• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk cinsel deneyimim ve iliskinin bitisi

Sadece üzülüyorum ailesi var kardeşleri var asla başlarına gelsin demem vicdanm el vermez Ama ona da söyledim Umarım benim kadar kalbim kırılır
Seni anlıyorum hoşlanıyorsun ben bir şekilde duygusal olarak kendime bağlardım diye düşünüyorum o önemli çünkü emin ol seni anlıyorum kolay değil yaşadığın 😒

Son düzenleme:
Evet tam da bu cümleler beni doğruluyor zaten. Gecelik ilişki yaşadığına pişman değilsin ve o da bu sebeple senle olmak istemiyor. Bu karakterde olduğun için. Erkeklerin beyni dümdüz çalışıyor ve her ne kadar kendileri de cinsellik yaşasa da kolayca cinsel ilişki yaşayabileceği kadınlarla olmak istemiyorlar. Benimle yapan herkesle yapar gibi bir düşünce var onlarda ve herkesle cinsellik yaşayan bir kadının çocucğunun annesi olmasını istemez kimse. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Tam da bu yüzden sana çok iyi bir anne olacaksın falan filan saçmalamış yani teselli için. Erkekler cinselliği bir ihtiyaç olarak görüyor ve kiminle yaptıkları çoğu zaman umurlarında değil. Kadınlar duygusal bir şey hissetmeden cinsellik yaşamak istemiyor sizde de bu olmuş.
29 yaşındayım herkesle yatan bjr insan olsaydım bu kadar beklemezdim. Bu çocuğa gerçekten inandım.

29 yaşındayım herkesle yatan bjr insan olsaydım bu kadar beklemezdim. Bu çocuğa gerçekten inandım.
işte herkese inanmayacaksın duygularını kullanır cinsel birliktelik için kullanır mevzu onla birlikte olman değil sen net duygularla yaklaşmışsın o almak istediğini aldı ve gitti bye bye önemli olan geri döndüğünde sen var mısın yok musun onurun herşeyden daha önemli şimdi başkasıyla birlikte olmasını geç duygularınla oynayan biri onu zaten artık sevemezsin için rahat olsun !

Yaklaşık bir ay önce ayrıldık. Ayrılma sebebimiz aslında cinsellikti. O ilişkiyi cinsel olarak ilerletmek istiyordu, ben ise biraz daha zaman geçirmek, onu daha iyi tanımak istiyordum. O dönemde bu konuda anlaşamadık ve yollarımız ayrıldı.
Bir ay boyunca hiç konuşmadık. Sonra babasının yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim. Geçmiş olsun demek için yazdım. O süreçte yeniden konuşmaya başladık. Önce sadece destek olmak istedim. Sonra bir gün İzmir'e geleceğini söyledi, kahve içmeyi konuştuk. Sohbet ilerledikçe konu cinselliğe geldi ve ikimiz de bunu istediğimizi söyledik. Ben de uzun zamandır ondan hoşlandığım için bunun belki yeniden yakınlaşmamıza vesile olacağını düşündüm.
O gece buluştuk ve birlikte olduk. Ben bunu sadece fiziksel bir yakınlık olarak görmedim. İçten içe, "Belki bu kez birbirimizi daha farklı görürüz, belki yeniden bir ilişki başlar." diye umut ettim.
O günden sonra eve dönerken ona mesaj attım dedim ki biz bu yuzden ayrıldık beraber olduk ben yeniden başlamak istiyorum. Bana dedi biz nasil konustuk geldik. Bir ilişkiye başlamak olayi yoktu demek istediği. Ona dedim ki bir ilişkiye başlamak niyetin yoksa bunu bana baştan söyle kafan karışmasın yarin konuşalım dedi. 2 gun boyunca babasının durumu yuzunden konuşamadık ve bana yazmadi da. Hep ben yazdim konusmak istiyorum diye. Sonra dun aradi benj.
Konuşurken bana aslında bizim ilişki kapısını çok önceden kapattığını söyledi. Benimle birlikte olmasının sebebinin beni hâlâ arzulaması ve hoşlanması olduğunu ama bunun sevgi ya da yeniden ilişki kurma isteği olmadığını anlattı. Hatta "Şu an seninle ilişki istemiyorum. İleride biri karşıma çıkarsa onunla konuşurum, denerim." dedi.
Ben de buna çok kırıldım. Çünkü ben aynı olayı bambaşka bir yerden yaşamıştım. Benim için o gece, yeniden başlayabilme ihtimaliydi. Onun için ise iki yetişkinin ortak kararıyla yaşanmış, ilişki anlamı taşımayan bir yakınlıktı.
Sonra uzun uzun konuştuk. Bana değer verdiğini, karakterimi çok beğendiğini, iyi bir eş ve anne olacağıma inandığını söyledi ama buna rağmen benimle yeniden ilişki istemediğini de net şekilde ifade etti. Benim canımın daha fazla yanmaması için mesafeli durmaya çalıştığını söyledi.

Şimdi bu durumu atlatmak mümkün mu
Olan olmus yaptığınız şeyin arkasında da durun madem yetişkinsiniz her sevistigile evlenmek zorunda değil bu arada

işte herkese inanmayacaksın duygularını kullanır cinsel birliktelik için kullanır mevzu onla birlikte olman değil sen net duygularla yaklaşmışsın o almak istediğini aldı ve gitti bye bye önemli olan geri döndüğünde sen var mısın yok musun onurun herşeyden daha önemli şimdi başkasıyla birlikte olmasını geç duygularınla oynayan biri onu zaten artık sevemezsin için rahat olsun !
Yok zaten bundan sonra dedim sakın cikma karşıma.

Ama bana oyle demedi en başından dese ben gider miydim. Bana seni seviyorum dedi. Ama iliski sonrasj bunu soylemistim dedi ya laf arasında olur bunlar dedi ama benimki sevgi degil hoşlanma dedi. Ben cok iyi cok karakterli bir insanmışım Ama onun karakteri böyleymiş aylar önce benimle işini bitirmis. Cinsel ilişkiyi de ikimiz de istemisiz oyle diyor
Ayyy ne pislik bir insanmış aylar öncesinden seninle işi bitmiş eee o zaman niye sevişmek için dört döndün ya. Daha olan olmuş onu engelleyip hayatına devam etmen lazım. Benim de vardı böyle konuştuğum biri başta sevgililik hatta evlilik niyetiyle yazdı. Sonra buluşunca otelde kalalım falan dedi ne alaka ya ben fb ilişkisi istemiyorum dedim engelledim. Yani böyle tip erkekler bitmeyecek önemli olan senin bundan sonraki duruşun

O pis zihniyetli herif böyle düşünmüyor ki... Onun kafasında oluşan izlenim su şekilde: "Benle açılışı yaptı, artık istediği herkesle tek gecelik ilişki yaşayabilecek bir kadın, zaten Tinder kullanıyor, bu evlenilecek biri değil" emin ol sana bakış açısı bu şekilde

O pis zihniyetli herif böyle düşünmüyor ki... Onun kafasında oluşan izlenim su şekilde: "Benle açılışı yaptı, artık istediği herkesle tek gecelik ilişki yaşayabilecek bir kadın, zaten Tinder kullanıyor, bu evlenilecek biri değil" emin ol sana bakış açısı bu şekilde
Tinderi biz kaldırdık beraber onun yanında ben sildim uygulamayı. Bir de su var istediğini düşünsün ben sadece kendim için üzülüyorum.
Ben ayrılırken onu takipten çıkmıştım o gece tekrar istek yolladım 4 gün sonra kabul etti benim tamamen aklımdan çıkmış bu durum. Neyse hemen geri takipten ciktim. Zaten o beni takip etmemiş bile.

Ben bazı şeylerin özel olması taraftarıyım. Üzgünüm ama bir var bir yok olan bir adamla barışabilmek için bedenini kullanmışsın. Tabiki duygularımız var ama bu noktada herkes seçtiği hayatı yaşıyor. Bende eşimle sevgili olduğum dönemde babası yoğunbakımda 1 ay kalmıştı. Cinsel ilişkiyi düşünecek hali geç yemek yemeye mecali yoktu hastane otoparkında yattılar günlerce. Yoluna bakmalısın ve bu tarz cinsel ilişkide direten insanlardan uzak durmalısın. Zaten aranızda yeteri kadar bir duygusal doyum olsaydı kendiliğinden bir şeyler gelişirdi. Israrına gerek kalmazdı.

Sexten sonra bir çok kadın gıbı çok beklentıye girilmiş.. Adamın babasının hastalığında işine gelınce sex yapmak için çıkıp gelebılıyor işine gelmeyince bunları düşünecek size kısa bir cevap verecek zaman bulamıyor bu konuya çok şey yazardım da gerek yok! Sana tek tafsıyem üstelemeye devam edersen bu meseleyi çok iyi FCK… olabılırsın bu adama.. Yaşandı ve bıtti karşlıklı ondan önce sen basacaktın ona tekmeyi kafam karışık dıye bak nasıl yapışacaktı…

Sexten sonra bir çok kadın gıbı çok beklentıye girilmiş.. Adamın babasının hastalığında işine gelınce sex yapmak için çıkıp gelebılıyor işine gelmeyince bunları düşünecek size kısa bir cevap verecek zaman bulamıyor bu konuya çok şey yazardım da gerek yok! Sana tek tavsiyem üstelemeye devam edersen bu meseleyi çok iyi FCK… olabılırsın bu adama.. Yaşandı ve bıtti karşlıklı ondan önce sen basacaktın ona tekmeyi kafam karışık dıye bak nasıl yapışacaktı…

Hala evlenmeden once cinsellik yaşamanın erkek ve kadın için aynı şey olduğunu savunanlar var ya ben de bunu anlamıyorum. 'Aman sen de zevk aldın, boşver yoluna bak' diyenler neyin kafasını yaşıyor acaba! Kadın erkek farklıdır abi. Kadın olaylara daha çok anlam yükler. Erkeklerin çoğu pisliktir. İyisi nadir çıkar. Erkeği cinsellikle kendine baglayabilecegini düşünen kadın da dümdüz saftiriktir yani. Cinsellige ulaşmak o kadar kolay ki erkekler için. Senin bi özelliğin yok yani. Çok üzücü bi durum kızların bunu hala özgürlük modernlik bilmem ne olarak görmesi. Tek gerçek var o da kadınlarin kullanıldığı. Kendinizi nasıl bunlara alet ediyorsunuz anlamıyorum. Artık olan olmuş, bu saatten sonra bu tiplerden uzak durursun umarım. Bazı tabular güzeldir bu arada. Tabuları yıkmak bu kadar yayginlasmaya başladığından beri en çok zarar gören kadınlar oldu. Tinderdan tanisilmaz abi. Evlenmeden önce sevisilmez. Buna geri kafalılik diyenlerden çok daha modern bi hayat sürüyorum. Bu nedir ya, yazık bu kızlara. Gencecik yaşında yaşadığı duygusal cokuse bak.

Mezara goturmeyi mi planliyordunuz. 30+ ilişkide cinsellik vardır. Bunun sizinle ya da partnerinizin karakteri ile ilgisi yok. Ayrıca sevişmeden nasıl ilişki yürütmeyi planliyordunuz? El ele sinema Cafe çay çorba mi? Evlenince mutsuz olma garantili ilişki. Adam deneyimli kadın sıfır bilgi...

Mezara goturmeyi mi planliyordunuz. 30+ ilişkide cinsellik vardır. Bunun sizinle ya da partnerinizin karakteri ile ilgisi yok. Ayrıca sevişmeden nasıl ilişki yürütmeyi planliyordunuz? El ele sinema Cafe çay çorba mi? Evlenince mutsuz olma garantili ilişki. Adam deneyimli kadın sıfır bilgi...
Cinsellige karşı degilim. Bunu hep söylüyorum. Daha birinci ayda cinsellik istedi ben de hayir dedim 4 ay filan bu muhabbet sürdü

İlk cinsel deneyiminizin daha özel bir anda duygusal bir ilişki içerisinde olmadığı için üzüldüm. Ama siz böyle tercih etmişsiniz öncesinde de ilişkiye devam etme gibi bir şey konuşulmamış zaten. 29 yaşındasınız. Çocuk da değilsiniz ki atlatırsınız

Yaklaşık bir ay önce ayrıldık. Ayrılma sebebimiz aslında cinsellikti. O ilişkiyi cinsel olarak ilerletmek istiyordu, ben ise biraz daha zaman geçirmek, onu daha iyi tanımak istiyordum. O dönemde bu konuda anlaşamadık ve yollarımız ayrıldı.
Bir ay boyunca hiç konuşmadık. Sonra babasının yoğun bakıma kaldırıldığını öğrendim. Geçmiş olsun demek için yazdım. O süreçte yeniden konuşmaya başladık. Önce sadece destek olmak istedim. Sonra bir gün İzmir'e geleceğini söyledi, kahve içmeyi konuştuk. Sohbet ilerledikçe konu cinselliğe geldi ve ikimiz de bunu istediğimizi söyledik. Ben de uzun zamandır ondan hoşlandığım için bunun belki yeniden yakınlaşmamıza vesile olacağını düşündüm.
O gece buluştuk ve birlikte olduk. Ben bunu sadece fiziksel bir yakınlık olarak görmedim. İçten içe, "Belki bu kez birbirimizi daha farklı görürüz, belki yeniden bir ilişki başlar." diye umut ettim.
O günden sonra eve dönerken ona mesaj attım dedim ki biz bu yuzden ayrıldık beraber olduk ben yeniden başlamak istiyorum. Bana dedi biz nasil konustuk geldik. Bir ilişkiye başlamak olayi yoktu demek istediği. Ona dedim ki bir ilişkiye başlamak niyetin yoksa bunu bana baştan söyle kafan karışmasın yarin konuşalım dedi. 2 gun boyunca babasının durumu yuzunden konuşamadık ve bana yazmadi da. Hep ben yazdim konusmak istiyorum diye. Sonra dun aradi benj.
Konuşurken bana aslında bizim ilişki kapısını çok önceden kapattığını söyledi. Benimle birlikte olmasının sebebinin beni hâlâ arzulaması ve hoşlanması olduğunu ama bunun sevgi ya da yeniden ilişki kurma isteği olmadığını anlattı. Hatta "Şu an seninle ilişki istemiyorum. İleride biri karşıma çıkarsa onunla konuşurum, denerim." dedi.
Ben de buna çok kırıldım. Çünkü ben aynı olayı bambaşka bir yerden yaşamıştım. Benim için o gece, yeniden başlayabilme ihtimaliydi. Onun için ise iki yetişkinin ortak kararıyla yaşanmış, ilişki anlamı taşımayan bir yakınlıktı.
Sonra uzun uzun konuştuk. Bana değer verdiğini, karakterimi çok beğendiğini, iyi bir eş ve anne olacağıma inandığını söyledi ama buna rağmen benimle yeniden ilişki istemediğini de net şekilde ifade etti. Benim canımın daha fazla yanmaması için mesafeli durmaya çalıştığını söyledi.

Şimdi bu durumu atlatmak mümkün mu
Yaa niye böyle yapıyorsunuz.Adam zaten ilk başta sevgililikte cinsellik istediğinde sizde onun istediğini vermeyince ayrılmışsınız.Orada bırakacaktınız.Adama sonrasında istediğini vermişsiniz ve sizi yarı yolda bırakıp yine gitmiş.Yapmayacaktınız baştan belliydi adamın ne hırt olduğu

Yetişkin bir insan (kadın-erkek ayırmaksızın) ilişkisinde cinsellik isteyebilir. Çok normal. Diğer taraf istemeyebilir, daha geç isteyebilir vs. Bu da normal. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı olabilir. İlişkideki temel beklentiler uyuşmayınca da ayrılınır. Buraya kadar zaten normal seyretmiş ilişkiniz.

Sıkıntılı olan kısım, ilişkinize yeniden başlama konusu netleşmeden, adam bariz şekilde yuvarlak cevaplar vermişken sizin kendi kendinize anlam çıkarmanız olmuş. Adam size sevişmeden önce "şu an karar vermek istemiyorum" demiş, bu ilişkiye başlama cevabı değil. Siz bu cevabın üstüne "her şeyi yoluna sokarız" diye düşünmüşsünüz ki karşı taraf da yoluna sokmak istiyor olsa karar vermek istemiyorum gibi bir yaklaşımda bulunmazdı.

Olan olmuş, bu saatten sonra değiştiremeyeceğiniz şeyler için hayıflanmanın anlamı yok. En azından sizi yav he ilişkimiz var he diye oyalayıp arayışına devam etmemiş diye düşünebilirsiniz. Daha kötü ve üzücü şekilde aylar sonra biteceğine bir anda bitmiş.

Cinsellige karşı degilim. Bunu hep söylüyorum. Daha birinci ayda cinsellik istedi ben de hayir dedim 4 ay filan bu muhabbet sürdü
Zaten normalde de ilk aylar daha fazla sevişme modu olur. Çok fazla anlam yukluyorsunuz sevisme meselesine. Deseniz ki hastalık fobim falan var okey ama bayağı Yani kutsal bir durum gibi görüyorsunuz. Yetişkinlerin birbirini arzulamasi ve sevgisini göstermesi kadar doğal bir şey yok. Valla hamileliğin benim için en zor yanı rahat ilişki yaşamamak oldu.

Yetişkin bir insan (kadın-erkek ayırmaksızın) ilişkisinde cinsellik isteyebilir. Çok normal. Diğer taraf istemeyebilir, daha geç isteyebilir vs. Bu da normal. Herkesin ilişkiden beklentisi farklı olabilir. İlişkideki temel beklentiler uyuşmayınca da ayrılınır. Buraya kadar zaten normal seyretmiş ilişkiniz.

Sıkıntılı olan kısım, ilişkinize yeniden başlama konusu netleşmeden, adam bariz şekilde yuvarlak cevaplar vermişken sizin kendi kendinize anlam çıkarmanız olmuş. Adam size sevişmeden önce "şu an karar vermek istemiyorum" demiş, bu ilişkiye başlama cevabı değil. Siz bu cevabın üstüne "her şeyi yoluna sokarız" diye düşünmüşsünüz ki karşı taraf da yoluna sokmak istiyor olsa karar vermek istemiyorum gibi bir yaklaşımda bulunmazdı.

Olan olmuş, bu saatten sonra değiştiremeyeceğiniz şeyler için hayıflanmanın anlamı yok. En azından sizi yav he ilişkimiz var he diye oyalayıp arayışına devam etmemiş diye düşünebilirsiniz. Daha kötü ve üzücü şekilde aylar sonra biteceğine bir anda bitmiş.
Bence sevişince ilişki devam edecek diye düşünmüş ve hatta daha iyiye belki de evliliğe gidecek diye... ama plan tutmamış. Kimse bana kızmasın ama adam da bir şey dememiş ki. Sevişmeyi büyük bir olay olarak gören ile normal gören iki kişinin anlasamamasi sadece...

İlk cinsel deneyiminizin daha özel bir anda duygusal bir ilişki içerisinde olmadığı için üzüldüm. Ama siz böyle tercih etmişsiniz öncesinde de ilişkiye devam etme gibi bir şey konuşulmamış zaten. 29 yaşındasınız. Çocuk da değilsiniz ki atlatırsınız
Aslında her şey zamanında güzel. 20 lerin başında yaşamış olsaydı bu kadar anlam yüklemeden devam ederdi. Ama 30 yaşına kadar bekleyip anlam yükledikten sonra hayal kırıklığı olmuş.

Back
X