İlk buluşmadan geriye kalanlar...

Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun. Gevşeklikten bahsetmişsin, eskiden senin tabirinle gevşek kızlarla takılıyorsa kendisi de öyle değil midir?
Yaşın daha epey küçük, güzel boyamış gözünü. Sakın diyeyim uzak dur böylelerinden sonra çok ağlarsın.

Son düzenleme:
Merhaba. Ben dun 3 aydir internet uzerinden konustugum biriyle bulustum. Her sey cok guzel gecti. Nezih bir mekanda oturduk bir seyler ictik. Cocuk tam herkesi bilmem ama benim hayalimdeki gibi yani :D konusmasi guzel, komik, yakisikli, okumus, işine tutunan biri( dun bana kartini da verdi). Bunun cok gece hayati olmus eskiden. Hicbir kiz tarafindan reddedilmemis simdiye kadar. Etrafinda hep kizlar varmis yani. Kizlarin ilgisinden bunalmistim bir ara bile dedi bana. Ünlu degil ama cok taninan biri. Surekli ortakoy, bebek oralarda.Ben afedersiniz ama oyle gevsek kizlardan degilimdir, her zaman sertligimi koyarim. Bir kere bana canim demisti. "Canim?" Yazip gonderdim hemen. O benim boyle olusumdan etkilenmis, bana sen digerlerinden cok farklisin diyor. İlgisini bana ilk gunden beri belli etti. Ama ben sadece arkadasiz demekten bikmadim hic. Dun bulustuk konustuk her sey mukemmeldi. Ama benim kafama takilan sorular var, eski kiz arkadasim gece disardayken cok arardi beni hic guvenmezdi ben bundan sıkıldım falan dedi bana. ben kapaliyim, aramizda 6 yas var bu arada. Boyle biriyle ilk defa konusuyorum, arkadasima anlattim "bu cocuk seni aşar" dedi direk. Cunku ben o gece disardayken merak edicem yani her kiz gibi. Bilmiyorum acaba boyle gece hayati olan biriyle bir iliski zor mudur? Hic baslamasam mi? Ben yapabilir miyim bununla? Aklimda cok soru var. Ben ona ayak uydurabilir miyim? Acaba o da bana ayak uydurmaya calisir mı? Etrafinizda boyle bir insan olsa. Tam hayalinizdeki gibi, ilk bulusmada bile etkilendiginiz, ama bazen gece hayati olan birini elinizin tersiyle iter miydiniz? Sizin fikirlerinize inanin cok ihtiyacim var. Kusura bakmayin uzun oldu, hakkinizi helal edin 😊

'Issız Adam' triplerinde yeni bir erkek daha.:ssz: Üstelik aranızdaki yaş farkından ziyade içinde bulunduğunuz yaş grupları düşündürücü 18'e 24.O iki yaş birbirinden çok farklı,ilişkiden beklentileriniz farklı olur bir de.Yani siz sinemada el ele tutuşmayı istersiniz,ya da beraber dondurma yemeyi;o sizi evinize davet etmek isteyebilir,ya da beraber tatile gitmek.O anlattığı şeyler biraz rahatsızlık verici,bütün kızlar onun peşindeymiş falan.Bence dikkatli olun,biraz daha sohbet edin netten

Kapalısın ve söylediğine göre göre canım bile demeseine izin vermeyecek kadar dikkatlisin....
Ama bi sonraki görüşmede arabayla bi yerlerle gitmekten bahsediyor ve sen sadece 1 kere gördüğün internetten tanıdığın birini samimi buluyorsun.....

Aklından kalbinden ne geçiyorsa yapma yapma yapma sakın........................
Sen öyle biriyle ömür boyu üzülürsün.
çokmu yakışıklı...?
çokmu etkilendin???
Başka kızlarla birlikte oluşunu sana böyle rahat anlatan biri...dünya yakışıklısı olsun! gözün olmasın....:45::45::45:

Son düzenleme:
Bana olmaz gibi geliyo bu iş:26:
Kapalısınız,haliyle içki ,gece ortamlar falan hoşlanmıyorsunuz sanırım. Bir de Bebek,ortaköy vs. yerlerde takılıyo demişsiniz.
Yani ne bileyim,benim toleransım yüksektir ama ben bile kızardım gece öyle takılmasına falan :26:
Gene de hayırlısı olsun

Bizi bi abla gibi gör ve o adamla görüşmeyi kes canımın içi, sonra çok pişman olursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorumlari cok okuyamadim ama sana bir ornek veriyim tamda senim hikayene benziyor cunku...
Bir arkadasim var kendisiyle esinin arasinda 7 yas var.esi sevgiliyken de gece hayati varmis.arkadasim evlenince vazgecer diye gormezden gelip evlenmisler.
Tabi biz arkadasimla bosanma asamasinda tanistik.ikinci cocuguna hamileyken.
Adam evine gece 4-5 civari gelip zibarip sabah 8 de ise gidiyormus.
Cok kavga etmisler, neler yaptim diyor ne diller doktum ama eve baglayamadim diyor.vazgecemem ben diyormus.
Bu arada adam kucukte degil 30 yasinda.
Martta bosandilar.adam nafakayi da odemiyor.arkadaslariyla tatile gitmis.
Arkadasta 2 cocuguyla baba evinde.
O yuzden gece hayati deyince icim bulaniyor.
Birseyler yasamadan baglanmadan bitir bence kendine yazik etme...

internetten tanıştığın birine nasıl güvenirsin..ne biliyorsun belkide kızlarını ağına düşüren kadın satıcılarından olmadığını...nasıl güvenirsin bilemem ama üstelik tesettürlü bir kızsın ve belli mekanların tanınmış simasıymış kendisi,sen kendine yakıştırıyormusun bu durumu..inan bana çok pişman olacağın bir ilişki profili..yaşın küçük,duygularını frenleyemeyebilirsin,ama lütfen bir ömür pişman olacağın hatalar yapma...

arabamı :53: ne kadardır tanıyorsun internetten tanıştığın birini hırlımı hırsızmı sapık mı tacizcimi nerden biliyorsun bide uzak biryere gitme fikri hiç cazip gelmedi sakın yapma ilerleyen zamanlarda pişmanlığını yazarsın buraya bide sen çok farklısın gibi laflar çok klasik erkekler her kadına kullanır bu lafı inan kaç kere duydum üzülen sen olursun zıt kutupsunuz ama hayat senin :ssz:

Bu laflari soyleyen birinden etkilendin mi gercekten? Cok itici degil mi ya? Gerci kendin demissin gevsek diye kizlara hemen.

Gece hayati olan erkek bni itmez cunku bn de cikarim onunla beraber eglenirim. Ama sen cikmicaksan kendin gibi yasayan birini bulsan? Bu cocuk alkol aliyordur. Rahatsiz olmaz misin? Nesi hayal ettigin gibi anlamadim ben?

Bulustuktan sonra yeniden eskisi gibi konusmaya devam ettik. Bana "gozlerimin icine cok guzel bakiyosun", "gozlerine ölürüm" falan dedi. Haftaya da bulusalim dedi ama gidicegimiz yer biraz uzak, gidersek eger onun kendi arabasi var. Beraber benim arabayla gidelim diycek. O zaman nasil karsilamaliyim onu da bilmiyorum 😔

netten tanıştığın adama nasıl güvenebilirsin? sakın gitme, arabasına da binme. ayrıca dediği laflar gerçekten çok klişe laflar. seni nasıl kandıracağını biliyor...

Bu kadar saf olmayın arkadaş.

Kızların yoğun ilgisinden dolayı mı internette kız peşinde koşuyor.

Sen bir de kapalı olduğunu yani dini değerlerine bağlı olduğunu iddia ediyorsun hesapta peki böyle bir adamla ne işin var.

tamamen katılıyorum. konu sahibi gibi birinin netten tanıştığın elin adamıyla ne işi olduğunu ben de anlamadım. nasıl güvenebildiğini bir de

Seni farklı görüyorsa zaten sana nerdeolduğunu söylemekten veya aramadan rahatsız olmayacaktır. Ki gerçekten diğerlerinden farkın olsun değil mı? E bunuda denemeden göremezsin. Bence iradeli bi kızsan fazla kaptırmadan dene..

Ben sirf gece hayatinda die istememistim birini, gerci onun tipide hoşuma gitmemisti =) ama bilemiorm gece hayati zordur her b...k vardır gece hayatinda. Zor yani önermem..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kapalı değilim,ara ara alkol kullanırım da.
Adam sadece anlattığın kadarıyla bana çok itici geldi.
Sana bu kadar zıt birinden sen nasıl etkilendim anlamıyorum.
Çok mu safsın yoksa zıt kutuplar birbirini çeker hikayesine mi kaptırdın kendini.

Takıldığı mekanlara senide sürükleyecektir.Kızlarla çevresi çok iyiyse girdiği ortamlarda kızlarda olucak senide tanıştırmak istiyecektir sonrasında bu seni sıkabilir.Alkol almanı isteyecektir.

Çevresi kız kaynayan kişi ile şahsen ben birlikte olmam çünkü hep sorun çıkaran tipler onlar oluyor.

Bulustuktan sonra yeniden eskisi gibi konusmaya devam ettik. Bana "gozlerimin icine cok guzel bakiyosun", "gozlerine ölürüm" falan dedi. Haftaya da bulusalim dedi ama gidicegimiz yer biraz uzak, gidersek eger onun kendi arabasi var. Beraber benim arabayla gidelim diycek. O zaman nasil karsilamaliyim onu da bilmiyorum ��

siz ciddimisiniz?????
net den 3 ay tanidiginiz, bir kere bulustugunuz biriyle ve huyunu suyunu tam bilmeden arabaya atlayip hemde uzak bir yere gideceksiniz????
sakin yapmayin!!!! yaa ALLAH askina duymuyormusunuz haberlerde neler oluyor neler,
millet 2 senelik ciktigi yada nisanlisina bile güvenemez oldugu bir zamanda yasiyoruz ki siz daha 3 ay oluyor tanidiginiz hatda tanimadiginiz..!
gercekten burdan sadece size degil tüm genc kizlarimiza sesleniyorum sakin böyle islere bulasmayin devir cok kötü dikkat edin kendinize tek basiniza kimseyle bir yere bulusmaya vs. gitmeyin hele ki netden tanistiginiz kisilerle...

bunun haricinde kapali oldugunuzu söylüyorsunuz yasam tarziniz tam zit gece hayati, kizlar mizlar felan
ve basta tabiki efendi görünücek gözlerine ölürüm diyecek baska nasil kanina girsin 18 yasindaki genc bir kizin????
lütfen bu tip insanlara kanmayin diger arkadaslarin uyarilarinida dikkate alin..!

Son düzenleme:
Bir ara ilgiden boğulcak kadar kızla takılan adam hala netten birileriyle konuşmaz canım, boşver gitsin. Farklılık istemiştir canı, hiç muhattap olma ki apışıp kalsın😁

İşte bu yüzden senin yaşıtlarınla takılman gerekiyo.
Adam bildiğin yol yapıyo, türk filmi tadında "sen farklısın, ben böyle böyleydim de seninle tanıştım düzeldim, iyi ki varsın" falan fistan diye döşemeye devam edecek sana lafları.

Şu sen farklısın kelimesini duymayan kız kaldı mı? Peki hangimiz onu diyen sayesinde birden olgunlaşmadık:37:
Lafın özü bu adamdan bi'cacık olmaz.

Ama yok sen bunları okurken içinden "aman onlar X'i tanımıyolar ki önyargılılar hem her insan aynı mı olur ben 3 aydır bi'yanlış hareketini görmedim" diyeceksen görüşmeye başlamadan ağlamak için bi'omuz ayarla derim.

Bana da ben 20 yaşındayken beş yaş büyük adam daha 1 ay bile olmamışken "işte ben bazı değerlere çok önem veririm, mesela arkadaşlarım bana kız ayarlamışlardı malum şey için ama ben yolda geri döndüm bana çok ters" demişti. Bazı adamlara adam derken utanıyo insan:68:

Iliskilerimizi evliliklerimizi nefsaniyet uzerine kurdugumuzda ne denli hayal kirikliklarina ugruyoruz görüyoruz okuyoruz burdan..
Yasin daha kucuk ve isi gucu karizmasi seni etkilemis belli ki.
Ama tum hayatinin merkezine oturtman gerektigini dusundugum bir sey var ki o da Allah rizasi.
iliskini de evliligini de Allah rizasi temelli kurmaya calisirsan saglam olabilir ancak.
Sadece nefsi dusunursen hezeyana ugrarsin.
Cunku nefs nankordur. Hep daha fazlasini daha guzelini hep dahasini ister. Bikmaz doymaz yorulmaz.
Kapali oldugunu soylemissin.
Gunumuzde ne yazik ki her aciga baska gozle her kapaliya namuslu gozuyle bakildigi onyargisi hakim olsa da ben yasantinij kapali biri olarak olmasi gerektigi gibi oldugunu varsayip yazıyorum. Evliligi henuz yasin itibariyle dusunmesen de ki bence ikili iliskilerde ciddiyet cok onemlidir dusunmelisin bu insan yasantima uygun mu bundan ilerde bana es cocuklarima baba olur mu... benim hem dunyami hem ahiretimi kazanmamda bana yardimci olabilecek mi yoksa Allahin razi oldugu birer kul olamayacak miyiz.evlendikten sonra Birbirimize her dokundugumuzda gunahlarimiz parmak aralarimizdan dokulecek mi yoksa nefsani temelli bir evlilik yasadigimiz icin her seyin içi bos ve anlamca eksik mi olacak.

Sen degerlisin unutma. Hem insan ve birey olarak hem bir mumine olarak.
Dilerim Allahin rizasini kazanmada yardimci olacak insanlarla Allah rizasi icin muhammedi muhabbetlerle biraraya gelirsin...

Okadar guzel yazmissinizki cevap yazmak istedim.bu guzel tavsiyeleriniz burdaki daha yeni olgunlasan kizlarimizin kulagina kupe olur umarim.yazi sahibine gelince yasantiniza uygun ve yasiniza uygun insanlarla arkadaslik ederseniz hata yapmazsiniz.bu iliskinin sonu size manevi cok zarar verir.buyuklerimizin bi sozu var davul bile dengi dengine derler vok dogru bir laf.gencliginiz kiymetini bilin.dogru arkadaslar secin kendinize.insallah yazinlari dinlersin canimda geri donusu olmayan hatalar yapmazsin.

Back
X