Ilk bulusmadan sonra aramayan erkek

Simge06

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
315
130
23
38
Slm kizlar iki haftadir bir kisiyle konusuyodum tabi telde pazartesi gunu ilk bulusma gerceklesti her sey gayet guzeldi tam evlere ayrilacagimiz zaman carsamba gunu goryselim dedi bende cardamba gununj baytamin ilk gunu diye dusundugum icin o gun cikamam dedim heyecanliydimda ne dedigimide tam hatirlamiyorum sonra tabi eve geldim bir mesaj bekliyorum yok tabi mesaj neyse dayanamyip ben attim gayet soguk cvp verdi mesajlasmayi bile uzatmasi neyse ertesi sabah dayanamadum gorusmeden so ra nie ilgisiz olmasinin sebebibi sordum o da ben gorusmek istedim sen ostemedin o yuzden artik bende istemiyorum yazmis ben istemiyorum demedim hatta acikca gorusmek istiyorum dedim ve carsamba cikamamain sebebini acikladim sonra tanistigima memnun oldum hakkini helal et yazmis sonra bende sinirlendim faceden falan sildim numarasini sildim bu nasil bi sey ya once istiyorum diyip spnra sen istemdin bende istemiyorum demek gercekten gorusmek isteyen insan boupemi yapar kiz lar yardimci olun akil verin faceden medaj atmamaml icin kendimi zor tutuyorum atamamam gerekli biliyorum isteyen insan boyle yapmazdin

Hiç niyeti yokmuş. Kafana takmaya değmez. Sen elinden geleni yapmışsın bence. Nasipse geri döner. Daha fazla adım atarsan kendini bir şey şanar.

Canım hic sıkma tatlı canını . Bir tek sana olmuyor .Gecen bur arkadasima da aynisi olmustu. Cocuk helalik istedi. Kizda helallik isteyip.Konusmayi bitirdiler. Erkekler biraz korkak davranıyorlar. Kadinlar daha xesur adim atiyorlar. Bence sorun bu.

Kendim de sorun aramaya baslamistim bisey mi yaptim diye ama haklisiniz onlarda bir korkaklik var bilmiyorum ne oldu ama bisey engel oldu onemli olan kendimi tutabilmem basit bisey gibi duruyo ama iste insanin basina gelince bi garip oluyo

Kendim de sorun aramaya baslamistim bisey mi yaptim diye ama haklisiniz onlarda bir korkaklik var bilmiyorum ne oldu ama bisey engel oldu onemli olan kendimi tutabilmem basit bisey gibi duruyo ama iste insanin basina gelince bi garip oluyo

Benim de başıma kaç kez geldi bu yani ilk görüşmeden sonra aramama olayı. Insanin gururu fena halde inciniyor, egosu sarsılıyor ama anliyorsun ki onlar senin kismetin değilmiş. Bi de ben hep dua ederim Rabbim hayirli degilsek birbirimiz için baslamadan bitsin diye. Ya dualarim kabul oluyor ya da bende bir sorun var

S Simge06 peki nasıl tanıştınız ilk? Iki hafta konustuk diyorsun tanıdık vasıtasıyla falan mi tanismistiniz yoksa netten mi?

Salla, ömür geçmez bununla. Naz yapması gereken sensin, randevu kopartması gereken o çok istiyorsa seni bulacaktır. yeme kendini...

benzeri başıma geldi, özür mözür hak getire sonra ben evlenince kudurmuş abukl subuk faceden bildirimler şurada işe girmeler burada şirkete ortak olmalar.... e be gerizekalı gül mü göndereydim sana. şimdi bakıyorum iyi ki olmamış diyorum...

Son düzenleme:
Bende hep dua ederim bir iliskiye baslicaksam hayirlisiysa olsun die cunku onceden cok uzulmustum ayni seylwri yasamak istemwdim hani ne bilim kendimde sorum aradım insan boyle durumda diyoya acaba kendim mi bisey dedim evet ben gorusmeyelim dedim ama carsambayi baytamim ilk gunu sandihim icin oyle dedim bilmiyorum Allah tarafindan herhalde boyle olmasi gerekiyomus tabikide istwyen insan duzeltirdi faceden falan sildim ama hala silmesemiydim cocuk gibimi davrandim diyorum ama oyle davranan adama be yapiliediki baska...

Kac gun sonra döndü ya sadece insan sinir oluyo dusunuo iyi olmus ona beter olsun os isten gectikten sonra

çok beğense böyle yapmazdı .
bide keşke bekleseydin ilk adımı o atsaydı
yani buluşmadan sonra hesap sorar gibi aramasaydın sonuçta aranızda birşey geçmemiş . bence itici bir davranışta bulunmuşsun . zaten çok etkilenmemiş bide sen böyle yapınca adamı itmişsin .
sessiz kalsaydın bir kaç gün içinde arardı bence birdaha görüşmek isterdi .

Hayir bana dedigi su ben istedim sen istemedin o yuzden artik bende istemiyorum demesu yani kafasinda kurmasi evet keske hic sormasaydim aramazsa aramasin diyip gecmek gerekuyo boype durumlarda dogrusu ama iste o an bilemiyosun acele davraniyosun

Hayir bana dedigi su ben istedim sen istemedin o yuzden artik bende istemiyorum demesu yani kafasinda kurmasi evet keske hic sormasaydim aramazsa aramasin diyip gecmek gerekuyo boype durumlarda dogrusu ama iste o an bilemiyosun acele davraniyosun
soğuk kanlı olup kendini geri çekmeliydin . çocuk gibi faceden silmen falan da hoş değil .
o dediği şey bahane . yani bahane etmiş senin o dediğini yada niyeti başkaydı nerde tanıştın bu adamla ?daha önceden görmüşliğün var mı yoksa ilk defa mı gördünüz birbirinizi ?
neyse artık yapıcak birşeyin yok . sakın birdaha bir şey yapma . adamın arayacağı varsada aramaz . sakin kalmalıydın . neden hesap soruyorsun ki adam aramak zorunda değil seni . çok itici yaptığın . hani aranızda birşey geçmemiş bir kere görüşmüşsünüz tamam yani . onun aramasını beklemeliydin yada hadi aradın diyelim havadan sudan konuşup bakmalıydın eğer soğuksa birdaha yazmamalıydın . doğrusu budur ilişkilerde . senin gibi yapılırsa adam kaçar sorunlu bu kız daha ilk günden bunaltıyor ilerde kim bilir neler yapar diye düşünür.

benimde başıma geldi yanlış anlama .
o yüzden deneyimliyim .
şimdi bu erkek milletinin üstüne gitmeye gelmiyor hiç helede ilk görüşmede çok itici oluyor .
birinle buluştum .çok güzel geçti geçen sene . adam harika davrandı bana iltifatlar vs . yarın ne yapıyorsun yarında görüşelim falan dedi olur dedim vedalaştık . eve uça uça geldim msj bekliyorum yok bir gün geçti yok iki gün yok üç gün yok kafayı yicem . evde ağlıyorum yani sürekli gözüm telde .
en sonunda dayanamadım msj attım . soğuk msjlarla cevap verdi iki kelime . bende senin gibi adama giydirdim bir sürü şey söyledim . orda koptu olay . aylar sonra bana yazdı whatsapptan . yine umutlandım bide gururum okşandı dönen o oldu sonuçta . adamın niyeti başkasymış . bende kızıp geri çevirince aman yaa bende seni çok beğenmemiştim zaten dedi . adam manyak çıktı hemde sapık . güya okumuş etmiş doktora yüksek lisans herşeyi tamamdı ama karekter sıfır .

Haklisin ama düşünsene bana oyle diyo nie facede ekli kalsinki hala umutlaniyor dicekti belkide o sinirle sildim valla numarasinida sildim silmesem Allah bilir mesajda atardim hakilisin dengesiz bunlar ki baya guzel gecmisti yani illa olsun diye degil etkilenmeyebilir tabikide ama boyle top atmasi kotu oldu seninle benim yasadigim ayni gibi biseymis sonradan donup cvp aldiklarinda kendini bisey saniyolar yok artik mesaj atmam yani insallah atmam cunku atarsam uyice iyice gozden dusucegimi biliyorum neden dengesizler denk gelirki hep bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…