• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşmadan sonra iletisime gecmedi

Bekarken, ilk tanistigim kisiden hosnut olmadiysam bulustuktan sonra ne mesaj atar ne de arardim ben. Bu, kibarca olumsuz dusunuyorum demekti. Ayni dusuncede olabilir mi acaba?

Neyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağını
Sana kendi yasadigim seyi anlatimmi?
Arkadasimin anne ve babasi vasitasiyla bi kisiyle tanistirildik
Numarasini bana verdiler cuma aksami ben mesaj attim, iki uc msj... Cumartesi yine 3 5 mesaj, icim kipir kipir...
Pazar tirt... Pazartesi aksama dogru hala tirt. Namaz kildim. Allahim hayirsizsa zaten yazmasin kabulum ama olacagi varsa onumuzu ac ya rabbim dedim secdeye gittim... O an tlfnuma msj geldi. Bi baktim o...
Simdi esim kendisi :)
Ve cokda mutluyum cok sukur
Iyiki esim olmus

Yani aradan günler geçse neyse, ilk saatten kurmuşsun kafanda.
Bekle bakalım, belki de yeni bir yere davet edecek, konu açmaya çalışacak, bir bahane bulacak yazmaya. Neden kendini dolduruyorsun ki?
Seni dolduran arkadaşlarının hangisi ilişki profesoru de kendince yorumda bulunmuş 'kesin sorun var' diye?? Tanıdıkları iki üç erkekle genelleme yapıyorlar.
Benim iliskilerimde ilk günden 'eve geldin mi/ben de geldim/ ne güzel gündü di mi/, şimdi napiyorsun' tarzı mesajlarin döndüğü zamanlar da oldu. Ama ayrılalı bir saat olmuşken mesaj atsa bana biraz fazla hevesli gelir, ne yazicak yani bir saatte?
Ya ne bileyim işte arkadaşım seni beğenmiş olsa bu saate kadar çoktan mesaj atardi merak edip eve gittin mi diye yazmamış bile çok bir şey bekleme sen bundan gibi şeyler deyince ben de bir şeylerin ters gittiğini düşündüm. Halbuki buluştuğumuzda her şey iyiydi.

Sana kendi yasadigim seyi anlatimmi?
Arkadasimin anne ve babasi vasitasiyla bi kisiyle tanistirildik
Numarasini bana verdiler cuma aksami ben mesaj attim, iki uc msj... Cumartesi yine 3 5 mesaj, icim kipir kipir...
Pazar tirt... Pazartesi aksama dogru hala tirt. Namaz kildim. Allahim hayirsizsa zaten yazmasin kabulum ama olacagi varsa onumuzu ac ya rabbim dedim secdeye gittim... O an tlfnuma msj geldi. Bi baktim o...
Simdi esim kendisi :)
Ve cokda mutluyum cok sukur
Iyiki esim olmus
Siz tam ümidi kesmişken yazmis ne güzel sizin adınıza çok sevindim Allah daha da mutlu etsin :) inşallah benimki de hayırlısıyla bir seyler yazar 🤪

1 saatte neler düşünmüşsünüz. Size geri dönüş yaparsa isi cok zor. Umarim boyle bi hataya düşmez.

Evet biliyorum ama beğenen erkek yazardı çoktan konuşmak için bahane bulurdu diyor etrafımdakiler
Siz normalde arkadaşsınız değil mi

Baska yerde olabilir mi arkadaşlarıyla buluşmuş olabilir mi

Son görülmeyi göreydik eyiydi.

Ama herseyi çok çabuk harcamayın yavaş yavaş tadını çıkarın bu zamanların

Simdi iletişim çağı hemen cevap bekliyor hemen ulaşmak istiyor insan 🥰🥰🥰
Sonra tükeniyor hızlıca.

Bekleyin güzel haber aliriz inşallah sizden 😍

Bir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
eve geçeli 1 saat oldu ve çocuk hala aramadı mı?teee allahımm bu sitede her gün başka bir şeye şaşacağımm :işsiz:

Back
X