Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 yasinda, yani lise ogrencisi ya da yeni mezunsunuz.
Lutfen kızmayın, buna tepki gosterecek cok kisi olacaktir ama tamamen sahsi fikrimu söylüyorum.
Bu yasta bir kiza bakacak 25 yaşındaki erkek nazarimda sapiktir.
Sizin flortleriniz su yasta kendi akranlariniz olmalidir.
Gece hayati varmis falan filan, bu adam sizden ileride fiziksel yakinlik isteyecek muhtemelen.
Yani su yastaki bir kiza sen farklisin vs gibi laflari soyleyen koca bir adam benim için masum olamaz.
Gorev yaptigim sehirde (ogretmenim) gecen haftalarda bir lise öğrencisi okul tuvaletindr dogum yapti.
Sizin akliniz basindadir vs ona bir sey diyemem ama bu tip adamlar sizlere uygun degil, yasitlarinizla ve aile yapinizla, kulturunuzle esit erkeklerle ilgilenin.
Nacizane tavsiyem tabiki bunlar.
merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yani :d konusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "canim?" yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. Ilgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. Ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊
Merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yanikonusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. Ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.Ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "Canim?" Yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. İlgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊
Merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yanikonusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. Ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.Ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "Canim?" Yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. İlgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊