ilk bulusmadan sonra yptıklarım

Herkese açık olabilir vatsap resmi durumu. Aman be canım hangi erkek açıklama yapar ki onlar bisey demeden giderler genelde boşver takılma

Arkadaslar suan sok oldum öylesine takip ettiklerine filan baktım genel ev kadınlarını takip ediyo insagramda böyle biri degildi halbuki cok üzüldüm suan açık sacık kadın pozları su adnan oktarın kadınlarını bile takip edip likemış inanamıyorum suan

cünkü düngece de aradım kendimi iafede etmek özür dilemek için açmadı
Bu adam size niye saygı duysun?

Şurada kaç kişi sayfalarca "rahat bırak, bir şey yapma artık" dedi, siz yine gece arıyorsunuz.

Gıyabınızda küfrettirmek, yaka silktirmek bu kadar mı hoşunuza gidiyor anlamıyorum ki?

canım yaa adnan o... kediçikleri meşhurdur yaaa..
herkes bakıyor kediciklere ,,,ünlüdür onlar ünlüüüüüüü bu konuda kızma şahsaa

Pardon aptalmısınız bu forumu actıktan sonra tek hareket yapmadım ki dün geceki o erotik sayfaları takip ettigini görünce hiç bişi yapmam ki siz olayın seyriden olurken hemen yanlıs anlamaya müsait oldugunuzdan tam okuyamadan atlamıssınız aramadım hiç !

canım yaa adnan o... kediçikleri meşhurdur yaaa..
herkes bakıyor kediciklere ,,,ünlüdür onlar ünlüüüüüüü bu konuda kızma şahsaa
Öylemi diyosunuz bence normal degil ki böyle kişiler daha sonra aldatmazmı simdi demeyin ay cocuk bakmıyo hala aldatmadan bahsediyosun ondan bahsetmiyorum bunu yapan genel kişilerden bahsediyorım belki ilerde böyle kişiyle tanıstım ben böyle insanlarla konuşmak istemiyorum

Öncelikle ağzınızı toplamanızı öneririm. Ben sizin arkadaşınız, kuzeniniz değilim.

İkincisi siz olayları eksik yazarken benim boşlukları doldurmak gibi bir misyonum yok, ya doğru yazın, ya doğru anlaşılmadığınızda terbiyenizi bozmayın.

bilmiyorum benim açımdan görüsmemiz iyi gecti seni bilmiyorum cevap verirmisin vermezmisin ama neden 3 gün aramdın merak ediyorum ne olur cevap ver en son bunu yazdım dün akşam ama hala no mu silmemis

düngece de aradım kendimi iafede etmek özür dilemek için açmadı

İlk mesajınız mesaj atmanızla bitiyor, aramanızla değil.

Aralarda dün gece aradığınıza dair hiçbir mesajınız yok.

Birden "gece aradım açmadı" yazıyorsunuz.

canım ya kediçikler ortada ... yani tv lerini aç herkes görüyorr
kadın erkek fark etmez
amaaaaaaa kimin ne niyetle baktığını bilemmm
kediçiklere bakmak niyetinin bozuılmasına neden olur mu
evet olurrrr))))))))))))))))

Bir insan kendini bukadar rezil. Eder. İlk olarak su zamanda nasıl internette te tanışılan biri için kafa yapım uyuyor denilir. Senin kafa yapındaymış gibi davranması çok mu zor sanıyorsun. Insanlar10 yıl aynı yastığa baş koyduğu adamı yeri geliyor tanıyamıyor. Hep ergen lafları bunlar. Bu ergenler zaten herksesi şıp diye gözünden tanır. Adam silmez tabi numarayı seni heyecan içinde bırakacak. Bırakmış bile. Küfür etmemiş miş. Senin gibi bir ergen akıllı aynı durumu yaşadı. Bir iki soru sordurdum karşı tarafa tüm yalanlarıçıktı ortaya. Sonra küfür tehdit ne ararsan. Oda senin gibi ne küfür eder ne kızar sanki sinirleri alınmış çok iyi biri diyordu. Adamda çok farklı ayaklar çıkmıştı. Kadın taciri olma olasılığı
%100 sen sen ol bidaha böyle işlere kalkışma

Aslında herkes de biraz hata var. Yaşadığım her olumsuz şeyde sorumluluğu üzerime alırım. çünkü gerisi gelir geçer. akıl veren hata yapınca işin içinden sıyrılır gider ama bizim yaşamımızı etkiler. Birileri görmüş geçirmiş gibi gibi devamlı size akıl vermiş. Ama sizin aklınız var. Siz kendi hatanızı yapmamış. Kuzeninizin hatasını yapmışsınız. Onun için baş hatalı sizsiniz. Üzerine gitmeniz başta hatalı olmuş ama Sizler yetişkin insanlarsınız. ne demek mesaj atıyorsunuz cevap vermiyor. arıyorsunuz açmıyor. 10 saat 20 saat sonra 2 dakika dönecek vakti demi yok. bunlar ayıp. hoşlandıysa hoşlanır hoşlanmazsa hoşlanmasın ama ne demek cevap vermiyor.
Kuzenlerinizin de her şeye karışması hoş değil. Siz hoşlanmışsanız size saygıları olmalı. Hadi adamı tanısalar uyarmalarını anlarım da sinema yorumları çok saçma.

anlatışı geçtim yaptıkları da öyle ya hu bu nedir, vay ben atmadım kuzenim atmış demeler aman senden hoşlandığımı mı sandın havalara girme filan

yermek için açmadım akıl almak için yazdım hatırlatayım

benim her yaptımı yerden yere vurun diye açmadım sayfayı akıl almak için yazdım sizde haddinizden fazla yorum yapıp yerden yere vurdunuz konu sahibi rica ediyorum artı siz yazmayın

her dediğinize katılırım evet hata yaptım evet onları karıstırarak daha büyük hata yaptım kabul ama tam olrak yazdıgınız şu''Sizler yetişkin insanlarsınız. ne demek mesaj atıyorsunuz cevap vermiyor. arıyorsunuz açmıyor. 10 saat 20 saat sonra 2 dakika dönecek vakti demi yok. bunlar ayıp. hoşlandıysa hoşlanır hoşlanmazsa hoşlanmasın ama ne demek cevap vermiyor. seyi dünden beri anlatmaya çalışıyorum şu forumda ama herkes sanki anlamıyordu sinirlenmemin tek sebebi buydu insan 2dk ayırığ etkilenmedim kusura bakma diyemezmi ya bi mesaj 1 dksını bile almaz 26 yasındaki adam yetişkin cevap vermemeleri beni kötü etkiledi sevmemiş olabilir ama tam olarak yazdığınız sey benim zoruma gitti ayıptı o yüzden sinirlendim ama bi ek siz tam olrak anlamıssınız sağolun gercekten dediiniz gibi insanın zamanı olur eger atsaydı bunlarda olmuycaktı en azından atması gerektiğini savundum en basta

benim her yaptımı yerden yere vurun diye açmadım sayfayı akıl almak için yazdım sizde haddinizden fazla yorum yapıp yerden yere vurdunuz konu sahibi rica ediyorum artı siz yazmayın
Birincisi forumda bir konu açıyorsanız olumlu olumsuz her yorumu göze alırsınız. Bu benim için de böyledir, başkası için de. Konuyu açıp "şunu şunu yazmayın" veya" tamam sen yazma artık" deme lüksünüz yok.

İkincisi forumda terbiyenizi bozmak gibi bir hakkınız zaten yok. Hakarete hakaretle cevap veren bir insan değilim, mesajınızı kibledim, gereken zaten yapılır.

Üçüncüsü forumda tam anlaşılmak istiyorsanız, tam yazın. İlk mesajda veya 20 sayfa boyunca "gece aradım" yazmıyorken birden "dün gece aradım açmadı" yazıyorsanız ya başta eksik yazmışsınızdır, ya sonradan aramışsınızdır, üçüncü alternatif yok. Başta eksik yazdığınızı da bilmek zorunda değilim, müneccim değilim zira.

Dördüncüsü ve sonuncusu, çünkü artık konunuza yazmayacağım, gerek ikili ilişkilerinizde gerek forum ortamında biraz yaşınıza uygun davranın.

Hayata başarılar dilerim :)

ya televizyonda den görürsün ayrı konu bilerek takip etmek hemde neredeyse 5 6 tane normal degil bence çünkü böyle insanlar yarın öbürgün doyumsuzluk yasayıp böyle işlere kalkışmazmı yine

Son düzenleme:

arada insanalrın yazdıklarına yada düşüncelerine cevap vermek zorundayım sizde bundan anlamıssınız ayrıca hareket dediginiz seyler sizin yazdıgınız siktir edilmek hosunuzanı gidiliyo demekte hareket kusura bakmayın

adam zaten erotik sayfa manyagı cıktı ayrıca telde çok konuştuk bu arada rezil oldugumu düşünmüyorum o sizlerin fikri ben hoslandım pesinden gittim bilmiyordum anlayamadım anlamak için yazdım zaten bu kadar lütfen daha fazla bişey yazmayın sizin gibiler cok yazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…