• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk buluşmadan sonra iletisime gecmedi

Ya ben etraftan duyduğum seyler yüzünden böyle düşünüyorum eve gidince erkek hemen yazar yazmıyorsa sorun vardır derler ya 🙄
Acikcasi benim tecrubelerimde.... İlla kendi yasadiklarimi da demiyorum üç kız kardeşim var arkadaşlarım var hepsinin yaşantısından tecrubelerime de dayanarak genelde arkadaslarinizin dediği gibidir
Erkegin ilgisi olduysa yazardı
Olmadıysa yazmazdi
Arada kaldıysa bikac saat sonra yazardı sonraki günlerde de arada kalmışlığıni mesaj sayısı eskiye oranla azaldiysa anlardik.
Haklı bir yorum

Cık beğenmemiş. Sag saljm eve vardın mı? Anahtarjn yanında idi değil mi? Yolda laf atan olmadı değil mi? Hava da soğuktu üşümedin inşallah dönerken güzelim, buluşma çok güzeldi tekrarlayalım, hatirladigimdan da güzelsin, hey yavrum be vs vs vs bir şey yapmalıydı 55 dakika içinde:KK43:
Ben oyle dusunmuyorum ya hersey oyle 2 dkda karar alip kestirecek kadar kolay olmamali

Bir hafta önce kadar burada bir konu açtım. Üniversitede aynı sınıfta olduğum biriyle yeni tanıştığımı konuştuğumuzu anlatmıştım. Bugün o kişiyle görüştük buluşma güzel geçti. Hoş bir çocuktu bana nazik ve güzel davrandı. Benimle vakit geçirmek istemeseydi bir yolunu bulur kaçar giderdi illaki ama öyle yapmadı. Sorun şu ki eve geleli 1 saati geçiyor ama ne aradı ne mesaj attı. Ben mesaj atmak istemiyorum ama acaba o da benden mi bekliyor yoksa konuşmak mı istemiyor diye düşünüyorum. Siz olsanız neler düşünürsünüz ne yapardınız?
Bekle şimdi o analiz yapıyordur 😁

Bende bi zamanlar biriyle buluştum kendi yapimdan vs bahsetmiştim surekli gezip tozamam diye eve geldim bir saat sonra biz arkadaş kalalım diye mesaj geldi cevap bile vermedim.

Hiic daha sonra iletişim hicbir şekil de olmadı 😁😁😁

Erkekler bizler gibi değil

Siz sakin yazmayın bekleyin ....

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🥰
Insallah iyi biridir istediğiniz karşılığı alırsınız 🥰

Bekle şimdi o analiz yapıyordur 😁

Bende bi zamanlar biriyle buluştum kendi yapimdan vs bahsetmiştim surekli gezip tozamam diye eve geldim bir saat sonra biz arkadaş kalalım diye mesaj geldi cevap bile vermedim.

Hiic daha sonra iletişim hicbir şekil de olmadı 😁😁😁

Erkekler bizler gibi değil

Siz sakin yazmayın bekleyin ....

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🥰
Insallah iyi biridir istediğiniz karşılığı alırsınız 🥰
Neyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağını

Neyin analizi ki bu begendiyse bir bahaneyle yazar insan. Buluştuğumuzda hiç böyle düşünmemiştim sonrasında böyle olacağını
Yok yok anlatmaya çalıştığım şu.

Mesela siz çok düzgün iyi birisinizdir oda ne beklentisi vardi sizden nasıl enerji aldi onu düşünüyordur diyorum 😊

Sakin ol dostum arkadaşlarının dolduruşuna gelme bekle biraz. Hergün günaydın/iyi geceler yazıyorsanız ve bugün yarın yazmazsa o zaman olumsuz demektir.
Gün içinde sürekli olmasa da konuşuyoruz iletişim halinde oluruz. Birden böyle bir şeyle karşılaşınca şaşırdım. Peki sizce benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için yazsam saçma mi olur

Peki o da benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için ben mesaj atsam saçma mi olur
Bence bugünlük bekle

Yarin da çalışıyor musun veya gün için de normal mesajlaşıyor muydunuz bir bakarsın

Ya bu saatte bana nasılsın derdi demedi vs gibi

Ona gore hafif nazlı hafif sitemkar bir mesaj atarsınız 😍😍😍

Konuşmak için değil de aslında erkeğin ilk bulusmadan sonra mesaj atması gerekir atmıyorsa sorun vardır derler ya ondan böyle düşündüm
Çok saçma düşünüyorsun bence:) muhtemelen aşk defterinin ilk sayfalarinda olduğun için sana bu doğru geliyor.
Orta sayfalardan sesleniyorum, kimsenin seni gaza getirip beklentiye sokmasına izin verme

eşimle tanıştığım akşam eve gittiğimde mesaj atmıştı, ne kadar zaman geçmişti hatırlamıyorum. Sizi tanıdığım için çok memnun oldum, çok güzel bir akşamdı ve çok hoş bir sohbetti falan gibi cümleler. Ama siz ilk defa oturup sohbet etmiş değilseniz yapmayabilir bilemem. Ha en önemlisi sen mesaj atma, bekle

Gün içinde sürekli olmasa da konuşuyoruz iletişim halinde oluruz. Birden böyle bir şeyle karşılaşınca şaşırdım. Peki sizce benden bekliyor olabilir mi nabzını ölçmek için yazsam saçma mi olur
Eğer aynı sınıfta olmasaydınız içinden geliyorsa yaz derdim ama zaten okulda bir şekilde yine karşılaşacaksınız bence yazma bekle

Yani ilk bulusmadan sonra mesaj atıp atmamasını bu kadar önemseme mi diyorsunuz?
Yani aradan günler geçse neyse, ilk saatten kurmuşsun kafanda.
Bekle bakalım, belki de yeni bir yere davet edecek, konu açmaya çalışacak, bir bahane bulacak yazmaya. Neden kendini dolduruyorsun ki?
Seni dolduran arkadaşlarının hangisi ilişki profesoru de kendince yorumda bulunmuş 'kesin sorun var' diye?? Tanıdıkları iki üç erkekle genelleme yapıyorlar.
Benim iliskilerimde ilk günden 'eve geldin mi/ben de geldim/ ne güzel gündü di mi/, şimdi napiyorsun' tarzı mesajlarin döndüğü zamanlar da oldu. Ama ayrılalı bir saat olmuşken mesaj atsa bana biraz fazla hevesli gelir, ne yazicak yani bir saatte?

Back
X