Ilk bulusmadan sonra aramayan erkek

Bence faceden de rehberden de silmen cok yerinde olmuş. Artik bir baginiz kalmamış ki neden dursun senin rehberinde ve facende. Beb olsam aynisini yapardım. Kisa ve net o senin kismetin değilmiş böyle düşün ve yoluna bak. Rabbim olmayacak insanlarla karsilastirmasin inşallah bir daha

sana msj atar bir kaç ay sonra . o zaman alırsın intikamını .
yoo facede kalsa beni sallamıyor derdi . ama olsun salla ya o kim kendini bir halt sanmış . silinince bozulmştur .

Amin insallah

Insall="sevgican86, post: 42749239, member: 677224"]ay benim umrumda bile değil artık o adam .
başka birine aşık oldum gerçi oda iyi gitmiyor ama ([/QUOTE]
Insallah duzwlir senin aşık oldugun ☺☺☺Allahim sorunsuz erkek yok mu ya ya da var da bizleremi denk gelmiyo anlamiyorum ki

Insall="sevgican86, post: 42749239, member: 677224"]ay benim umrumda bile değil artık o adam .
başka birine aşık oldum gerçi oda iyi gitmiyor ama (
Insallah duzwlir senin aşık oldugun ☺☺☺Allahim sorunsuz erkek yok mu ya ya da var da bizleremi denk gelmiyo anlamiyorum ki[/QUOTE]
bilmem vardır ama belkide biz sorunluları çekiyoruz .
bir türlü mutlu olamadım .
o aramayan adam işte aramıştı 6 ay sonra falan düşün . niyeti kötüymüş meğersem sallamıştım . şimdi umrumda bile değil çünkü artık başkasını seviyorum .ama dediğim gibi oda sorunlu bir ilişki . düşün düşün kafayı yedim ya . valla hasta olucam artık .

Insan cildircak gibi oluyo haklisin 6 ay sonramu akli basima gelmis birde uzak olsun oyle kotu niyetli insanlar sen mesaj atmismiydin ona nasil tuttun kendini

denemiş bakmış kafasına yatmamış birşeyler bırakmış muhtemelen... yollu falan görememiştir seni afedersin.. böyle ailesine bağlı falan. insan ciddi olabileceği bir durumun peşinden gitmez mi hiç.... HİÇ TAKMA KAFANDAN DA SİL...

Oturup agladigimdan degilde insan takiliyo boyle durumlar yasadigi icin her sey gayet guzeldi acaba gelemem dedigim icin mi gurur yapti diyorum ama insan istese beklemez mi ne bilim

Bence bosverin gitsin. Belli ki etkilesim olmamis size karsi. Gururunuzu elden birakmayin, gorusmek isterse zaten size ulasir.

Iyiki varsınız kizlar yoksa ben salak gibi mesaj atardim ama kararliyim atmam artik kendi sen istemedin artik bende istwmiyorum xocukca yaklasim yaptiya bende oyle yapiyorum ama gercekten kaderde olsa olurdu belki yanlis anlama oldu bilmiyorum ama boyle olmasi hayirlidir bwlki

yaa zaten bayramın bırıncı gunu tamam göruselım deseydın kendı gelebılecek mıydı bı de öyle dusun zaten reddetmen ıcın o gunu soylemıs boylece kurtulmus aklınca

Carsamba
yaa zaten bayramın bırıncı gunu tamam göruselım deseydın kendı gelebılecek mıydı bı de öyle dusun zaten reddetmen ıcın o gunu soylemıs boylece kurtulmus aklınca
Carsamba arife gunuymus ben bayram saniyodum gunlwri karistirmsiim haaa olsun yani gelemicekte olabilirim bi anda insanin kararimi degisirmis ben anlamadim isteseydi beklerdi ya da sonra gorusuruz derdi ne bilim surdururdu haklisiniz istememis

kesınlıkle ısteseydı beklerdı

Oturup agladigimdan degilde insan takiliyo boyle durumlar yasadigi icin her sey gayet guzeldi acaba gelemem dedigim icin mi gurur yapti diyorum ama insan istese beklemez mi ne bilim
tatlım benimde basıma geldi.hoslanmamıstımda zaten. ama bizimkiler aramiş sesyok dit-ye.tabi ben kıyameti kopardım.o kadar yani
bide bahane uretmek cocuk oyuncagi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…