Canım hic sıkma tatlı canını . Bir tek sana olmuyor .Gecen bur arkadasima da aynisi olmustu. Cocuk helalik istedi. Kizda helallik isteyip.Konusmayi bitirdiler. Erkekler biraz korkak davranıyorlar. Kadinlar daha xesur adim atiyorlar. Bence sorun bu.Slm kizlar iki haftadir bir kisiyle konusuyodum tabi telde pazartesi gunu ilk bulusma gerceklesti her sey gayet guzeldi tam evlere ayrilacagimiz zaman carsamba gunu goryselim dedi bende cardamba gununj baytamin ilk gunu diye dusundugum icin o gun cikamam dedim heyecanliydimda ne dedigimide tam hatirlamiyorum sonra tabi eve geldim bir mesaj bekliyorum yok tabi mesaj neyse dayanamyip ben attim gayet soguk cvp verdi mesajlasmayi bile uzatmasi neyse ertesi sabah dayanamadum gorusmeden so ra nie ilgisiz olmasinin sebebibi sordum o da ben gorusmek istedim sen ostemedin o yuzden artik bende istemiyorum yazmis ben istemiyorum demedim hatta acikca gorusmek istiyorum dedim ve carsamba cikamamain sebebini acikladim sonra tanistigima memnun oldum hakkini helal et yazmis sonra bende sinirlendim faceden falan sildim numarasini sildim bu nasil bi sey ya once istiyorum diyip spnra sen istemdin bende istemiyorum demek gercekten gorusmek isteyen insan boupemi yapar kiz lar yardimci olun akil verin faceden medaj atmamaml icin kendimi zor tutuyorum atamamam gerekli biliyorum isteyen insan boyle yapmazdin
Kendim de sorun aramaya baslamistim bisey mi yaptim diye ama haklisiniz onlarda bir korkaklik var bilmiyorum ne oldu ama bisey engel oldu onemli olan kendimi tutabilmem basit bisey gibi duruyo ama iste insanin basina gelince bi garip oluyo
Kac gun sonra döndü ya sadece insan sinir oluyo dusunuo iyi olmus ona beter olsun os isten gectikten sonraSalla, ömür geçmez bununla. Naz yapması gereken sensin, randevu kopartması gereken o çok istiyorsa seni bulacaktır. yeme kendini...
benzeri başıma geldi, özür mözür hak getire sonra ben evlenince kudurmuş abukl subuk faceden bildirimler şurada işe girmeler burada şirkete ortak olmalar....e be gerizekalı gül mü göndereydim sana. şimdi bakıyorum iyi ki olmamış diyorum...
Hayir bana dedigi su ben istedim sen istemedin o yuzden artik bende istemiyorum demesu yani kafasinda kurmasi evet keske hic sormasaydim aramazsa aramasin diyip gecmek gerekuyo boype durumlarda dogrusu ama iste o an bilemiyosun acele davraniyosunçok beğense böyle yapmazdı .
bide keşke bekleseydin ilk adımı o atsaydı
yani buluşmadan sonra hesap sorar gibi aramasaydın sonuçta aranızda birşey geçmemiş . bence itici bir davranışta bulunmuşsun . zaten çok etkilenmemiş bide sen böyle yapınca adamı itmişsin .
sessiz kalsaydın bir kaç gün içinde arardı bence birdaha görüşmek isterdi .
soğuk kanlı olup kendini geri çekmeliydin . çocuk gibi faceden silmen falan da hoş değil .Hayir bana dedigi su ben istedim sen istemedin o yuzden artik bende istemiyorum demesu yani kafasinda kurmasi evet keske hic sormasaydim aramazsa aramasin diyip gecmek gerekuyo boype durumlarda dogrusu ama iste o an bilemiyosun acele davraniyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?