ilk bulusmadan sonra yptıklarım

Şimdi de yazmadığım şeyleri yazmışım gibi göstermek mi başladı?

"Yaka silktirmek" dedim ben, okuduğunuzu anlamayı öğrenmenizi tavsiye ederim.

Yaka silktirmek deyimdir küfür değil hakaret değil.

1 atasözü / deyim bulundu.
§ (birinden) yaka silkmek
bıkmak, usanmak.
Deyim

http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_atasozleri&arama=kelime&guid=TDK.GTS.56f101d7262be1.34876344

Her neyse, ikili tartışmaya girilecek biri değilsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Canım senin aslında tek bir sorunun var insanların lafıyla gaza gelmen. Herkesten fikşr alıyorsun sonra kendi yargılarından geçirmeden uyguluyorsun. Kendi fikrin yok. İlişki işlerinde fazla tecrübende yok gibi geldi. Çocukça tavırlar bunlar. Bir de bu hayattki en ama en kötü yalan "kuzenim yazmış" :) birde bu numaramı sil kısmı çok saçma. Engellersin olur biter niye sildiriyorsun alt tarafı bir kaç tane sayı bunların sana ait olmasıo sayıları inanılmaz değerli kılmıyorki senin gibi birinde numaram durmasın diyebiliyorsun. Yani arka arkaya hatalar gaza gelmeler bence sil engelle uzaklaş. Başka bir ilişkide de sakin sakin mümkünse insanların lafına göre hareket etmeden ilerle.

Yasınız kac bilmiyorum ama çok toysunuz karsinizdaki de bunu anlamis fazla tepki vermemis. Artik konuyu kapatin.

hiç tecrübem yok canım arka arkaya hatalar yaptımı düzeltmek adına sil beni yada kuzenim yazmıslar agzından tek kelime cıksın diyeydi cünkü hiçbirşey yazmadı mesaj attım bi insan bi cevap verirdi en azından mesaj atma deseydi bile yeterliydi atmazdım silerdim ama sırf cevap versin diye yaptım işte neyse hersey bu noktaya geldi ama sonrasında hiç sevmediğim olaylar cıktı erotik sayfalar filan zaten soğumama yetti kendisinin numarasınıda sildim numaramı sil derkende sadce konusun bişiler dsin istedim zorladım o yüzden

Lafım konu sahibesine değil sosyal medya bütün hayatımızı her yönüyle avcuna almış durumda. Anlatışınızdan çok birşey anlamadım aslında, anladığım kadarıyla tanımadığınız halde çok üstüne gitmişsiniz, ne bileyim kaçan kovalanır sözüne baya bi inanıyorum.

bende inanıyorum ama bi cevap almak istedim işte nesyse

biraz olgunlaş , bu kadar sabırsız olma, biri senin peşinde koşmuyorsa defalarca kere yazma, ciciş takip eden sapıklardan da uzak dur arkadaşım.

defalarca kere hoşlandığımdan yazdım zaten herkesin pesinden defalarca mesaj atmadım zaten uzak dururum bu yönlerini gördükten sonra

Tamam bunu ogrendigin icin ondan sogudunmu? Ve cok israrla mesaj atmissin sacma sacma mesajlar atmisin. Adamin size cavap yazmamasi sizi onemsemedigini gosteriyo ilgilenmemis resmen. Siz neden bu kadar ustune gittiniz anlamadim.cok kisa bi zamanda bu kadar etkilenemez bi insan, sirf ortak noktaniz cok var diye. Bence adam size sizin ona ilgi duydugunuz gibi duymuyor ilgisiz davranmasi bunu gosteriyor. Okadar mesaja bi cevap bile yazmayan adamdan ne bekliyorsun anlamadim.

bunları yaptığı halde herseyimi begendiği için bekliyordum ama dün akşam o sayfaları takip ettiğini görünce artık bişey beklemiorum zaten

İlk görüşte tanıdıgınız birine Hele swarm denılen herkese mesaj atan o gafil bir tipin peşinde koşup birde egosunu tavan yapmanız akıl alır gibi değil.. Zaten hal ve hareketleriniz ergence bile değil.. İyiki karşınızdaki insandan zarar görmediniz.Güzin ablanın klasikleşmiş repliği ile ''Annen seni kadir gecesinde doğurmuş'' demek istiyorum.

ya cok konuştuk tam benim gibiydi olabilirdi zaten kadir gecesinde doğdum

kaç yaşındasın madlen? yazdıysan da görmedim ama cok merak ettim.

kaç yaşındasın madlen? yazdıysan da görmedim ama cok merak ettim.

yazmısıtım 23 ama ilk görüştüğüm biriydi sende bu yasta bu cocukça diyeceksen yazma lütfen sadece akıl istedim moralim bozuk kimse yaşamak istemez heralde

yazmısıtım 23 ama ilk görüştüğüm biriydi sende bu yasta bu cocukça diyeceksen yazma lütfen sadece akıl istedim moralim bozuk kimse yaşamak istemez heralde

İlk adımı erkekten beklemelisin, bu sana ders olur, bence cok da kafana takma. :) Öpüldün.

valla
İlk adımı erkekten beklemelisin, bu sana ders olur, bence cok da kafana takma. :) Öpüldün.
valla yazılanları dün bi okusaydın ölüm gibiydi gerci yavaş yavaş unutucam işte takmamaya calısıyorum ama aklıma geldikçe kötü oluyorum işte zamanla gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…