Ilk bulusmadan sonra aramayan erkek

Belki bir aranıp sorulabilinir ... belki benim tarafımdan bir hata avrdır diye düşünülebilirnir. şöyle bir kendin yoklanabilinir. belki ilik aramayı s,zden bekler bilemezsizniz ama ilgisizlikte ısrarlıysa, hiç de kafaya takılmaması gereken erkektir....

Bence onun amaci baskaymis. Sen daha ilk bulusma talebine o gun cikamam deyince, bakti ki istediklerini senden kolay alamayacak, bi bahaneyle uzaklasti. İyi ki olmanis kurtulmussun bence. Hic uzulme. Daha ilk seferde boyle yaptiysa, devam etseydin daha cok uzulurdun.

Hoşlanmamıştır, ama nasıl hayır diyeceğini bilememiş, bunu bahane etmiş çok takılmayın.Hayır demek zor oluyor görücü usulü bile olsa.
Benim de başıma geldi, sebep falan sorma gereği duymadım yani yeterince açık değil mi hoşlanmadı. Niye bu kadar takıldınız. Biz kadınlar da yapıyoruz bazen.

Kizlar su an pek umrumdada degil hatta hic degil bende zaten olaya mantiken yaklasmistim belki olur diye yani hoslanma yok ama su an iyuki istememis diyorum yoksa ben vazgecerdim eminim aonrada kendimi yerdim vicdan yapardim hayirlisi buymus kapattim ben o defteri

şaka mı bu ? bu kadar insan oturmuş yorum yazmış umurumda değil derken????????

Evet umrumda degil ne yaosaydim kara kara oturup onumu dusunseydim surekli o zamnlar takmistim ama su an o kisi umrumda degil diyorum ne var bunda

şimdi bak tatlım biz buraya yorum yazarken aman olacağı varsa da kızı gaza getirip bozdurmayalım, tatlı tatlı sakin sakin yorumlar yazalım diye kasıyoru. senin için 5 sayfa yorum yazılmış bu kadar uğraştan sonra tamam boşver deyip üstüne bir de eeee noolmuş yani dersen o olmaz... bence olmaz şaka bu di mi ??

Konu dün acilmadi onceden açıldı o zamnlar evet takiyodum dusunuyodum da simdi taksam dusunsem sizin icin sevincekmiydiniz anlamadim ben evet atlattim ilk defa gordugum bir adamdi yaptigina anlam veremedim ne yapmaya calisio die dusundum ama su an umrumda degil dusunmuyorum ne var bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…