İlk cinsel deneyimleyememe

Yanyan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba evlendim ama halen ilk cinsel deneyimini yaşayamadım çok canım yanıyor bir türlü olmuyor ve o istek de bir türlü gelmiyor bende napcam bilmiyorum doktora gitmeyede çekiniyorum imdat

Islaklık olmuyormu yeterli ön sevişme olmuyormu ilk baş ağrıması normal gayet biraz eşinize izin verin ona bırakın kendinşzş kasmayın kasarsanız olmaz odaklanın

Ben 6 aylık evliyim. İlk cinsel deneyimden çok korkuyordum. İlk başlarda yapamadım. Canım çok yanıyordu. Çeşit çeşit şey denedim. Ama sonra şunu düşündüm: vücudumuz doğum yapmaya elverişli yaratılmış. Bunu yapamazsan doğumu nasıl yapacağım? Sonraları eşimin de yardımıyla başardım. Başlarken canınızın acıması normal. Daha her şeyin başındasınız. İlk birkaç saniye acı hissedebilirsiniz. Buna rağmen temkinli ve yavaş yavaş devam edin. Eşinize güvenin. O birkaç saniyelik acıdan sonra alışıyorsunuz.

Merhaba bende de böyle bir durum var, bir yandan sırf korktuğum için olduğunu düşünüyorum bir yandan da Vajinismus mu diye. Ancak ben sadece tam o anda biraz kaçıyorum ne yapmam nasıl cesaretlenmem gerek bulamıyorum

Rica etsem korkumuzu yenmek adına nasıl bir acı yaşıyoruz acaba? Kasılma var mı yok emin olamıyorum ben de canım da tatlı biraz açıkçası ameliyat arı sokması bile yaşamadım öyle söyliyim

Rica etsem korkumuzu yenmek adına nasıl bir acı yaşıyoruz acaba? Kasılma var mı yok emin olamıyorum ben de canım da tatlı biraz açıkçası ameliyat arı sokması bile yaşamadım öyle söyliyim
Belki şiddetli bir adet sancısı kadar bile değildir Kaslarını sıkmamaya çalış. Kendini sıkınca ister stemez kasılma oluyor ve orası daha da daraldığı için ilişki imkansız ve acılı bir hâle gelebiliyor. Hemen olacak diye bir şey yok. Birkaç aya iyice alışırsınız

Bahsettiğiniz şeyler vajinismus.

@terazi cicegi mesajımı iyi okumadınız sanırım. Kullanıcıya cevap verdim. Hanımefendi belli ki ilk kez deneyim yaşatacak ve tedirgin. Abartman gerçeği olduğu gibi aktardım. İlk günlerden bahsediyorum ayrıca. Kendini kasarda belki bir adet ağrısı kadar ağrı olur. Kendini sıkmazsa rahatça yapabilir. Birkaç aya da iyice alışır rahatlar zaten. Ben ömür boyu acı çekeceksin mi yazmışım oraya iyi bak bakalım

ne bu sinir, ben o kadar bilel olmuyo demek istedimki ağrı beklentisi olmasın

Islanma dokunma gibi sorunum yok şuan ama Vajinismus mu diye çok araştırdım sadece ilişki olacağı an geçi çekiliyorum ama dediğim gibi canım çok tatlı ondan mı bilemiyorum da. Uzun bir süre geçti artık aşmak istiyorum

vajinismus kuruluk değilki canım, tam anlattığın durum, ilişki anında, korku, kasılma vb. üzerine düş bence. o korku olmasa reaksiyom olmasa hormonların ve tahrik olmanın etkisiyle insan hafif kuru da olsa istiyo yani ayrı bi mod yükleniyo sanki

Kendinizi akışa bırakın. vajinismus da böyle böyle olabiliyor. Katılıyorum bu durumun üstüne düşmeniz lazım ilerde daha da zorlanmamak için. Halletmedikçe ilerliyor maalesef..

Geri çekilme Zaten Vajinismus. Vajinismusunda aşamaları var bazıları çok şiddetli asla dokundurmaz bacak açamaz gibi vs vs derece gibi. 1,2,3 falan . Bende senin gibiydim aştım çok şükür 2 aydır. Eşimle şimdi bebek çalışmaları

Geri çekilme Zaten Vajinismus. Vajinismusunda aşamaları var 1. Derece 2. Derece bazıları çok şiddetli asla dokundurmaz bazıları bacak açamaz bende o bacak açamayıp sonrasında ilişki tam olacakken korkup itiyordum. Bende senin gibiydim aştım çok şükür 2 aydır. Eşimle şimdi bebek çalışmaları

Dur kız biraz tadını çıkar.

Ağzının kenarında uçuk çıkar da esnerken acır ya aynen öyle bir acı o kadar. Korkmaya gerek yok

`