sen ayak uyduramazsın. Sıkılmış olabılır durulduğu yer sen olamazsın. Boşver gitsin........ Gece dışarlarda vs. Hangı kız merak etmezkı_? Sende edeceksin ve buda problem olcak yani düüşünsene .. Sen daha 18 yaşınndasın çok olgun değilsin karşındakı de değil illaki problem olacak boşver cnm unut bırak gitsin

benimde anlamadığım madem işi gücü olan bir insan internette neden sohbet kanallarında arkadaş ararki. hiç samimi gelmedi yasın daha 18 onun 25. sen 25 olup o 30 olsa tamam derdım ıkınızde olgun insanlarsınız ama.

Merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yani :D konusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. Ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.Ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "Canim?" Yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. İlgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊

Ah güzelim, bence de sakın.. Kesinlikle uzak dur. Ben de 26 yaşında bir bayan olarak cevap veriyorum sana..Etkilendiğin yönleri olabilir, şu bahsettiğinle bile ben hoşlanmadım..İkilemde kaldığına göre aklı başında bir kıza benziyorsun, o yüzden iyice düşün taşın ona göre hareket et..Her zaman öncelikle karşındakinin karakterine bakarak seçim yap, senin karakterine en uygun kişi senin için en doğru kişidir.. Çok zıt karakterdeki insanlar da beraber olabilir ama geleceğin temeli olan özelliklerde karakteriniz uyumlu olmalı..En basitinden bir örnek: Sen kapalı bir bayansın, karşındakinin gece hayatı var. Bu gelecek için çok önemli bir faktör.. Velhasılkelam bana göre bu işte hayır yok :)

Dert etme canım, çocuğun da seninle bi ilişki yaşamaya niyeti yok.

Bi kaç defa görüşür, elleşir bırakır.

Hiç öyle geleceği fln planlamana gerek yok :)) İçin rahat olsun.

Merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yani :D konusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. Ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.Ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "Canim?" Yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. İlgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊

Canım bu yaşlarda sosyal medyadan bi ton erkek eklerdi (lafın gelişi;) ) ve bişeyi hiç unutmam bende biriyle konusuyodum. Neler neler dedi bana, dertleşti, dinledi amaa tesadüfe bakki ablamın ilk okul arkadaşıyla aynı ünideymiş. Öğrendimki kaç kişiye daha böylemiş:) o yüzden çok inanma geçici seyler bunlar. Tabiki istisnalar var bazıları netten tanısıp evleniyo ama dikkatli ol bence. Eski sevgilimde barları cok severdi ama ego tavandaydı. Sevildim hemde çok ama o havaları yeter dedirtti bana. Ve aklımda hep soru işareti oluyodu gidiyomu acaba diye. Ayrıldık direk gecelere aktı adam. İyi düşün tatlım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
İlişkilerde fedakarlıklar çok önemlidir canım. Örneğin sevgilim benim için bütün gece yaşantısını bitirdi. Ben söylemeden bütün kızları sildi. Görüştüğü kızlarda tanıdıklarım. Ayrıca biz birlikte yaşıyoruz bununda etkisi var tabi. Bence onun doğru kişi olduğunu öğrenmek istiyorsan bunları bitirerek bir fedakarlık yapmasını iste, senin için. Eğer dikkat edeceğim derse ilk zamanları dikkat eder sonra normal hayatına devam et. Ona eğer bütün gece hayatını bitirir,hattını değiştirir sosyal ağlardan uzak durursan seninle sevgili olurum şartını koy. Kabul etmese bile sen çok acı çekmeden kurtulursun. Başlamadan biter. :6:

Yasayisinizin uymadigi biri ile gelecek düşünmeyin derim.. o sana uymaz ama seni yoldan cikarabilir..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ablan olarak soyluyorum cocugu pek gozum tutmadi.kizlarin ilgisi bunaltmismis ozaman ne isi var internette.gece beyefendi disarda fink atacak ben arayinca sorun olacak oylemi oldu canim.bana kalirsa uzak dur o gecelere akmaya kizlardan ilgi gormeye devam etsin.gozlerinin icine bakincsda aman ha olmesin.neme lazim...

Back
X