- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
Hayir görünmüyor@Limoncicegi1 wp son görülmesi görünüyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir görünmüyor@Limoncicegi1 wp son görülmesi görünüyor mu?
Arkadaşım 1 saat olmuş insan arar bu nasıl çocuk deyince ben de sorun olduğunu düşündüm![]()
Sana kendi yasadigim seyi anlatimmi?Neyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağını
Ya ne bileyim işte arkadaşım seni beğenmiş olsa bu saate kadar çoktan mesaj atardi merak edip eve gittin mi diye yazmamış bile çok bir şey bekleme sen bundan gibi şeyler deyince ben de bir şeylerin ters gittiğini düşündüm. Halbuki buluştuğumuzda her şey iyiydi.Yani aradan günler geçse neyse, ilk saatten kurmuşsun kafanda.
Bekle bakalım, belki de yeni bir yere davet edecek, konu açmaya çalışacak, bir bahane bulacak yazmaya. Neden kendini dolduruyorsun ki?
Seni dolduran arkadaşlarının hangisi ilişki profesoru de kendince yorumda bulunmuş 'kesin sorun var' diye?? Tanıdıkları iki üç erkekle genelleme yapıyorlar.
Benim iliskilerimde ilk günden 'eve geldin mi/ben de geldim/ ne güzel gündü di mi/, şimdi napiyorsun' tarzı mesajlarin döndüğü zamanlar da oldu. Ama ayrılalı bir saat olmuşken mesaj atsa bana biraz fazla hevesli gelir, ne yazicak yani bir saatte?
Evet evlilik icin erken. Hayirlisi olsun22 yaşindayiz evlilik için erken bence
Bir sır vereyim mi? Daha flörtsünüz şu an. Sevgili değilsiniz henüz.Arkadaşım 1 saat olmuş insan arar bu nasıl çocuk deyince ben de sorun olduğunu düşündüm![]()
Siz tam ümidi kesmişken yazmis ne güzel sizin adınıza çok sevindim Allah daha da mutlu etsin :) inşallah benimki de hayırlısıyla bir seyler yazarSana kendi yasadigim seyi anlatimmi?
Arkadasimin anne ve babasi vasitasiyla bi kisiyle tanistirildik
Numarasini bana verdiler cuma aksami ben mesaj attim, iki uc msj... Cumartesi yine 3 5 mesaj, icim kipir kipir...
Pazar tirt... Pazartesi aksama dogru hala tirt. Namaz kildim. Allahim hayirsizsa zaten yazmasin kabulum ama olacagi varsa onumuzu ac ya rabbim dedim secdeye gittim... O an tlfnuma msj geldi. Bi baktim o...
Simdi esim kendisi :)
Ve cokda mutluyum cok sukur
Iyiki esim olmus
Evet biliyorum ama beğenen erkek yazardı çoktan konuşmak için bahane bulurdu diyor etrafımdakilerBir sır vereyim mi? Daha flörtsünüz şu an. Sevgili değilsiniz henüz.
Arkadaşım biraz da böyle düşünmeye itti beni. Böyle şeylerden çok anlamam arkadaşım böyle şeyler söyleyince buradaki kişilerden fikir almak istedim1 saatte neler düşünmüşsünüz. Size geri dönüş yaparsa isi cok zor. Umarim boyle bi hataya düşmez.
anladım o zaman bugün hiç yazmazsa, yarın sen günaydın yazarak yokla bir bakalım zaten konuşma tarzından anlarsınYok mezun olduk karşılaşma ihtimalimiz yok
Siz normalde arkadaşsınız değil miEvet biliyorum ama beğenen erkek yazardı çoktan konuşmak için bahane bulurdu diyor etrafımdakiler
Olabilir de. Dünyanın sonu değil.Evet biliyorum ama beğenen erkek yazardı çoktan konuşmak için bahane bulurdu diyor etrafımdakiler
eve geçeli 1 saat oldu ve çocuk hala aramadı mı?teee allahımm bu sitede her gün başka bir şeye şaşacağımmBir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
kim demiş onu kural mıymış bizlerin niye haberi yok bundan?Ya ben etraftan duyduğum seyler yüzünden böyle düşünüyorum eve gidince erkek hemen yazar yazmıyorsa sorun vardır derler ya![]()
öyle düşünen üyelerde varmış ha ha ha.Ben de düşünmüyorum ama konu sahibi ve arkadaşları sanırım böyle bir kafa yaşıyor diye biraz da abartarak yazdim:)
Hemen evlenme teklifi edeceğini mi düşündünüzNeyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağını
Demekki beğenmemiş bu mantıklaNeyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağını
yaşlar küçükmüş evlilik için de:ayy canımm sensiz dakikalar geçmek bilmedi ayrıldığımızdan beri minübüsteki tüm müzikler bana seni hatırlatıyor falan demeliydi galibaHemen evlenme teklifi edeceğini mi düşündünüz