sana msj atar bir kaç ay sonra . o zaman alırsın intikamını .Haklisin ama düşünsene bana oyle diyo nie facede ekli kalsinki hala umutlaniyor dicekti belkide o sinirle sildim valla numarasinida sildim silmesem Allah bilir mesajda atardim hakilisin dengesiz bunlar ki baya guzel gecmisti yani illa olsun diye degil etkilenmeyebilir tabikide ama boyle top atmasi kotu oldu seninle benim yasadigim ayni gibi biseymis sonradan donup cvp aldiklarinda kendini bisey saniyolar yok artik mesaj atmam yani insallah atmam cunku atarsam uyice iyice gozden dusucegimi biliyorum neden dengesizler denk gelirki hep bilmiyorum
Amin insallahBence faceden de rehberden de silmen cok yerinde olmuş. Artik bir baginiz kalmamış ki neden dursun senin rehberinde ve facende. Beb olsam aynisini yapardım. Kisa ve net o senin kismetin değilmiş böyle düşün ve yoluna bak. Rabbim olmayacak insanlarla karsilastirmasin inşallah bir daha
Insallah pismanlik duyar benimde umrumda olmaz.sana msj atar bir kaç ay sonra . o zaman alırsın intikamını .
yoo facede kalsa beni sallamıyor derdi . ama olsun salla ya o kim kendini bir halt sanmış . silinince bozulmştur .
ay benim umrumda bile değil artık o adam .I
Insallah pismanlik duyar benimde umrumda olmaz.
Insallah duzwlir senin aşık oldugun ☺☺☺Allahim sorunsuz erkek yok mu ya ya da var da bizleremi denk gelmiyo anlamiyorum ki[/QUOTE]Insall="sevgican86, post: 42749239, member: 677224"]ay benim umrumda bile değil artık o adam .
başka birine aşık oldum gerçi oda iyi gitmiyor ama(
Kac gun sonra döndü ya sadece insan sinir oluyo dusunuo iyi olmus ona beter olsun os isten gectikten sonra
düönmedi kudurup kudurp kaldı orada kendi bilir...Kac gun sonra döndü ya sadece insan sinir oluyo dusunuo iyi olmus ona beter olsun os isten gectikten sonra
yaa zaten bayramın bırıncı gunu tamam göruselım deseydın kendı gelebılecek mıydı bı de öyle dusun zaten reddetmen ıcın o gunu soylemıs boylece kurtulmus aklıncaIyiki varsınız kizlar yoksa ben salak gibi mesaj atardim ama kararliyim atmam artik kendi sen istemedin artik bende istwmiyorum xocukca yaklasim yaptiya bende oyle yapiyorum ama gercekten kaderde olsa olurdu belki yanlis anlama oldu bilmiyorum ama boyle olmasi hayirlidir bwlki
Carsamba arife gunuymus ben bayram saniyodum gunlwri karistirmsiim haaa olsun yani gelemicekte olabilirim bi anda insanin kararimi degisirmis ben anlamadim isteseydi beklerdi ya da sonra gorusuruz derdi ne bilim surdururdu haklisiniz istememisyaa zaten bayramın bırıncı gunu tamam göruselım deseydın kendı gelebılecek mıydı bı de öyle dusun zaten reddetmen ıcın o gunu soylemıs boylece kurtulmus aklınca
kesınlıkle ısteseydı beklerdıCarsamba
Carsamba arife gunuymus ben bayram saniyodum gunlwri karistirmsiim haaa olsun yani gelemicekte olabilirim bi anda insanin kararimi degisirmis ben anlamadim isteseydi beklerdi ya da sonra gorusuruz derdi ne bilim surdururdu haklisiniz istememis
tatlım benimde basıma geldi.hoslanmamıstımda zaten. ama bizimkiler aramiş sesyok dit-ye.tabi ben kıyameti kopardım.o kadar yaniOturup agladigimdan degilde insan takiliyo boyle durumlar yasadigi icin her sey gayet guzeldi acaba gelemem dedigim icin mi gurur yapti diyorum ama insan istese beklemez mi ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?