• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşmadan sonra iletisime gecmedi

Atesbocegii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
450
218
33
25
Bir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?

Bir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
Adamı bırak az nefes alsın, daha birkaç saat olmuş.

Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı.
Bir saat içinde mesaj atmaması cidden sorun mu???
Ve bir saattir yazmadı diye üşenmedin konu mu açtın??
Şaşırdım okuyunca, buradan bakinca kendine dert arıyorsun gibi geldi .
Ne desin, 'gorusmeyeli nasilsin' mi?
Çok yazmak istiyorsan 'eve geldim' yaz , ya da 'vardin mi?'
Ne konuşacaksıniz ki

Bir saat içinde mesaj atmaması cidden sorun mu???
Ve bir saattir yazmadı diye üşenmedin konu mu açtın??
Şaşırdım okuyunca, buradan bakinca kendine dert arıyorsun gibi geldi .
Ne desin, 'gorusmeyeli nasilsin' mi?
Çok yazmak istiyorsan 'eve geldim' yaz , ya da 'vardin mi?'
Ne konuşacaksıniz ki
Konuşmak için değil de aslında erkeğin ilk bulusmadan sonra mesaj atması gerekir atmıyorsa sorun vardır derler ya ondan böyle düşündüm

Arkadaşlarım mesaj atmıyor unut sen bunu diyor ben de onlar öyle deyince sorun var diye düşündüm
Arkadaşların garip. Buluşmadan sonra dakika başı mesaj mı atsın? "Şu an eve geldim, sende geldin mi?" Desin ne desin. Takma kafana bu kadar.

1 saat için henüz erken , 1- 2 gün bekleyin.
eğer ki hoşlanmışsa hemen atlamak istememiş olabilir

1 saat icin henuz bise demek icin erken biraz daha bekle sen

Back
X