ilk bulusmadan sonra yptıklarım

Gaza getirmek gibi olmasın ama ben bunaltıp tamam diyene kadar özür mesajları atardım eğer o hakliysa.
Hayat kısa herkesin karşısına doğru insan çıkmıyor. Eğer doğru kişi olduğunu hissediyorssanız dilediğiniz kadar rezil olabilirsiniz.
Keşke demezsiniz en azından. Ben elimden geleni yaptım dersiniz.

şimdi belki kızanlar olacak ama o kadar yazdığım şeye cevap vermemesi zorlamamla hakkını helal etli mesaj atması ve neden aramadın merak ediyoruma bi cevap bile atmaması mesela etkilenmedim bu davranısın hosuma gitmedi vs dememesi zoruma gitti açıkçası ne kadar yoğun olsa bile insan bişeyler yazabilirdi sonradan özür dilemeli mesaj atmayı düşündüm en sonda ama yine tek kelime yazmıycak üzülücem gerek yok ama sonradan mesaj atarsa belki 1 ay yada daha fazla belki diyorum dikkat tekrar konusup kendimi ifade edip en basta cevap vermemesi 3 gün aramaması sormaması nedenini ögrenmek isterim sonra bunca olndan sonra eger gercekten samimiyse onu tanımak isterim degilse yoluma giderim bu süre zarfnda ne ararım ne silerim numarasını simdi bana diyeceksiniz numaranı silmedi ümitlenme öylesinedir ümitlenmiyorum ama o silmeyene kadar bende silmem mesajda atmam artık

Aynen aynı düşünüyoruz belki benim daha abartı ama bir kere geliyoruz dünyaya pisman olmak istemem her zaman bunu söylerim içimde kalmasın derim ondan bunları yaptım vallahi en iyi anlayan siz oldunuz beni ama o konustugum süre zarfında dogru kişiydi tabi tam tanımadan emin olamam oyüzden emin degilim doğru kişimi dün o yüzden ı kadar mesaj attım bi hakkımı ediyorum desin diye sizin gibi ki suan bile elimden geleni yaptım diye düsünüyorum sordum benim açımdan olumluydı ama seni bilmiyorum birde neden 3 gün aramadın dedim ama hiç cevap yok daha fazla üstelesemde cevap vermz heralde suan keske bişeyler olsaydı tanısaydık daha iyi diyorum keske için ama mesaj atmadım keske hoslandıgımı belli etseydim demiyorum yazdım cevap bile vermedi keske demiyorum bu yüzden cünkü düngece de aradım kendimi iafede etmek özür dilemek için açmadı emin olsam doğru kişi yine zorlarım ama bunlardan sonra emin degilim kısmetse varsa yine konusuruz zaten hayırlısı

adamda hz. ali sabrı varmış

Ne duymayı bekliyorsun defol başımdan demesi ni mi ,bir cafe de oturup sohbet ettik diye nikahlandikmi demesini mi? Daha fazla kurcalama uzelecegin şeyler duymak istemiyorsan

Ben sunu anlamiyorum kuzenlerin hayatinin her evresinde yanindsmi olacak hep onlara danisacakmisin herseyi kuzenlerin belliki insanlarin ic guzelliginden cok dis gorunusune deger veriyor o bulusmadada yanindaymis zaten karsi tarafada konusmalariyla hareketleriyle onu begenmedigini kucuk gordugunu hissetirmisse baslamadan bitirmis demekki karsi taraf insanlarin soylediklerinden yorumlarindan cok senin ne hissettigin ne dusundugun onemli hep insanlar bu hataya dusuyor ayni sey burasi icinde gecerli burada biseyleri danisiyorsun ama kimse psikolog degil bazilari yorum yapacak durumda bile degil cunku herkezin yasadigi bazi aci tecrubeler var sen kendi kalbinin sesini dinle iyi ysda dogruyu kendin bulacaksin bszi seyler olacagi varsa olur zaten benim anladigim seni aramamasini mesaj atmamasini yedirememissin kuzeninin senin yanina yakistiramadigindan hemen karsi tarafa sen kimsin kendini ne zannediyorsun diyerek bitirmissin herseyi zaten mesaj atsa arasa bile bukez kuzenlerinin kotu yorumlsrindan etkilenerek bu ilişkiyi bitirirdin sen en ufak tartismadada karsi tarafa yine ayni kelimeleri kullanirdin simdi gurur yapiyorsun bence birsey hissettgin yok kuzenini dinlemeye veya baskalarinin yorumlarini dinlemeye devam edersen daha cok kaybedersin iyi insanlari.

Ben olsam hiçbirşey yazmazdım. .
Tecrübe oldu sana bak ;

"Kaçan kovalanır " unutma ..

Evet haklısın ama ben tek cocugum kuzenimde dogal olarak en yakın gördüğümdü o yüzden belkide bişey hissetmiyorumdur bu bir haftadır kafam cok karısık suandada hiç bişi düşünemiyorum

Bilmiyorum neden hoslanmadı söyleseydi bari o yönümü düzeltirdim ne oldu anlamadımki

Cocugu allah korumus
Ne kadar da efendiymis de tek bir cevap bile atmamis helal olsun

Eğer 18 yaş altindaysaniz olabilir böylesşeyler ders almissindir.ama ustuyse yasiniz. 1 çocuk sizi beğenmemiş 2 hayatında biri var oyuzdrn cevaplanmamış olabilir.
3 çok fazla yapismis ve çocukça davranmissiniz. Son olarak kuzenlerinin bi tedaviye ihtiyacı var

Sonuncuya güldüm evet cocukcaydı hoslandım o 26 yasında ilk konustugumda kalbime aklıma düştü ya evlimi nişanlımı ciddi ilişkisi varmı süphem vardı kimenin mutlulugunu bozmak istemem ama telefonda kayıtlıylm karısı olsa bu kim demezmi cevap vermemesi benide süphelendirdi işte yok demisti ama oda evet begenmedi belki ama açık yüreklilikle deseydi keske cünkü bende o kadar yazmadım keserdim yAzmayı bilemedim işte

Ben seyi merak ettim telefon rehberinde olup olmadiginizi nasil anliyorsujuz?

Ben seyi merak ettim telefon rehberinde olup olmadiginizi nasil anliyorsujuz?
Profil foton ve durumun kişilerime tek görsün yaparsanız kişi listenizde olmayan görmez ben 2 gün göremedim 2.gün akşam beni tel rehberine eklediğinden foto durum gözüktü hala duruyo whatsaptan oluyo tabi bı

Durum gorunup fotograf gorunmuyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…