- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
Carsamba
Carsamba arife gunuymus ben bayram saniyodum gunlwri karistirmsiim haaa olsun yani gelemicekte olabilirim bi anda insanin kararimi degisirmis ben anlamadim isteseydi beklerdi ya da sonra gorusuruz derdi ne bilim surdururdu haklisiniz istememis
Evet umrumda degil ne yaosaydim kara kara oturup onumu dusunseydim surekli o zamnlar takmistim ama su an o kisi umrumda degil diyorum ne var bundaşaka mı bu ? bu kadar insan oturmuş yorum yazmış umurumda değil derken????????
şaka mı bu ? bu kadar insan oturmuş yorum yazmış umurumda değil derken????????
Evet umrumda degil ne yaosaydim kara kara oturup onumu dusunseydim surekli o zamnlar takmistim ama su an o kisi umrumda degil diyorum ne var bunda
Konu dün acilmadi onceden açıldı o zamnlar evet takiyodum dusunuyodum da simdi taksam dusunsem sizin icin sevincekmiydiniz anlamadim ben evet atlattim ilk defa gordugum bir adamdi yaptigina anlam veremedim ne yapmaya calisio die dusundum ama su an umrumda degil dusunmuyorum ne var bundaşimdi bak tatlım biz buraya yorum yazarken aman olacağı varsa da kızı gaza getirip bozdurmayalım, tatlı tatlı sakin sakin yorumlar yazalım diye kasıyoru. senin için 5 sayfa yorum yazılmış bu kadar uğraştan sonra tamam boşver deyip üstüne bir de eeee noolmuş yani dersen o olmaz... bence olmaz şaka bu di mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?