- 12 Temmuz 2023
- 109
- 15
- 28
- 23
- Konu Sahibi ezgimelodi
Yıllarca hep kendimi kastığım çekindiğim bir konuydu bu yüzden sevgilim bile olsun istemiyordum.Ama yaşım ilerledikçe tabi ki erkekler gibi kadınlarında cinsel ihtiyaçları var bende bir şeyler yaşamak istiyorum. 23 yaşındayım şu an 3 aylık bir ilişkim var evet yeni fakat artık beklemek istemiyorum , tabularımı yıkmak istiyorum. Fakat bedenimden bile utanıyorum , genital bölgemde kararmalar var şeklini beğenmiyorum dudakları vs sarkık.Hep jiletle alıyordum nisan ayından beri lazer yapıyorum fakat üst bölgede hep kararmalar batıklar kıl kökleri görünüyor neyle alırsam alayım .
Sevgilim ise çok titiz biri beni sevdiğini söylüyor fakat nasıl karşılicak görünce bilmiyorum bu sebeblerden benden soğur diye korkuyorum hep uzak tutuyorum onu.Önümüzdeki hafta yanlız baş başa kalabileceğimiz bir kaç gün olucak ilk defa birlikte kalıcaz ve tabi ki bir şeyler yaşanıcak yaşamak istiyorum da ama bu durumu nasıl aşabilirim lütfen tavsiyeleriniz varsa yazmanızı bekliyorum
Sevgilim ise çok titiz biri beni sevdiğini söylüyor fakat nasıl karşılicak görünce bilmiyorum bu sebeblerden benden soğur diye korkuyorum hep uzak tutuyorum onu.Önümüzdeki hafta yanlız baş başa kalabileceğimiz bir kaç gün olucak ilk defa birlikte kalıcaz ve tabi ki bir şeyler yaşanıcak yaşamak istiyorum da ama bu durumu nasıl aşabilirim lütfen tavsiyeleriniz varsa yazmanızı bekliyorum