Ilk çatlaklar

Merve-81

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
401
220
23
31
Kizlar 27+3 haftalik olduk hamd olsun. Bu sabah ilk 3 catlagimi fark ettim 2-3 cm uzunlugunda yan yana kardes kardes duruyolar... 4 gözle ilk bebisimizi bekliyoruz hemde kocamaaaan bir hevesle.. :)
Ama ne yalan söylim catlaklari ilk gördügümde morelim bozulmadi deyil..siz neler hissettiniz?

Benimde öyle olmuştu moralim ama haritaya döndüm şimdi gülüyorum halime.. Daha fazla çatlamam gibi geliyor ama krem sürüyorum yine de nemlendirici

Daha önceden krem falan kullaniyormuydunuz ben bebek yağı ile krem kullanıyorum 27+0 im bende bugun

Benimde öyle olmuştu moralim ama haritaya döndüm şimdi gülüyorum halime.. Daha fazla çatlamam gibi geliyor ama krem sürüyorum yine de nemlendirici
Ilk hamileligin mi seninde :) ne kullaniyosun? Ben LR in anne icin olan nemlendiricisini kullaniyorum ama Allah biliyo ya hergün deyil 2 günde 1 falan ama artik sabah aksam kullancam herhalde

Ilk hamileligin mi seninde :) ne kullaniyosun? Ben LR in anne icin olan nemlendiricisini kullaniyorum ama Allah biliyo ya hergün deyil 2 günde 1 falan ama artik sabah aksam kullancam herhalde

Yok canım ikinci benim.. Yeteri kadar çatlak var faha çatlamaz herhalde brn normal arko nivea dove nemlendirici kullanıyorum hangisi elime geçerse yani

Yok canım ikinci benim.. Yeteri kadar çatlak var faha çatlamaz herhalde brn normal arko nivea dove nemlendirici kullanıyorum hangisi elime geçerse yani
Anladim canim :) Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasib etsin insallah :)
Offf kendi kendime kurunru yaptigim o kadar konu var ki

Daha önceden krem falan kullaniyormuydunuz ben bebek yağı ile krem kullanıyorum 27+0 im bende bugun
LR in anne icin olan kremini kullaniyorum canim 2 günde 1 sürüyodum bide arada melissa limon karisimi yag var onu sürüyodum aklima geldikce. Ama sanirim artik günde 3 ögün yemek 5 ögün krem/yag olcak

Amin canım. Yapma kuruntu galan tadını çıkar hamileliğin
Orasi muhakkak :) benim kuruntular dogum sonrasi
Normal dogum olursa orasi ne kadar zamanda eski haline gelir yada gelirmi... iliski icin cekinirmiyim... catlak cok olursa nasil hissederim.. esim nasil görür... kafamda deli sorular... esim sag olsun karnim büyüdükce daha cok seviyo seviniyo ama iste bendeki bu hüsn-ü kuruntu kendi kendimin düsmani oldum nerdeyse

Alemsin ya

Haaaaaaaaayıııııığğğğğr diye böğürdüm önce. Zaten çatlağım vardı vücudumda ama daha fazlasına tahammül edemem diyordum. Böyle dudak büzdüm inceledim inceledim. Sonra dedimki bu kdar üzülüyorum Allah korusun ya bebişime bişi olursa? Bunu düşündüm sağlığımıza şükrettim ve önemsemedim. İnsan önce ciddi anlamda üzülüyor. Ama annelik hissiyle geçiyor

Ayyy evet... bende ilk cok üzüldüm gercekten morelim.bozuldu... ama ardindan gelen tekmeyle tekrar sirittim :) sanki hoop onlari sebebi benim niye üzülüyon der gibiydi

Vazelin kullandım ve hiç çatlağım yok. Tavsiye ederim. Yalnız kaşımayin catoamadan önce çok feci kaşıntı geliyor kaşımayın hemen krem sürün.
Bacaklarınızı ve gögüslerinizi ihmal etmeyin.

Ahh kuzum ahh kaşımadım çatlamışım. Ama gerçekten vazalin güzel geliyor. Lierac'tan iyi geldi bana yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…